Bilgisayarınızda, Gmail'e gidin. Google Hesabı e-postanızı veya telefon numaranızı ve şifrenizi girin. Bilgiler önceden doldurulmuşsa ve farklı bir hesapta oturum açmanız gerekiyorsa Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.
Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "İletişim bilgileri"nin altında E-posta'ya dokunun. İletişim e-postası'na dokunun.
Gmail uygulamasını açın. Ayarlar > Hesap ekle > Diğer'e gidin. Tam e-posta adresinizi girin (adını[email protected] gibi) ve El ile Kurulum'a dokunun. Kişisel (IMAP) veya Kişisel (POP3) seçeneğini belirtin.
İlgili 16 soru bulundu
Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Ayarlar'a dokunun. Hesabınızı seçin. "Gelen kutusu" bölümünde Gelen kutusu türü'ne dokunun.
Bilgi (kk-karbon kopya, cc-carbon copy): Bu bölümü, bir mesajı yollanırken (aynı mesajın) bilgi amaçlı olarak başkalarına da yollanması gerektiğinde kullanmak gerekir. Bu bölüme de birden fazla alıcı adresi yazılabilir.
Gmail İle E-Posta Aynı Şey Mi? Gmail hesabınızı, e-posta adresiniz olarak kullanabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve kolay bir uygulama olan Gmail ile e-posta aynı şeydir. Gmail, Google'ın uygulaması olması sebebiyle yaygın olarak kullanılmaktadır.
Gmail, web tabanlı yerel bir uygulamadır
Gmail, web için tasarlanmış olup esneklik ve ortak çalışma amacıyla geliştirilmiştir. Bu özellik, masaüstü bilgisayarlar için tasarlanmış ve tek başına çalışma amacıyla geliştirilmiş e-posta uygulamalarına göre avantaj sağlar.
Cihazlarınız panelinde Cihazları yönet'i seçin. Google Hesabınızda şu anda oturumunuzun açık olduğu veya son birkaç hafta içinde açılmış olduğu cihazları görürsünüz. Ayrıntılı bilgi için bir cihaz veya oturum seçin. Çıkış yaptığınız cihazlarda ve oturumlarda "Oturum kapalı" ibaresi bulunur.
Elektronik ortamda bu adres, e-mail (e-posta) adresi olarak adlandırılır. E-posta adresi, çoğunlukla, kişinin kullanıcı numarası ve kullandığı sistemin internet/bitnet vb adresinden oluşur. [email protected] , [email protected], [email protected], örnek e-mail adresleridir.
İpucu: Google Hesabı oluşturmak için Gmail hesabınız olması gerekmez. Hesap oluşturmak için bunun yerine Gmail dışındaki e-posta adresinizi kullanabilirsiniz.
Okunmamış tüm e-postaları bulma: Arama alanına “okunmamış” girin, aşağı kaydırın, sonra Diğer'in altındaki Okunmamış İletiler'e dokunun. İlişiği olan tüm e-postaları bulma: Arama alanına “ilişik” girin, aşağı kaydırın, sonra Diğer'in altındaki İlişiği Olan İletiler'e dokunun.
Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "İletişim bilgileri"nin altında E-posta'ya dokunun. "Alternatif e-posta adresleri" bölümünün altında Alternatif e-posta adresi ekle veya Başka e-posta adresi ekle'yi seçin.
Kurtarma e-posta adresi ekleme veya mevcut kurtarma e-posta adresini değiştirme. Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Kişisel bilgiler'i tıklayın. Kurtarma e-postası'nı tıklayın.
E-posta veya e-mail, belirli hizmet sağlayıcıları aracılığı ile internet ağı üzerinden kişilerin haberleşmesini, iletişime geçmesini sağlayan bir hizmettir. Modern çağın olmazsa olmazlarından bu hizmet neredeyse en önemli iletişim araçlarından biri, özellikle iş dünyası için.
Bu haberleşme araçlarından biri de elektronik posta, kısaca e-posta ya da e-mail, olarak adlandırılan sistemdir. Bir kaç adımla kişisel e-posta adresinizi alarak e-posta gönderip alabilir, üye olmak için e-posta adresi talep eden sosyal medya platformları ya da web sitelerine kolaylıkla üyelik gerçekleştirebilirsiniz.
Yeni bir e-posta adresi oluşturma
E-posta adresinizi değiştirmek istiyorsanız yeni bir adres için kaydolun. Yeni bir adres için kaydolduktan sonra, e-postalarınızı ve kişilerinizi eski adresinizden yeni adresinize aktarabilirsiniz.
Kurumsal e-posta, uzantısında gmail veya hotmail gibi email sağlayıcıları yerine, şirketinizin ismi bulunan e-postadır. Kısacası, kişisel bir e-posta adresi “[email protected]” şeklinde olurken, bir kurumsal e-posta adresi “[email protected]” şeklinde olur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri