Gül yağı enerjisi, dişil enerjinizi güçlendirerek regl sendromlarını ve regl düzensizliğini azaltmaya destek olabilir. Ayrıca regl döneminiz ağrılı geçiyorsa gül yağını badem yağı veya zeytinyağı gibi seyreltici bir yağ ile karıştırarak masaj yağı olarak da kullanabilirsiniz.
Saf Gül uçucu yağı 1ml - (Kulak arkasına uygulama) Dişil enerjiyi artırır. Saf Yasemin Uçucu Yağı 10ml: - (Romantizmin ve Dişil çekiciliğin sembollerinden birisi Yasemindir, Afrodizyak etkisi yüksektir. Göğüs boşluğuna uygulanır.)
Gül yağını gün içinde bileklerinize, kulaklarınızın arkasına ve şakaklarınıza sürerek kullanabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlayabilir hem kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Ancak kullanım öncesinde gül yağını sabit yağlarla seyreltmeyi unutmamalısınız.
Frekansı en yüksek aromaterapi yağı olan Gül yağının frekans derecesi 320 mHz dır. Bu frekans derecesiyle oldukça yüksek olan gül yağını kokladığınız anda ya da cildinize damlattığınız ve sürdüğünüz anda, vücut titreşim frekansınız da yükseltir böylelikle sizin dışarıdan sevgiyi alıp ve sevgiyi vermeniz kolaylaşır.
Afrodizyak esansı olan yağlar, lavanta, ylang-ylang, gül yağları, kadınların enerjisini artırması açısından en çok tercih edilen aromaterapi yağlarından biridir.
İlgili 40 soru bulundu
Güzel kokusuyla cinsel uyarıcı etki gösteren yağ, cinsel ilişkiden daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Gül Yağı Nedir, Faydaları Nelerdir? Alerji testi yaptıktan sonra gül yağını bir masaj yağıyla incelterek partnerinizle birbirinize masaj yapmak için kullanabilirsiniz.
Gül yağı, ağız, bağırsak ce vajinada mantar enfeksiyonlarına neden olabilen Candida albicans'a karşı etkili olduğunu bulmuştur.
Frekansı en yüksek aromaterapi yağı Gül yağıdır. 320 mHz frekans kokladığınız veya teninize uyguladığınız anda, vücut frekansınızı yükseltir, sevgi alıp vermenizi kolaylaştırır ve mutluluğunuzu arttırır. Günlük olarak gül içerikli bir yüz yağını cildinize uyguladıktan sonra Pembe Kuvars kristali ile yüz masajı yapın.
Gül yağının direkt olarak cilde uygulanması önerilmez. Eğer makyaj temizleme ürünü olarak kullanacaksanız su ile gül yağını incelttikten sonra bir pamuk yardımıyla makyajınızı silebilirsiniz. Bunun yanı sıra vazelin içerisine de 1 çay kaşığı gül yağını dökerek el kremi olarak kullanabilirsiniz.
GÜL YAĞI NASIL KULLANILIR? Gül yağını cildinize uygulamadan önce su ile karıştırmanız gerekir. Makyaj temizleyici olarak kullandığınızda su ile incelterek kullanabilirsiniz. Ayrıca 8-9 damla gül yağını vazelinin içerisine ilave ederek ellerinizde ve cildinizde kullanabilirsiniz.
Göbek deliğine gül yağı kullanmak için parmak ucunuza küçük bir miktar alın ve göbek bölgesine nazikçe masaj yapın. Göbek deliğini gül yağı ile temizlediğinizde mikroplardan kurtulursunuz. Göbek deliğinizi yağlamanız kanınızı arındırmaya ve cildinizi beslemeye yardımcı olur.
Gül yağı, alerjik ve hassas ciltlere zarar verebilir. Aynı zamanda birçok esansiyel yağ gibi tek başına kullanıldığında ciltte tahrişe, kızarıklığa sebep olur. Bu nedenle badem yağı gibi diğer yağlar ile karıştırılarak kullanılmalıdır.
Gül yağının sakin kokusu ile nefes darlığı ve astım gibi solunum rahatsızlıkları tedavi edilebilir. Kalorifer üzerine dökerek yahut klima üzerine sürerek odanın daha güzel kokmasına yardımcı olur. Sağlıklı saçlara sahip olmak için gül yağı saç maskesinde kullanılabilir.
Peki, dişil enerji nasıl yükseltilir? Bir şeylerle mücadele etmek, sertleşmek kadındaki eril enerjiyi güçlendirse de dişil enerjiyi zamanla zayıflatır. Ancak sevmek, üretmek ve hoşgörülü olmak dişil enerjiyi artırır. Bunun yanında cinsel dürtüleri reddetmek de dişil enerjiyi zayıflatır.
Dişil enerji kadınlarda ve erkeklerde eril enerji ile birlikte bulunuyor. Dişil enerjinin yüksek olduğu kişiler, sağ beynin daha yoğun çalıştığı yaratıcı, sanatçı, duygusal ve merhametli olan kişilerdir. Kişinin dişil enerjisi ne kadar yüksek olursa o kadar sevgi dolu, hayalperest, hoşgörülü, sabırlı ve nazik olur.
Dişil enerjiye sahip Swadhisthana çakrayı su elementi temsil ediyor. Tıpkı akış gücüyle yıkıcı etkiler doğuran su gibi bu çakranın da dengede olması, büyük önem taşıyor.
Yatmadan önce cilde gül yağı sürmek sabaha; cildin canlı olarak hazırlanmasını sağlar. Gül yağı cildin elastikiyetini sağlar ve esneklik kazandırır. Yüzdeki yorgunluk izlerini siler ve gerginliğinizi alır.
Farklı renkleri bulunan ve kokusuyla uzun yıllardan beri güzelliğin simgesi haline gelmiş olan gül, yağıyla da kokusuyla olduğu kadar güzelliğinize katkıda bulunuyor. Evde yüz beyazlatmanın en etkili yolu gül yağıdır. Gülden elde edilen gül yağı ve gül suyu, cilt bakımı için etkin olarak kullanılıyor.
İzleri ve lekeleri geçirerek cildin çok daha aydınlık ve parlak olmasını sağlıyor. Gül yağının cilde etkileri üzerinde yapılan araştırmalar da bunu doğruluyor. Gül yağı cildinizi çok kısa zamanda güçlendirip gençleştirebilir ancak bunun için saf gül yağı bulabilmeniz gerekiyor.
Gül Yağı, her hücrenin frekansını artırarak vücuda ve beyne denge ve uyum getirir. Titreşimimizi artırarak kendimizi iyileştirebiliriz. Kendimizi yüksek frekanslarla çevreleyerek yükseltebiliriz.
Özellikle gül koklamak, gülsuyu ve gül esansı kullanmak büyük ölçüde frekans arttırarak, fiziksel gücü sağlıyor, nöronların iletimini güçlendiriyor, zira gülün frekansı çok yüksek. Hz. Muhammed'in (S.A.V) saf gül kokusu, kalp nurunu, temizliği, iç alemin nice sırlarını işaret eder.
Hindistan cevizi yağı, daha uzun süreli ilişkiye olanak sağladığı için vajinal dokunun nemini korumasına ve su kaybını azaltmasına yardımcı olur. Vajinayı nemlendirir ve vajinal kuruluktan kurtulmaya yardımcı olabilir.
Kalp Çakra Yağı: Kalp çakrası, sevgiyi ve bağlılığı temsil eder. Bu çakra yağı, gül, yasemin, bergamot ve lavanta gibi çiçeksi, tatlı kokular içerir. Lavanta yağı çakra yağları gibi türlerden hoşlananlar hitap edebilir.
Niaouli Yağı
Vajinal enfeksiyonu önlemede, vajina florasını düzenlemede kullanılır. Vajinal kaşıntı, akıntı, kötü koku gibi şikayetlerde oldukça etkili olan bir yağdır. Bu amaçlı kullanım için, iç çamaşırı yıkanırken çamaşır makinasının yumuşatıcı gözüne birkaç damla nioli yağı damlatabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri