BinanceTR'nin anlaşmalı olduğu iki banka mevcut. Bunlar Ziraat Bankası ve Vakıf Bankası olarak karşımıza çıkıyor. Bu bankalar aracılığıyla 7 gün, 24 saat para yatırma ve çekme işlemlerini devam ettirebiliyorsunuz. Diğer bankalarla ise sadece hafta içi ve mesai saatleri arasında para yatırma işlemi yapabiliyorsunuz.
Binance TR anlaşmalı bankalar hangileri 🏦
Akbank, Fibabanka, VakıfBank ve Ziraat Bankası, arasında. belli bir miktara kadar kadar yatırma işlemleri FAST ile destekleniyor. FAST limiti altında para yatırma işleminde herhangi bir bankadan 7/24 yatırma işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.
Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Binance başlangıçta Çin'de bulunuyordu, ancak daha sonra Çin'in artan kripto para düzenlemeleri nedeniyle Çin'den ayrıldı. Binance Türkiye şubesi, TL destekli olarak 2020 sonbaharda açılmıştır.
Öncelikle belirtmekte fayda var: Binance TR, 2020 yılında Binance.com tarafından Türkiye'de kurulan bir kripto para borsası.
Binance, Visa kartları ve Mastercard ile yapılan ödemeleri desteklemektedir.
İlgili 35 soru bulundu
Binance'te VISA ya da Mastercard kredi kartı kullanarak standart komisyonlarla kripto alabilirsiniz. Buna ek olarak, Binance'in sunduğu banka transferi, itibari para yatırma ve e-cüzdan seçeneklerini de kullanabilirsiniz.
BTCTurk, Türkiye'deki kullanıcılar için daha uygun bir seçimdir, çünkü Türk Lirası ile işlem yapma olanağı sunar. Binance ise, dünya genelinde farklı kripto para birimleri seçenekleri sunar ve daha küresel bir bakış açısına sahiptir. Diğer bir fark, her iki borsanın da ücret yapılandırmasıdır.
Trbinance.com borsasının sahibi Binance, Türkiye'deki operatörü ise BN Teknoloji A.Ş.'dir.
Binance şüphesiz en güvenli kripto para borsalarından biri. Ancak, Binance'de kripto para tutuyorsanız bu kripto paralar borsanın kontrolünde cüzdanlarda tutuluyor.
Maalesef Binance'a direkt dolar yatırılamıyor, zaten dolar da itibari paralar arasında binance üzerinde yok.
Her çekim işlemi için, kripto parayı Binance hesabından çıkarma maliyetlerini karşılamak için kullanıcı tarafından sabit bir ücret ödenir. Çekim ücretleri blockchain ağı tarafından belirlenir ve ağ tıkanıklığı gibi faktörler nedeniyle haber vermeksizin değiştirilebilir.
Binance hesabınıza giriş yapın ve [Kripto Al] - [Banka Kanalıyla Yatırma] bölümüne gidin. 2. Yatırmak istediğiniz para birimini ve ödeme yönteminiz olarak [Banka Kartı] ögesini seçin. [Devam] tuşuna tıklayın.
Binance hesabınıza giriş yapın ve sırasıyla [Cüzdan] - [Özet] bölümlerine gidin. 2. Bu bölümden tüm Binance cüzdanlarınızdaki bakiyeleri kontrol edebilir, dahili veya harici transferler yapabilirsiniz. 3. Cüzdanlarınızın tahmini bakiyesini görebilirsiniz.
Şeffaflık, yasal hususlar, kripto para yelpazesi, güvenlik önlemleri ve likidite göz önüne alındığında Binance'ın güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Binance'in diğer kripto para borsalarına göre daha güvenli olmasının temelinde ise Güvenli Varlık Fonu (Secure Asset Fund for Users, SAFU) yatıyor.
''Herhangi bir resmi ya da özel kuruluş tarafından ihraç edilmeyen ve karşılığı için güvence verilmeyen bir sanal para birimi olarak bilinen Bitcoin ve benzeri kripto paralar ile ülkemizde doğrudan ilgili herhangi bir yasal düzenleme bulunmamaktadır.
BtcTurk'de en düşük hacim oranı için komisyon ücreti TL cinsinden piyasa yapıcı için yüzde 0,1 olarak görülürken piyasa alıcı için yüzde 0,18 olarak belirlenmiş. En yüksek işlem hacmi içinse piyasa yapıcıya uygulanan komisyon oranı yüzde 0,01 iken piyasa alıcıya uygulanan komisyon yüzde 0,08 seviyesinde bulunuyor.
Maker (Piyasa Alıcı) olarak işlem yaptığınızda ödediğiniz komisyon oranı %0.09 iken, Taker (Piyasa Yapıcı) olarak işlem yaptığınızda 1000'de 1 oranında komisyon ödüyorsunuz.
Binance P2P borsası kripto kullanıcılarına Binance Earn yoluyla kripto ödülleri kazanma şansı sunar.
Adım #1: Buradaki bağlantı üzerinden Binance TR internet sitesini açın. Adım #2: Binance hesap bilgilerinizle giriş yapın. Adım #3: Sağ üst köşede bulunan Cüzdan sekmesini genişletin. Adım #4: Çekme seçeneğine tıklayın.
Bu tip transferlerde gönderici bilgilerini teyit etmek mümkün olmadığından, Binance TR bu gönderim yöntemlerini kabul etmemektedir. Burada dilediğiniz bankayı seçtikten sonra gelecek olan sayfanın hemen altında gönderim yapabileceğiniz IBAN numarası yer almaktadır.
Daha sonrasında aktarmak istediğiniz miktarı belirterek parayı hesabınıza geçirebilirsiniz. Para çekme işlemini 7/24 yapabiliyorsunuz ve herhangi bir biçimde mesai saatlerini beklemeniz gerekmiyor. Hafta sonları yaptığınız para çekme işlemleri de gün içerisinde gerçekleşiyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri