QR kod menünüzün linkini veya karekodunu sosyal medyada paylaşın. İstediğiniz zaman ürünlerinizi anında güncelleyin, menüdeki yerlerini ve fiyatlarını değiştirin. Müşterileriniz sadece akıllı telefonunuzun kamerası ile karekodu okutur ve menünüzü incelemeye anında başlar.
Kullandığınız cihaz Android bir işletim sistemine sahip ise;
Google uygulaması üzerinde 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR Menü üzerindeki Karekodu tam görecek şekilde tutun. Google Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.
Kameranızı QR koda doğru tuttuğunuzda Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar ve menüyü görüntüler. QR Okuyucu Uygulama ile: Uygulamayı açarak kare koda tuttuğunuzda menüyü hemen görüntüleyebilirsiniz.
Nasıl Çalışır? Masaya oturan müşteriniz QR kodu cep telefonunun kamerasıyla taratır. POS sisteminizle entegre çalışan QR Menu Order sayfasına erişerek en güncel menüye ulaşır, siparişini bu sayfa üzerinden verir.
İlgili 33 soru bulundu
Adım: QR kodunu tarayın
Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner'a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.
Akıllı telefonunuzdaki QR okuyucu uygulamayı veya kamerayı açın. Telefonunuzu QR koduna doğrultun; kamerayı hangi açıdan koda doğru tutarsanız tutun yine de gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Mobil Bankacılıktan “Tüm İşlemler” menüsü altından “QR İşlemleri” ve ardından “QR Ödeme” seçilir. POS üzerinde oluşan QR Kod telefon kamerası aracılığı ile okutulur. İşlem bilgileri ekrana gelir ve onay tuşu basılarak işlem tamamlanır. QR Ödeme hem Android hem de IOS işletim sistemli Akıllı telefonlarda kullanılabilir.
QR kod ile ödeme yapılan yerlerde bu işlem için POS cihazı kullanılır. İlgili personel, POS cihazından gerekli işlemleri yapar ve POS'un ekranında bir karekod belirir. Bu kodu telefonunuzun kamerasıyla okutarak POS'tan QR ile ödeme yapabilirsiniz.
QR kod ile ödeme alan marketler arasında A101, Migros, Şok Market gibi büyük firmalar da vardır. Bu sayede büyük marketlerin avantajlarından teknolojik bir ödeme yöntemi kullanarak yararlanabilirsiniz.
Bir barkodun en ince çizgisinin 'kalınlık' ölçüsüne MILSIZE denir. Barkod Okuyucu donanımların teknik özellik tablolarında hangi barkodun kaç milsize ise hangi mesafeden okuyabildiğini göstermektedir. En genel ifadesiyle bir barkod veya karekod ne kadar büyük ise (yüksek milsize'lı) o kadar uzaktan okunması mümkündür.
1 Wi-Fi sekmesindeyken sağ köşede bununan QR simgesine dokunun. 2 Kamera yardımıyla QR konudunu okutarak şifre kullanmadan Wi-Fi ağına bağlantı kurabilirsiniz.
Günden güne gelişen teknolojinin bize sunmuş olduğu kolaylıklar arasında yer alan interaktif bir biçimde tasarlanan yeni nesil menüye denir. Tek bir tıklama ile temassız bir şekilde kullanılabilen aynı anda birçok ürüne ulaşmanızı sağlayan akıllı ve yüksek teknolojiye sahip menülerdir.
Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki 'Güncellemeler' butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.
QR menü, müşterilerin akıllı telefonlarından masada bulunan karekodu okutarak görüntüleyebilecekleri dijital menüdür. Masalarda fiziksel menü ihtiyacını ortadan kaldırarak daha hijyenik bir müşteri deneyimi yaratır. Kare kod ise tıpkı marketlerde gördüğünüz barkodlar gibi bir görseldir.
QR'la ödeme için POS cihazına işlem tutarını girip “giriş” tuşuna bastıktan sonra, “0” tuşuna basmanız ve POS ekranındaki QR'ı, Yapı Kredi müşterinizin Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarından açacağı QR tarama ekranıyla okutmanız yeterlidir.
QR ile Öde
Telefonunuzun kamerası açılacak. POS cihazı üzerindeki QR kodu okutun. Akbank Mobil'den onaylayarak ödemenizi yapın. QR kod ile ödeme yapmak bu kadar basit.
Qr kod kullanarak ATM'den günlük en fazla ne kadar nakit çekebilirim? Qr kod kullanımı ile Bankamız ATM'lerinden günlük para çekme limiti 5.000 TL'dir.
NFC ile Ödeme Nasıl Yapılır? NFC özelliği kullanılarak ödeme yapmak için bu özelliğe sahip bir POS cihazı ile bir akıllı telefona ihtiyaç duyulur. Ardından akıllı telefon, POS cihazına değdirilmeden yalnızca yaklaştırılır. Böylece 1 saniyeden kısa bir süre içinde ödeme yapılabilir.
QR Havale özelliği, hesap numarası veya IBAN olmadan Yapı Kredi hesaplarına kolayca para transferi yapabilmenizi sağlar. Siz de dilediğiniz hesabınız için QR kod oluşturarak havale beklediğiniz kişilerle hızlıca paylaşabilirsiniz.
750 TL üzeri işlemlerde kartın POS cihazına takılmasına gerek kalmadan temassız ödemeyi şifre girerek gerçekleştirebilirsiniz. Kart üzerinde temassız logosunu görmeniz durumunda işlemi temassız gerçekleştirebilirsiniz.
Telefonda Barkod Okuyucu Ne İşe Yarar
Telefonda bulunan QR kod okuyucu bir yazılım ile bir barkodun içinde bulunan bilgileri görüntüleyebilirsiniz. QR kodlar genellikle siyah beyaz olurlar. Ayrıca telefonda bulunan barkod okuyucu yazılımlar sayesinde bir çok iş gerçekleştirebilirsiniz.
Telefonunuz internete bağlı ancak, QR kodunu tarayamıyorsanız, telefonunuzu yeniden başlatmayı ve yeniden QR kodunu okutmayı deneyin. Tarayıcınızı değiştirin: Google Chrome kullanıyorsanız, onun yerine Firefox ya da Microsoft Edge'de açmayı deneyebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri