Google Fotoğraflar'da paylaşılan bağlantıya tüm kullanıcıların erişebildiği ortaya çıktı Arama devi Google'ın en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan Google Fotoğraflar servisinde, özel olarak paylaşıldığı sanılan bağlantılara tüm kullanıcılar erişebiliyor.
Aile üyeleri, Google One planınızla sunulan depolama alanını paylaşır. Ancak, özellikle Google Drive, Gmail veya Google Fotoğraflar'dan paylaşmadığınız sürece aile grubunuz depoladığınız öğeleri göremez. Google Drive dosyalarını paylaşma hakkında daha fazla bilgi edinin.
Merhaba, Google Hesabınız o diğer cihazda açık ise ve Google Fotoğraflar uygulaması o cihazda yüklü ise yedeklenen fotoğraflarınızı görüntülüyebilirler. Şuanda halen daha kendi cihazınıda yedeklemeniz açıksa diğer cihazdan da o resimleri görüntülüyebilirler.
Google Drive Dosyasına Kimin Erişebileceğini Kontrol Etme
Dosyanızı görebilecek kişilerin listesini kontrol etmek için, söz konusu dosyayı sağ tıklayın ve Paylaş'ı tıklayın. Dosyanıza erişimi olan tüm kişileri gösteren bir pencere açılacaktır. Kimseyle paylaşmadıysanız, yalnızca kendinizi listede görürsünüz.
Google Görseller'e gidin, kamera simgesine tıklayın, kim olduğunu öğrenmek istediğiniz kişinin resmi yükleyin veya fotoğrafın bağlantısını yapıştırın ve görsellerde ara butonuna tıklayın. İnternet tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorsanız, sitede resme sağ tıklayın ve Google Lens ile görsel ara seçeneğine tıklayın.
İlgili 21 soru bulundu
Fotoğraflarınızı depoladığınızda, oluşturduğunuz veriler cihazınız, Google hizmetleri ve veri merkezlerimiz arasında hareket eder. Bu verileri, aralarında HTTPS ve kullanımda olmayan verilerin şifrelenmesi gibi önde gelen şifreleme teknolojilerinin de bulunduğu birden fazla güvenlik katmanıyla koruyoruz.
Sildiğiniz fotoğraflara ne olur? Google Fotoğraflar'da yedeklenen bir fotoğrafı veya videoyu silerseniz söz konusu öğe 60 gün boyunca çöp kutusunda kalır. Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.
Her Google Hesabı 15 GB depolama alanı içerir. Bu depolama alanı; Gmail, Google Drive ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılır. Pixel 5 veya daha eski bir cihazınız varsa cihazınızdan yedeklenen fotoğraf ve videolar için ücretsiz olarak sınırsız depolama alanına sahip olursunuz.
İçeriğiniz güvenli bir şekilde depolanır
Google Hesabınızda, spam, kimlik avı ve kötü amaçlı yazılım gibi tehditleri algılayıp engelleyecek şekilde tasarlanmış yerleşik güvenlik özellikleri bulunur. Etkinliğiniz, sağlam endüstri standartları ve uygulamaları kullanılarak depolanır.
Telefonunuzdan sildiğinizi sandığınız görüntülerin aslında tamamen silinmediğini ve başkaları tarafından ele geçirilebileceğini biliyor muydunuz?
Gizli klasör oluşturun: Dosya yöneticisi üzerinden gizli bir klasör oluşturun ve taşımak istediğiniz fotoğrafları buraya taşıyın. Gizli klasörü adlandırırken, herhangi bir klasör adı kullanabilirsiniz. Ancak, klasör adının başına bir nokta "." ekleyerek, dosya yöneticisi tarafından gizlenmesini sağlayabilirsiniz.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın. Ekranın sağ üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun. Fotoğraf ayarları > SD kartı erişimi > Başlangıç üzerine dokunun. SD kartı içeriğinin görüntülendiğini gördüğünüzde, " SD kartı adı " erişimine izin ver üzerine dokunun ve ardından İzin ver'e dokunun.
Senkronizasyon açık olduğunda Galerinizin kotasının dolması nedeniyle veya Galeriden resimlerinizi silseniz dahi Google Fotoğraflarda resimlerinize erişebilirsiniz. Senkronizasyonu kapattığınızda Galeriden resimlerinizi silmeniz halinde tekrar erişemiyeceğinizi hatırlatmak isterim.
Planınızı silerseniz Google Fotoğraflar, Drive ve Gmail'de depolanan her şey kalır. Ayarlar ve destek sohbetleri gibi yalnızca Google One planınızla ilgili verileri silersiniz.
15 GB: Ücretsiz. 100 GB: 5,79 TL. 200 GB: 11,59 TL. 2 TB: 28,99 TL.
Google Hesabınıza gidin. Sol gezinme panelinde Güvenlik'i seçin. Cihazlarınız panelinde Cihazları yönet'i seçin. Google Hesabınızda şu anda oturumunuzun açık olduğu veya son birkaç hafta içinde açılmış olduğu cihazları görürsünüz.
Telefon ve drive eğer senkronize biçimde birbirine bağlantılı ise yani çektiğin fotoğraflar otomatik olarak drive atılıyorsa şayet evet silinir. Ama böyle bir durum yoksa silinmez.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Google'ın bir devri sona erdirme kararı, Google One'ın popüler hale gelmesini sağlamak amacıyla alındı. Google tarafından yapılan açıklamalara göre 1 Haziran 2021'e kadar Fotoğraflar'da depolanan içerikler, olduğu şekilde kalacak. Yani kullanıcılar, mevcut fotoğraf ve videolarını saklamaya devam edecekler.
Fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a güvenli bir şekilde depolayın ve istediğiniz cihazdan istediğiniz gibi kullanın. Fotoğraflarınız otomatik olarak organize edilir ve aranabilir, böylece aradığınız fotoğrafı kolayca bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizle fotoğraf ve albüm paylaşın.
Android telefondan silinen fotoğrafları geri getirme
Kitaplık menüsüne gidin. Sağ üst köşedeki Çöp Kutusu simgesine dokunun. Geri getirmek istediğiniz fotoğraf ve videolara uzun dokunun. Sağ alt köşede Geri Yükle'ye dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri