Mobilya kaplama folyosu genellikle 80-90 mikron kalınlığında arkası yapışkanlı malzemedir. Mobilya kaplama folyoları kaplanacağı objenin şeklini alabilir. Kendinden yapışkanlı mobilya kaplama folyoları sudan, bahardan ve nemden etkilenmez. 80-90 mikron kalınlığında yumuşak plastik PVC malzemedir.
Araç folyo kaplama malzemesinin ömrü yapısına ve kullanım şekline göre minimum 2-3 yıl arasındadır. Bu süre zarfında estetik görüntüsünü korur. Dayanıklılığını ve dolayısıyla folyonun ömrünü etkileyen konulardan bir diğeri de hava koşulları, güneş ve dış etmenlerdir.
Mobilya kaplama folyosu mobilya yüzeyini çizilmez veya yarı parlak gibi yüzeyler ile kaplamanızı sağlar. Ayrıca dayanıklılığı sağlamak için astar ile kaplanabilir. Mobilya kaplama folyosu kaplama katmanları ile mobilya yüzeylerinin çizilmeye, neme dayanıklı olmasını sağlar.
Araç kaplama folyosu kaliteli olması halinde olumsuz hava şartlarına dayanır. Boya gibi yıpranmaz ve uzun yıllar kullanılabilir. Aracın rengini değiştirmek için de boya yapılması zorunluluğunu ortadan kaldırır. İstediğiniz renkte folyo ile saatler içinde kaplatabilirsiniz.
Yapışkanlı folyolar suya dayanıklı mıdır? Yapışkanlı folyolar suya dayanıklı olup, nemden ve hava şartlarından etkilenmemektedir.
İlgili 37 soru bulundu
Dolap,çekmece,raf,cam,hediye kutusu masa,sandalye,duşakabin,duvar,tezgah üstü vb. tüm alanlarda kullanabilirsiniz. İstediğiniz ebatta kesip kolay bir şekilde yüzeye yapıştırdıktan sonra bir bez ile üzerinden geçerek içinde hava kalmasını engelleyebilirsiniz.
1- En basit folyo sökme araçları plastik ragle ve kazıyıcılardır. Folyonun altına sokup yapışkan tabakayla üst pvc kısmı ayırarak ilerlenir. 2- Elektrikli aletler pek yaygın kullanılan bir yöntem olmasa da ısı tabancası folyoyu yumuşatmak için fazlaca kullanılır.
Ekonomik Kesim Folyosu (122 cm) 1 Top (122cm x 50 mt)
Sudan ve nemden etkilenmez.
uzunluğu 1 metre ve katları olarak sipariş verebilirsiniz %100 silinebilir, su geçirmez, iz bırakmaz. Arka kısmındaki yapışkan kuvvetli olup yapıştığı yerden kolaylıkla kalkmaz. Suya,neme,ısıya maruz kaldığında kalkma ve potluk yapmaz, dayanıklıdır. Esnek olmasından dolayı kullanıldığı yerin şeklini alır.
Dolap kaplama için en basit yöntem yapışkanlı folyolardır. Pratik kullanımı sayesinde zahmetsiz bir işçilik ile yepyeni bir dolaba sahip olabilirsin. Yapışkanlı folyolara çeşitli web siteleri üzerinden ulaşabileceğin gibi birçok yapı market ve mağazada da bulabilirsin.
Mutfak dolaplarınızın nasıl kaplanacağını merak ediyor muydunuz? Kaplama uygulamasını mutfak dolabı kaplama folyosu, dolap kaplama malzemeleri ya da mutfak dolapları kaplama kağıtları ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Hiç merak etmeyin; yapışkanlı folyo ile mutfak dolabı kaplamak oldukça kolay ve hatta eğlenceli bir iş! Üstelik mutfaktaki dolaplarınıza farklı dolap kaplama kağıtları uygulayarak dikkat çekici bir mutfak dekorasyonunun altına imzanızı atmanız da mümkün.
Araç Folyo Kaplama Uygulaması Boyaya Zarar Verir mi ? FOLYOCARS firmasının tarafından kullanılan araç kaplama malzemesi ISO TSE CE gibi standart testlerden başarıyla geçmiş olup boyaya herhangi bir zarar vermediği kanıtlanmıştır. Teknik anlamda oksijenle ilişkisi kesilen hiçbir madde çürüme ve oksitlenme yapmaz.
Isıtarak Temizleme
Herkesin aklına kolayca gelebilecek bir yöntem, ısı yöntemiyle yapışkan yüzeyi yumuşatıp bezle silmeye çalışmak işe yarayabilir. Eğer folyo yapıştırılmış yüzeyde taşlaşmış şekilde inatçı yapışkan yoksa bu yöntem sizin işinizi görecektir.
Tedavi sonrası ilk 2 saat boyunca hiçbir şey yememek ve içmemek gereklidir. Bu, kaplamaların yapışmasına ve yerleşmesine yardımcı olur. Özellikle ilk 24 saat, hassas bir dönemdir çünkü bu süre zarfında kaplamaların adapte olması ve güçlenmesi gerekmektedir. Bu nedenle sert ve yapışkan gıdalardan kaçınılmalıdır.
Yapışkanlı folyo yanar mı? Ürünler pvc' dir yanmaz malzeme değildir, tabiki herhangi bir ateş gördüğünde veya yakıldığında yanar, yanmaz bir ürün değildir, pvc üründür her ürün gibi yakarsanız yanabilir.
PVC yapışkanlı folyo ya da kısaca yapışkan folyo düz ve pürüzsüz yapıda olabilen sudan ve nemden etkilenmeyen yapışkan bir kaplama malzemesidir. Genelde 80 ile 90 micron kalınlığında olan arka yüzeyi yapışkanlı bir üründür. Isıya maruz kaldığında esner ve uygulanacağı alanın şeklini alır.
Alüminyum folyo genellikle yiyeceklerin saklanması, kimyasal ve kozmetik ürünlerin ambalajlarında kullanılmaktadır. Ayrıca alüminyum folyo et pişirme amacıyla da kullanılır. Alüminyum folyo tavuk, balık ve çeşitli sebzelerin fırında pişirilmesinde sıklıkla tercih edilir.
Mobilya kaplama folyosu genellikle 80-90 mikron kalınlığında arkası yapışkanlı malzemedir. Mobilya kaplama folyoları kaplanacağı objenin şeklini alabilir. Kendinden yapışkanlı mobilya kaplama folyoları sudan, bahardan ve nemden etkilenmez. 80-90 mikron kalınlığında yumuşak plastik PVC malzemedir.
Folyo Çeşitleri Nelerdir? Folyo baskı kendi içerisinde üç farklı türe ayrılmaktadır. Bunlar normal folyo, cast folyo ve şeffaf folyo olarak ayrılmaktadır.
Epoksi, doğru şekilde ve doğru ek etken malzemelerle kullanılması halinde ağaç, seramik, fayans, cam fark etmeksizin hemen her türlü zemin üzerine rahatça uygulanabilir. Ekstrem durumların gelişmesi halinde çalıştığınız ekip, zeminin sökülmesinin uygun olduğunu mutlaka tarafınıza iletecektir.
Yapışkanlı folyoyu mermer, metal, fayans ve plastik vb birçok farklı yüzeyde kullanabilirsiniz. Her türlü zemin ya da her türlü kaplama üzerinde kullanılması, hatta ve hatta oldukça rahat bir şekilde tatbik edilmesi mümkündür.
Leke yapmaz iz bırakmaz.
Uygulama yapılacak alana kendisinden yapışkanı sayesinde yapıştırılan söz konusu folyo, ardından boyanarak son halini almaktadır. Dilerseniz yapıştırma uygulamasının öncesinde de boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri