Ems sistemini herkes kullanabilir mi? Egzersiz yapmasında sakınca olmayan herkes bu sistemi kullanabilir fakat özellikle yapmaması gereken kişiler; kalp pili olanlar, hamileler, epilepsi ve kanser hastaları. Bu kişilerin kesinlikle uygulamayı kullanmaması gerekiyor.
EMS cihazı hem tedavi yönteminde hem de sağlıklı bir yaşamın sürdürülmesinde oldukça yararlı bir yöntemdir. Haftada 2 kere 20-25 dakikalık bir süre ile yapılan EMS sayesinde daha canlı, enerjik ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak mümkündür.
Kimler bölgesel zayıflama(kavitasyon) yaptıramaz? Hamile ve emziren kadınlara, kalp rahatsızlığı olanlara, kanser hastası olanlara, tümörü olanlara, epilepsi olanlara, aşırı yüksek veya düşük kan basıncı olanlara önerilmemektedir.
Sıklıkla sorulan sorulardan biri de “EMS ile kaç kilo verilir?” sorgusudur. 20 dakikalık bir EMS antrenman 500 kalori yakmanızı sağlar. Haftada 2 defa olacak şekilde 20 dakikalık antrenman ile hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün.
Seans süresi 10-15 dakikadır.
İlgili 39 soru bulundu
Ems sistemi haftada kaç kez yapılabilir? Haftada iki gün 48 veya 72 saat aralıklarla yapılması tavsiye edilmektedir. Daha sık yapılması doğru değildir. Ciddi bir kas çalışması olduğundan dolayı dinlenme süresini uzun tutmalıyız ki bir sonra ki antrenmana daha dinç bir bireyle karşılaşalım.
3) EMS Ne Kadar Sürede Etki Eder? Kişilerin egzersiz programları ve düzenli EMS çalışmaları ile birlikte gözle görülür sonuçlar ortalama 2 haftada elde edilmeye başlanmaktadır. Düzenli devam edildiği takdirde 2 ile 3 ay içerisinde verimli sonuçlar alınarak vücut şekillenme süreci hızlı bir şekilde ilerlemektedir.
Buna sahip olmanın en iyi yolu ise kliniğimizde EMS veya elektro terapi yöntemi ile üst bacak inceltmedir. Hem yağ yakımı hem de sıkılaştırma sağlayan bu yöntem ile istediğiniz fit, sexy, modern ve sıkı bacaklara sahip olabilirsiniz.
EMS egzersiz teknolojisi tarafından kusursuz şekilde üretilen lokalize elektrik, insan vücudunda fazla olan yağların kısa sürede yakılmasını ve kas sisteminin ideal ölçülerde çalışmasını sağlar.
1 kilogram vücut ağırlığını kaybetmek ortalama olarak 7.700 kalori açığı gerektirir. Pratik olarak, günlük 500-1000 kalori eksikliği, haftada yaklaşık 0.5-1 kg kayıp sağlar. Ancak, bu değerler genel rehber niteliğindedir ve bireysel faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir.
Bölgesel incelme uygulamasını yaptırdıktan sonra kişilerin herhangi bir şekilde bakıma gereksinimi bulunmaz. Uygulamadan sonra kişiler rutin hayatlarına devam edebilirler. Seanslar belirli aralıklarla yapıldığı için yan etki görülme riskleri de yok denecek kadar azdır.
Yağ kırma yöntemi olarak bilinen CoolSculpting uygulamasında yağ hücreleri dondurularak ortadan kaldırılıyor. Uygulandığı alanda, yağ hücrelerinin sıcaklığı sıfır dereceye kadar düşürülüyor. Kristalize olan yağ hücreleri istenilen bölgeden uzaklaşıyor.
Yapılan çalışmalarda iç organlara herhangi bir yan etkisi olmadığı belirtilmiştir.
Ancak bilim insanları, tüm vücut EMS'nin bir Marvel kahramanının fiziğine giden kestirme bir yol olmadığını söylüyor. Uzmanlar ekipmanın tehlikeli olabileceği, kas hasarı veya yanıklar gibi riskler taşıdığı konusunda uyarıda bulundu.
EMS yöntemi tüp dilüsyon yönteminin modifikasyonudur. Bu amaçla farklı sayıda tüp kullanılabilir. En yaygın kullanım 3 tüp (ardışık seyreltilerden 3 'er tüpe ekim) yöntemidir. 5, 10 tüp kullanılan yöntemlerde vardır. EMS yönteminde seyreltme kavramı kullanılan tablolara göre değişiklik göstermektedir.
Emsbody ile sadece karın kası değil toptan vücut sıkılaştırma da mümkündür. İmkanı olan kişilerin karın, basen, kol gibi bölgeleri toptan sıkılaştırma için seans alması önerilir. Aşırı kilolu kişilerin ve zayıflamaya nereden başlayacağını bilemeyenlerin yaptırabileceği etkili bir vücut sıkılaştırma yöntemidir.
EMS'de Sonuç Almak İçin Sadece Birkaç Ay Yeterli!
Ancak amaç sadece zayıflamak ve normal hayata devam etmekse EMS sizin istediğiniz sonucu 3 ayda verir; zayıflar, sıkılaşır, kas hacminizi artırır ve selülitlerinizden kurtulursunuz.
Regl iken spor yapmak kesinlikle zarar değildir, yani sorumuzun cevabı: Hayır! Birçok araştırma regl döneminde yapılan egzersizin kadınları çok daha iyi hissettirdiğini ve ağrıları azalttığını söylüyor. Bu bilgiden de hareketle sıkça sorulan “regl döneminde spor yapılır mı?” sorusuna net bir şekilde evet diyebiliyoruz.
Genel sağlık problemi olmayan her kadın ve erkeğe uygulanabilir. 4-8 seans arası istenilen etki gözlemlenir ve tedavi tamamlanır. Daha verimli bir tedavi için seanslar 3-4 gün arayla yapılmalıdır. Uygulama sonrası günlük hayata rahatlıkla geri dönülebilir.
Ems sisteminin etkisinin görülme süreci kişiden kişiye değişir. Doğru egzersiz uygulanıp düzenli takibi yapıldığında 6 ile 10 seans arasında etkisi gözükmeye başlar ve ems gerçekten işe yarar mı sorusuna cevap verilebilir.
EMS; elektronik kas uyarım sistemi olarak bilinmektedir. 30 dakikalık uygulamada 20000 kereden fazla çalıştırarak yoğun egzersiz yapıyormuş hissini sağlar. Buna inaktif egzersiz denir.
EMS, vücudunuzda ciddi anlamda bir sıkılaşmaya ulaşmanızı sağlarken kilo kaybında size fayda sağlayacak ve selülitlerinizden kurtulmanızı sağlayacak. EMS egzersizleri sayesinde vücudunuzdaki tüm kaslar uyarıldığı için vücudunuzun enerji ihtiyacı da bununla doğru orantılı olarak artacaktır.
Antrenman sonrasında 3/1 oranında karbonhidrat ve protein tüketmek gerekmektedir. Örneğin 30 gr protein tüketimi için 90 gr karbonhidrat alımı yapılmalıdır. Yağ: Düzenli spor yapanlar genellikle yağdan olabildiğince uzak durmaya çalışırlar. Yağ tüketiminin sindirim ve emilim sistemini yavaşlatacağını düşünürler.
Bölgesel fazlalıklarda kullandığımız en etkili sistem CoolSculpting teknolojisidir. Yağ dokusunu dondurucu bir soğuğa getirerek yağ hücrelerinin parçalanmasına neden olan CoolSculpting, tek seansta işlem yapılan bölgedeki yağ dokusunun %25-%30 kadarını kalıcı olarak yok eder.
Ems sistemini herkes kullanabilir mi? Egzersiz yapmasında sakınca olmayan herkes bu sistemi kullanabilir fakat özellikle yapmaması gereken kişiler; kalp pili olanlar, hamileler, epilepsi ve kanser hastaları. Bu kişilerin kesinlikle uygulamayı kullanmaması gerekiyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri