Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Ayrıntılı fatura detayı, görüşmelerinizin "görüşülen numara", "tarih", "saat", "süre" ve "tutar" gibi detaylarını içeren dökümandır.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Cinsel suç veya terör suçu olmadığı sürece soruşturman olumsuz gelmez. İnternet geçmişine adli soruşturma kapsamında gerekli izinler alınmadıkça bakılamaz.
İlgili 42 soru bulundu
Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Yani herhangi bir mahkeme kararı olmadan telefon konuşmalarının kaydı operatörlerde tutulmamaktadır.
Ödenmiş ve ödenmemiş faturalarınızı tarih (ödeme tarihi veya son ödeme tarihi) ve tutar bilgisiyle birlikte görüntüleyebilirsiniz. Yasal e-Fatura'nızı . PDF formatında görüntüleyebilirsiniz, bilgisayarınıza indirebilir veya e-posta ile gönderebilirsiniz.
Faturaya yansıması olmaz, fatura da görünmez vb.. Olmaz yani. Senin fatura da göreceğin tek şey, internet paketinin faturası olur. Detaylı fatura talebi yaparsan , konuştuğun numaralar ne kadar konuştuğun ve kullandığın datanı boyutu + ne kadar bağlı kaldığının süresi.
Evet görebilir. Hatta hattın yasal sahibi isterse o bile görebilir.
Hangi sitelere girdiğini DNS adresi değiştirmediysen ve modem DNS kayıtlarını kaydediyorsa görebilir. Hangi IP adreslerine ve portlara bağlandığını modem kaydediyorsa görebilir. HTTPS kullanan sitelerdeki içeriği göremezler. Standart HTTP kullanan sitelerde modem kaydedebiliyorsa içerik görülebilir.
Hayır görmez. Bazı routerlar bu özelliği sunuyor @toyota-yaris1 tenda w306r router ile girilen siteler izlenebilir yada sniffing programları ile ağ trafiği kontrol edilebilir. Görmesi imkansız.
e-Fatura sorgulama işlemi nasıl yapılır? GİB tarafından uygulamaya geçilen e-Fatura portalı ile mükelleflere birçok kolaylık sağlandı. Mükellefler e-Fatura resmi sitesinden(efatura.gov.tr) VKN veya TC kimlik numaralarını girerek e-Fatura sorgulama işlemini yapabilir.
Faturada firmaya ait bulunması gereken bilgiler firma logosu, firma tam unvanı, firma iletişim ve adres bilgileri, vergi numarası, ticaret sicil numarası, mersis numarası, banka bilgileri şeklinde.
Fatura adresi, ister mağazalardan isterseniz de internet ortamında yaptınız alışverişleriniz sonucunda faturanın düzenlenip kesilerek geleceği adresi ifade etmektedir. Sipariş verdiğiniz ürünlerin doğru şekilde yapılması için mutlaka bir fatura adresine gerek vardır.
E-Fatura dijital ortamda oluşturulup alıcıya gönderilirken E-Arşiv Fatura hem online hem de kâğıda baskı olarak müşteriye gönderilebilir. Bununla birlikte müşteri kâğıda basılı fatura talebinde bulunursa E-Arşiv kullanıcıları faturanın çıktısını alıp üzerine kaşe ya da imza eklemeden müşteriye gönderebilir.
Faturalar, ticari işletmelerin cirolarını oluşturur. Fatura, satıcı açısından satmış olduğu mal veya sunmuş olduğu hizmetin bedelini alıp almadığını, müşteri açısından ise almış olduğu malın veya kendisine sunulan hizmetin bedelinin ödenip ödenmediğini göstermeye yarayan bir belgedir.
e-Arşiv; Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak faturanın elektronik ortamda oluşturulması, elektronik ortamda muhafazası, ibrazı ve raporlamasını kapsayan bir uygulamadır. e-Arşiv, bir elektronik fatura türüdür.
GSM şirketleri, “görüşme kayıtları geriye dönük 5 yıl saklanıyor” yönündeki haberle ilgili olarak “Muhatap TİB” dedi. TİB Başkanı Şimşek de, “Yönetmeliğe göre, GSM operatörleri kayıtları 1 yıl saklar. 1 yıldan fazla saklarsa da cezası yok. Her şey mevzuata uygun” diye konuştu.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri