Kullanımı: Sabah Akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı aç karnına tüketilebilir. (Kullanmadan önce bolca karıştırınız. İçindekiler, Çiçek balı, keçiboynuzu pekmezi, dikenli incir, defne yaprağı, zencefil, tarçın, enginar yaprak, Ökaliptus yaprak, karanfil, çörekotu bulunmaktadır.
Antioksidandır, Cilt Dostudur, Kabızlık ve Şişkinliğe İyi. Gelir, Vücuda Enerji Verir,Kolesterol Seviyesini Düşürür, Glisemik İndeksi Düşüktür,Zayıflamaya Yardımcıdır, Ateş, grip ve soğuk algınlığı için birebirdir.
Cevap: Merabalar, 1 yaş için bir şey diyemeyiz hekiminize danışmanızı tavsiye ederiz ancak 7 yaş için 2 çay kaşığı kadar sabah akşam verebilirsiniz.
Mirana Kaktüs Macunun kutusunda 240 gr lık kullanımlık içerik bulunan ve unisex kullanıma uygun üretilen "macun" formudan bir üründür. Günde Aç Tok Farketmeksizin toplam 2 tatlı kaşığı olarak kullanılmaktadır.
Güçlü Bir Antioksidandır, Cilt Dostudur. Kabızlık ve Şişkinliğe İyi Gelir. Vücuda Enerji Verir.
İlgili 22 soru bulundu
Kaktüs, anti-oksidatif flavonoid aktivitesi ile beyin koruyucu bir etki sağlar. Kaktüs yaprakları, içerdiği fitokimyasal maddeler ile özellikle meme, prostat, kolon ve karaciğer gibi hastalıkların önlenmesine yardımcı olur.
içeriğinde bol miktarda C vitamini barındıran kaktüs meyvesi, antioksidan özelliğindedir. Cildin daha sağlıklı görünmesini sağlayan kaktüs meyvesi, göz altı şişliklerine de iyi gelir. Afrodizyak etkisi vardır. Bağırsak fonksiyonlarını düzenleyerek kabızlığa ve hazımsızlığa iyi gelir.
zayıflamaya yardımcı olur ateş. grip soğuk algınlığı için birebirdir. 100/100 müşteri memnuniyetine sahip. mirane defne yapraklı kaktüs macunu. artık tüm aktarlarda.
Çoğu kaktüs türü gerçek yapraklarını kaybetmiş, yalnızca oldukça değişmiş yapraklar olan dikenler kalmıştır. Dikenler, otoburlara karşı savunmanın yanı sıra, kaktüse yakın hava akışını azaltarak ve biraz gölge sağlayarak su kaybını önlemeye yardımcı olur.
Myom, adenomiyozis, endometriyal hiperplazi ve endometriyal polip gibi rahim kaynaklı hastalıklarda kanamayı azaltmak amaçlı kullanılabilir.
Defne yaprağının zararları kişiden kişiye değiştiği gibi kullanım sıklığı ve miktarı da zara verip vermediği konusunda önemlidir. Hamile ve emziren annelerin defne yaprağı tüketmesi zararlıdır. Şiddetli bir şekilde koklandığı zaman solunum yollarına zarar vermektedir. Fazla kullanımı alerjik reaksiyon gösterebilir.
Doğal bir ağrı kesici etkisi bulunan defne yaprağı, burkulma ve eklemlerde meydana gelen ağrılara oldukça faydalıdır. Aynı zamanda ayak mantarını da iyileştirici etkisi vardır. Defne yaprağını ayakkabınıza koyduğunuzda tabanlarınızdan gelen faydayı hissedeceksiniz.
Defne yaprağı çayı, antibakteriyel, antiviral, antifungal etkileri ile ateş, iltihaplanma, soğuk algınlığı, grip, öksürük, bulantı ve kusmanın kontrolünde yaygın tercih edilir. Ek olarak balgam söktürücü, burun tıkanıklığını giderici ve solunum yolu enfeksiyonlarını iyileştirici özelliklere sahiptir.
Akciğerlere Destek Olan Zühre Ana Kozalak Macunu
Özellikle sigara kullanan kullanıcılara önerilen ürün, zararlı maddenin akciğer üzerindeki etkilerini azaltma konusunda etkili bir formüle sahiptir. Ayrıca nefes darlığı tedavisinde, bronşitte ve kronik öksürük rahatsızlıklarında tedaviye yardım amaçlı kullanılabilir.
Kaktüs meyvesi içeriğinde bol miktarda C vitamini barındırır. Bu özelliği sayesinde güçlü bir antioksidandır. Vücudun savunma sistemini güçlendirerek hastalıklara yakalanma riskini azaltır. Nezle, grip, soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonu gibi kış hastalıklarının kolay atlatılmasına yardımcı olur.
Kaktüsler bolca güneş ışığına ihtiyaç duyarlar. Kaktüslerin sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için güneşlenme süreleri uzun tutulmalıdır. Bu nedenle kaktüsünüzü evinizin güney cephesinde en çok güneş alan yere koymalısınız. Güneş alan yerler kaktüsler için en ideal yerdir.
2) Stresi Azaltır
Stresten arınmak için kaktüs çiçeği faydaları ile tanışmalısınız. Kaktüsün tüketilebilir çiçekleri çay olarak içildiğinde zihnin rahatlamasını sağlıyor. Oda içinde de enerjiyi yenilediği için pek çok kişinin daha sakin ve kaygıdan uzak şekilde zaman geçirmesine yardım ediyor.
Kaktüsler, özellikle kapalı mekânlarda, enerji dengesini korumak ve olumsuz enerjiyi azaltmak için kullanılan bitkiler arasında öne çıkar. Bu sebeple, evde ve çalışma alanlarında kaktüs bulundurmak, ortamdaki olumsuz enerjiyi azaltmaya yardım edebilir.
Eğer çölde susuz ve mahsur kaldıysanız kaktüsün suyunu içip susuzluğunuzu giderebilirsiniz. Yanlış! İlk olarak su sandığımız şey kaktüsün suyu değil, kaktüsün posasıdır. İkinci olarak o posa zehirli alkaloidler içeriyor olabilir ve bu yüzden ishal olup su kaybından ölebilirsiniz.
Epimediumlu macunu hem erkek, hem de kadınlar rahatlıkla kullanılabilir. İlişkiye girmeden maksimum bir saat önce ama tercihen yarım saat önce kullanılması tavsiye edilir. Fazla tüketimi önerilmez, bir çay kaşığı yeterli olur.
Mesir macununun az bilinen faydaları arasında cinsel gücü arttırdığı yer almaktadır. Mesir macunu hem kadınlarda hem de erkeklerde cinsel güce güç katmaktadır. Bunun dışında birden fazla sorunu iyileştirici özelliğe sahiptir.
AktarPlus Ayrıcalıklarıyla Themra Epimedyumlu Bitkisel Macun 43 Gr İsimli Ürünümüzü Sipariş Verebilirsiniz. Ürünlerimiz AktarPlus Güvencesiyle Kapınıza Kadar Geliyor.
Kullanımı: Sabah Akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı aç karnına tüketilebilir. (Kullanmadan önce bolca karıştırınız. İçindekiler, Çiçek balı, keçiboynuzu pekmezi, dikenli incir, defne yaprağı, zencefil, tarçın, enginar yaprak, Ökaliptus yaprak, karanfil, çörekotu bulunmaktadır.
İçinde bulunan lif, kan şekerini düşürücü etkilerden sorumlu ana bileşendir ve gıdalarda karbonhidratların emilimini geciktirir. Kaktüsün meyveleri sindirim sistemine faydalıdır. Meyvenin kabızlığı giderici ve sindirimi rahatlatıcı etkilerinin olduğu bilinmektedir.
Yüksek lif içeriği sayesinde bağırsakların çalışmasını düzenleyerek kabızlık gibi problemleri ortadan kaldırır. Yemeklerden sonra meydana gelen hazımsızlık ve şişkinlik gibi rahatsızlıkları da önler. Yüksek potasyum içeriği nedeniyle kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu etkisi vardır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri