Tarayıcınızın indirilen dosyaları kaydettiği konumu öğrenmek için tarayıcınızın ayarlarına bakın. Örneğin yeni Microsoft Edge'de Ayarlar ve daha fazlası > Ayarlar > İndirilenler seçeneğini belirleyin. İndirilen dosyalarınızın dosya yolu (örneğin, C:\ Kullanıcılar\[adınız]\İndirilenler), Konum altında listelenir.
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > En son > Hızlı erişim > Tarayıcı bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
iPhone'unuzdaki Kitaplar uygulamasını açın. Kitaplık'a dokunun, Koleksiyonlar'a dokunun, sonra Yeni Koleksiyon'a dokunun.
Koleksiyonlar adını taşıyan bu özellik, Google aramaları üzerinden ulaşılan ve benzer nitelikteki web sayfalarını gruplandıracak. Kullanıcılar bu Koleksiyonları kaydedip daha sonra rahatlıkla erişebilecek. Google, koleksiyon önerilerini yemek pişirme, alışveriş ve hobiler gibi aktiviteler doğrultusunda sunacak.
İlgili 29 soru bulundu
Bilgisayarınızda Google+'yı açın. Profil'i tıklayın. "Topluluklar ve koleksiyonlar"ın yanında, Tümünü Görüntüle'yi tıklayın. "Takip edilen koleksiyonlar"ın altında, artık takip etmek istemediğiniz koleksiyonu tıklayın.
İndirilenleri Dosyalar uygulamasında bulun
Ana Ekranınızın ortasından aşağı kaydırın, ardından Dosyalar uygulamasını arayın. Göz At sekmesine dokunun. iCloud Drive'a dokunun. İndirilen dosyalarınızı görmek için İndirilenler klasörüne dokunun.
Altta Sekmeler'e dokunun. Üstte Kaydedilenler'e dokunun veya ekranı kaydırıp "Kaydedilenler" bölümüne gidin. Tüm kayıtlı öğeleri göster'e dokunun.
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda: Ayarlar > [adınız] > iCloud'a gidin. Hesap Saklama Alanını Yönet'e, ardından Yedeklemeler'e dokunun. Daha ayrıntılı bilgi görmek için bir yedeklemeye dokunun, hangi bilgilerin yedekleneceğini seçin veya yedeklemeyi silin.
Kaydettiğiniz tüm içerikleri görmek için ise, profil sayfanız açıkken üst bölümde yer alan yer imi ikonuna basmanız gerekiyor. Bu bölümde, tüm kaydettiğiniz içerikleri görebiliyorsunuz. Ayrıca Kaydedilenler bölümünde bir de “Koleksiyonlar” özelliği yer alıyor.
Hesabınıza kaydedilen diğer etkinlikleri silme
Android telefonunuzda veya tabletinizde myactivity.google.com adresine gidin. Diğer Google Etkinlikleri'ne dokunun. Buradan şunları yapabilirsiniz: Belirli bir etkinliği silme: Etkinliğin altında Sil'e dokunun.
Kaydediler Instagram fotoğraf ve video paylaşımları sonrasında kolayca bulunabilecek. Tıpkı kişisel bilgisayarda olduğu gibi ayrı klasörler oluşturmaya benzetebileceğimiz bu özellik ilk etapta kişiye özel olacak. Yani oluşturulan koleksiyonları kimse göremeyecek.
Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.
1 Ana sayfa ekranından, Uygulamalar ekranına erişmek için yukarı veya aşağı hızlıca kaydırın. 2 Samsung klasörüne dokunun. 3 Dosyalarım öğesine dokunun. 4 Adımları başarıyla tamamladınız.
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Fotoğraflar uygulamasını açın, Arşiv sekmesine gidin ve Tüm Fotoğraflar'a dokunun. Ardından ekranın en alt kısmına gidin. Mac'inizde Fotoğraflar uygulamasını açın. Kenar çubuğunda Arşiv'i seçin ve araç çubuğundaki sekmeler listesinde Tüm Fotoğraflar'ı tıklayın.
Fotoğraflar uygulamasını açın. Fotoğraflarınızı görmek için Arşiv'i seçin. iPhone veya iPad'inizde Albümlerim, Kişiler ve Yerler, Ortam Türleri ve Diğer'i görmek için Albümler sekmesine dokunun. Mac'inizde Fotoğraflarınız, Albümleriniz ve Projeleriniz kenar çubuğunda listelenir.
Adım 1: Ayarlar'ı açmak için dokunun. Adım 2: Aşağı kaydırın ve Safari'ye dokunun. Adım 3: Aşağı kaydırın ve Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Temizle'ye dokunun. Adım 4: Açılır menüdeki Geçmişi ve Verileri Temizle'ye dokunun.
Silinen fotoğrafları kurtarmak veya bunları kalıcı olarak silmek için şunu yapın: Albümler'e dokunun, sonra İzlenceler'in altında Son Silinenler'e dokunun. Seç'e dokunun, sonra kurtarmak veya silmek istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçin.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Mountain View'de bulunan Google'ın merkez binası Googleplex olarak anılmaktadır. İsmi, Google ve kompleks ile googolplex kelimesinden türetilmiştir.
Koleksiyon kelimesi genel tanım olarak “öğrenme, yarar sağlama ya da zevk amacıyla bir araya getirilmiş ve özelliklerine göre sınıflandırılmış, ayrılmış nesnelerin tümünü” ifade eder. Özünde toplanabilen aynı türden nesnelerin, farklı örneklerinin bir araya gelmesiyle oluşur.
Google Desktop, Google tarafından geliştirilen, Microsoft Windows, Mac OS X, GNU/Linux platformlarında çalışan bir masaüstü arama yazılımıdır. Program, kullanıcıya bilgisayarlarındaki dosyalar, e-postalar ve önbellekteki web sayfaları içinde arama yapmasına imkân sağlamaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri