Sigorta kutusu, elektrik devresindeki aşırı akımı önlemek ve elektrikli cihazları korumak için kullanılan önemli bir elektrik aksesuarıdır. Genellikle evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde kullanılır.
Elektriğin daha güvenli ve daha kontrollü bir şekilde kullanılması ve elektriğe bağlı olarak çalışan makinelerin de daha sağlıklı bir çalışma performansı sağlaması için siemens B 25 amper otomat sigorta kullanılması gerekmektedir.
B tipi sigortalar, rezistif yüklerin ağırlıklı bulunduğu ev ve işyerlerinde, aydınlatma, priz, ısıtıcılar, PLC devrelerinde kullanılır.
Siemens c 16 amper otomat sigorta, genellikle evlerimizde kullandığımız akım kontrol cihazıdır.Evlerimizdeki cihazlar şebekeden genellikle toplam 14-15 amper civarı akım çeker.Siemensin üretmiş olduğu c tipi bu sigorta evinizin tesisatını korumanıza yardımcı olacaktır.
Siemens c 25 amper otomat sigorta, hayatımızdan bir an için bile çıkaramayacağımız elektrik akımını dengelemek için kullanılır.
İlgili 25 soru bulundu
32 amper sigorta nerelerde kullanılır? 32 amper sigortalar, genellikle büyük ev aletleri, endüstriyel cihazlar ve güç devreleri gibi orta ve büyük ölçekli yüklerin korunmasında kullanılır.
B tipi otomatik sigorta: Genellikle ev aydınlatması, priz ve kumanda devrelerinde kullanılır. Hızlı tip sigorta olarak bilinir. C tipi otomatik sigorta: Endüktif yüklerde, motor, trafo gibi yüklerin korumasında kullanılır. Yavaş tip sigorta olarak bilinir.
Siemens b 20 amper otomat sigorta,evlerimizdeki elektrik tesisatlarının şebekeden çektiği akımdan dolayı çıkan problemleri ortadan kaldırmak için kullanılır.Evinizdeki elektrik tesisatına bağlı olan bu otomat sigortanın öncelikli olarak görevi elektrik akımını kontrol altında tutmaktır.
40 Amper sigorta, orta büyüklükteki ev aletleri, ısıtıcılar ve motorlar gibi orta güçteki elektrikli cihazlarda kullanılır.
C tipi otomatik sigortalar hem konutlardaki bazı cihazların korunmasında hem de endüstriyel alanlarda, D tipi sigortalar ise sadece endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır.
1A Direnç Tip Sigortadır. Bir elektrik sigortası, alternatif ve doğru akım devrelerinde kullanılan cihazları ve bu cihazlara mahsus iletkenleri, aşırı akımlardan koruyarak devreleri ve cihazı hasardan kurtaran açma elemanlarına denir.
Siemens B32 32 Amper Otomat Sigorta.
Kombiler için 2-6 Amper arası sigorta bağlanması yeterlidir.
Ev tipi split klimaların kablo çapı 3×2,5 mm2 fakat sigorta amper değerleri farklıdır. 9.000 ve 12.000 BTU cihaz için 16 amper gecikmesiz sigorta , 18.000 BTU için 20 Amper gecikmesiz sigorta , 24.000 BTU için 25 Amper gecikmesiz sigorta gerekmektedir.
Siemens B20 Monofaze 1×20 Amper Otomat Sigorta.
Siemens B40 40 Amper Otomat Sigorta.
C2 Otomatik 2 Amper Sigorta.
Bu ürünler, endüstriyel tesislerden ticari binalara kadar geniş bir uygulama yelpazesine sahip. Markanın sigortalar kategorisinde, Siemens B25 25 amper otomat sigorta yer alır. Otomat sigorta 25 amperlik akım değerine sahip olup, elektrik devrelerini korumak için kullanılır.
LEGRAND 403335 XS3 1 KUTUPLU C63 4,5KA OTOMATİK SİGORTA
Otomatik sigortalar, elektrik tesisatın bulunduğu her yerde kullanılır. Bu ürünün amacı bir devreyi yüksek akım ve kısa devre akımdan korumak amacıyla tasarlanmış bir devre elemanıdır.
Siemens b 16 amper otomat sigorta 1 faz girişi ve 16 amper akım gücüne sahiptir. Bu otamat sigorta ortalama bir akım gücüne sahip olup hemen hemen her alanda kullanımda faaliyet gösterebilir.
Örnek olarak gösterilen bu sigorta genel olarak kullanıcılarının evlerinde veya küçük çaplı dükkânlarında faaliyet göstermektedir. Ağır makineler vs. gibi cihazlar şebekeden yüksek akım çekeceği için daha yüksek akım değerine sahip otamat sigortalar kullanılmalıdır.
Siemens C10-16-25 Amper Otomat Sigorta 6Ka 16 Amper.
10 Amper W Otomat Sigorta.
Tek fazlı sistemlerde kullanılır.50 ampere kadar sistemdeki akım geçişini sağlar.50 amperin üzerindeki bir akım değeri ile karşılaşırsa içindeki manyetik anahtar devreye girerek sisteme olan akım akışını keser.Böylece sistemi korumaya almış olur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri