Saatte 35-75-130 ve 140 m3 beton pompalayan ve 22 ila 47 metre arası bom boylarıyla geniş ürün yelpazesine sahiptir. Beton Pompalarının teknoloji ve altyapısını sürekli geliştiren AR-GE birimi sayesinde ürünlerini sürekli revize etmekte ve bu sayede yurtiçi yurtdışı pazarında adından söz ettirmektedir.
Pompa kullanılmadan beton dökümü yapıldığında, saatte ortalama 10 - 12 metreküp beton dökülebilirken, modern beton pompalama teknolojisi kullanılarak yerleştirme hızı saatte 70 metreküp'e kadar ulaşabilmektedir.
Özellikle büyük ölçekli projelerde tercih edilmektedir. Saatte 140m³ beton kapasitesi ve 47m'lik bomuyla; yatayda 42 m'ye kadar beton dökebilme özelliğine sahiptir.
SABİT BETON POMPALARI
Makinelerimiz, yanmalı veya elektrikli motorlu, pompalama işlerini 2km den fazla mesafeden ve 100 m yüksekliğe kadar imkân sunuyor.
Steeltech pompaları, 20 ile 63 metre bom uzunluğuna sahiptir.
İlgili 42 soru bulundu
Türkiye'nin en uzun yerli gücü Betonstar, 58 metrelik. beton pompası LONGSTAR'ı ilk kez Beton İzmir. Fuarı'nda tanıtıyor.
Yüksek verimli çekme dayanımlı çelikten yapılmış pompa, FEM tasarımı. 3 akslı şasi üzerine montaj. Yerdeki toplam kütle < 26 ton.
1 hp güçten başlayarak kademeli şekilde artış gösteren dalgıç pompalar en az 50 metre derinlikten su çekebilmektedir. 100, 150 ve 200 metreye kadar su çekebilme özelliğine sahip olan dalgıç pompaların hangisinin tercih edilmesi gerektiği gibi durumlar, bu alanda uzman firmalar tarafından belirlenmektedir.
Beton pompaları sabit ve mobil (hareketli) olmak üzere iki çeşittir.
Her bir boru 6 metre boyundadır ve adet bazlı satın alınabilir.
Beton numuneler kür havuzunda 24 saat ve 28 gün boyunca bekletildiklerine göre betonun sulanması için bir vakit sınırı yoktur. Ancak öğle vaktinde yapılacak sulamada suyun önemli bir kısmı buharlaşacaktır.
1 Beton Mikseri Kaç Metreküp Beton Taşır? Hazır beton mikserleri(transmikserler) 6 ila 12 m³ arasında değişen hacimlere sahip olabilmektedirler.
1 metreküp beton 5 cm kalınlığında dökülürse 20 metrekare yer kaplamaktadır. Eğer 20 cm kalınlığında dökülürse bu sefer de 5 metrekare yer kaplar.
Trafiğe açık bir alanda Beton Pompası kullanımı yapıyorsanız, kesinlikle ehliyet belgenizin G Sınıfı Ehliyet Belgesi olması zorunludur. Beton Pompası iş makinasını kullanabilmeniz için G Sınıfı Beton Pompası Operatörlük Belgesi ve G Sınıfı Beton Pompası Ehliyet Belgesine sahip olmanız gerekmektedir.
Harç hacmi fraksiyonu bu sayılardan çok daha yüksek olduğunda, pompa tıkanmasına neden olabilir. Bui, bazı kimyasal katkı maddelerinin işlenebilirliği artırıp, ayrışmayı azaltarak beton karışımı ile boru yüzeyi arasındaki kayganlığı artırdığını ve bunun da pompalanabilirliğe katkısı olduğunu belirtiyor.
Bir Metreküp Beton Kaç Tondur? Pratik hesaplar için; Kuru beton hesabında bir m3 beton 2.400 kg yani 2.4 tona denk gelir. Yaş beton hesaplarında bir m3 beton 2.500 kg yani 2.5 ton eder.
- Sabit beton pompası dikey ve yatayda uzun mesafelere beton pompalar. - Bomlu pompanın giremediği dar sokaklar, eğimli yerlerde rahat beton dökümü yapmamızı sağlar. - Her türlü inşaat alanına ve uzak mesafelere kolay bir şekilde erişilip beton dökümü yapılır.
1 Beygir Dalgıç Pompa Saatte Kaç Ton Su Çeker? 1 beygir gücüne sahip olan dalgıç pompa ürünleri, ev elektriği veya jeneratör üniteleriyle birlikte çalışabilmektedir. 40 metreden ortalama 4,8 ton su çekebilen 1 hp dalgıç pompalar, kolay kullanımı ve zahmetsiz sökülüp takılmasıyla tercih sebebi olmaktadır.
Neden Dalgıç Pompa Neden Su Çekmiyor, Niçin Su Basmıyor ? Dalgıç pompa su çekmiyor ise; susuz kalıp hava yapabilir, emiş filtresi tıkalı olabilir, pompaya enerji gelmiyor veya pompa borusu delik tıkalı olabilir tüm bu kontrollerin yapılması için deneyimli dalgıç pompa servisinden destek almalısınız.
Su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur.
Beton Pompaları Nasıl Çalışır? Beton pompalarının içinde genellikle iki adet silindir bulunur. Bu silindirlerin içinde bulunan karıştırıcılar yardımıyla betonun silindir içinde sürekli karıştırılması sağlanmış olur. Ayrıca bu sayede betonun donmaması ve sıvı bir şekilde istenilen yüzeye aktarılması sağlanmış oluyor.
Kişilerin kendi elleriyle kazıp açtıkları kuyulardan su çıkarmak için santrifüj pompası kullanılır. Maksimum 6 metre kadar derin olan kuyulardan su çıkarılır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri