HELKORT un etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup bir ok mikroorganizma zerinde g antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onlar o alma engelleyen) etkiye sahiptir.
Yardımcı maddeler :Bir gram krem 0.04 mg bütilhidroksianisol, 50 mg setil alkol içerir. Yardımcı maddeler için, Bölüm 6.1'e bakınız. HELKORT; stafilokok, streptokok, propionibakterium aknes, corynebacterium minutissimum ve diğer HELKORT'a duyarlı organizmaların oluşturduğu deri enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir.
Pozoloji / uygulama sıklığı ve süresi: Lezyonlara hastalığın şiddetine göre günde 2 kez doktorun önerdiği süre boyunca kullanılır. Uygulama şekli: Cilt üzerine haricen uygulanır. Uzun süreli tedaviyi takiben HELKORT PLUS kesilirken, ilacın dozu kademeli olarak azaltılarak kesilmelidir.
FUCİTEC'in etkin maddesi olan fusidik asit; bir antibiyotik olup birçok organizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİTEC'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
Krem veya Nemlendirici, içerisinde bulunan etkin maddenin, taşıyıcı olan yağ, mum gibi maddelere karıştırılmasıyla hazırlanan ve güneş, yağmur vb. dış etkenlerden korunması amacıyla yüzeysel olarak kullanılan ilaçlar ile koyu kıvamlı kozmetik maddelere verilen isimdir.
İlgili 33 soru bulundu
Cilt bakım kremlerinin sonucunu ne zaman görebiliriz? Cildindeki sorunları veya ihtiyaçları tespit ettin ve bu beklentilere uygun olarak yeni bir cilt bakım kremi aldın. Kremin etkisini görmek ve ona doğru bir puan vermek için ortalama 6 ila 12 hafta arasında düzenli olarak kullanmanı öneririz.
Sadece ihtiyacın kadar kremi cildine masaj yaparak uygulaman gün boyu canlı görünen bir cilde kavuşmak için yeterlidir. Maske olarak kullanılan ürünlerdeyse kullanım talimatlarına uygun olarak 5-10 dakikayı geçmemek oldukça önemlidir.
Doktorunuz söylemediği sürece, Fucidin H %2 + %1 Kremi açık yaralar üzerinde veya burun delikleri, kulaklar, dudaklar veya genital bölge gibi hassas bölgeler üzerinde kullanmamalısınız.
FUCİDİN; stafilokok, streptokok, propionibakterium aknes, corynebacterium minutissimum ve diğer FUCİDİN'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir. Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Lezyonlara günde 2-3 kez ve doktorun önerdiği süre uygulanır.
Krem Beyaz krem. FUCİCORT, bakteriyel enfeksiyonun bulunduğu veya bulunma olasılığı olan inflamatuar dermatozlarda endikedir. İnflamatuar dermatozlara, atopik ekzema, diskoid ekzema, staz ekzeması, seboreik dermatit, kontakt dermatit, kronik liken simpleks, psöriyazis ve diskoid lupus eritematozis dahildir.
Kortizonlu kremleri bir nemlendirici krem gibi düşünmek doğru değildir. Günde bir kez, ince bir tabaka halinde veya doktorunuzun tarif ettiği gibi kullanmak en doğrusudur. Cildin bazı bölgeleri birbirine sürtündüğü için, kremler sürüldüğü zaman arzu edilen miktardan daha fazlası bu bölgelerde kalabilir.
ALBACORT, şiddetli iltihabi veya ekzematöz reaksiyonlar ile seyir eden derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının (örneğin ellerde, ayak parmaklarının aralarında, kasıklarda ve genital bölgede) başlangıç ve ara tedavisi için uygundur. Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: ALBACORT, günde 2 defa uygulanır.
ALOCORT iltihabi ve alerjik deri reaksiyonlarını baskılar ve kızarıklık, deri kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, ödem, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanına hissi veya ağrı) gibi deri sorunlarından kaynaklanan belirtileri hafifletir.
Egzama için reçete edilen kortizonlu kremler, vücut tarafından doğal olarak üretilen kortizon-benzeri bir madde olan bir glukokortikoid içerir. Bu kortizon, egzama alevlenmesinin hızla çözülmesini sağlayan güçlü anti-inflamatuvar özelliklere sahiptir.
Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.
ASİVİRAL®, deri enfeksiyonlarında (uçuk), suçiçeğinde, zonada (Sinir iltihabına bağlı ağrılı bir deri hastalığı), AIDS ve kemik iliği naklini takiben ciddi bağışıklık sistemi yetersizliği olan hastaların tedavisinde kullanılır.
Doktorunuz söylemediği sürece, Fucidin H Kremi açık yaralar üzerinde veya burun delikleri, kulaklar, dudaklar veya genital bölge gibi hassas bölgeler üzerinde kullanmamalısınız. Doktorunuz söylemediği sürece, Fucidin H Kremi ince deri, deri ülserleri, çatlak damarlar veya akne üzerinde kullanmamalısınız.
Pfizer Dcr Teramycın Krem, Iltihaplı Sivilceler Yara,akne Lekeleri Böcek ve Arı Sokmaları Kesin Etkili.
Genital bölgedeki bu kaşıntının sorumlusu genellikle mantarlardır. Nem ve ısı vücutta nerede hapsoluyorsa mantarlar genellikle o bölgede çoğalıp can sıkıcı bir kaşıntıya neden olurlar. Kadınlarda en sık rastlanan türdeki mantar infeksiyonları maya mantarlarından kaynaklanan infeksiyonlardır.
Vajinal kaşıntı, genellikle tahriş eden maddeler, enfeksiyonlar veya menopoz nedeni ile oluşabilir. Bazı cilt hastalıkları veya cinsel yolla bulaşan hastalıkların bir sonucu olarak da ortaya çıkabilir. Nadir durumlarda, stres veya vulvar kanseri nedeni ile vajinal kaşıntı gelişebilir.
Ancak gece artan hücre metabolizması, bazı etkilerin tüm kremler için genellenmesini sağlıyor. Örneğin, gece cilde sürülen kremler, gündüz kremlerine göre çok daha alt katmanlara nüfuz ediyor. Cildin yenilenmeye hazır olması, sürülen kozmetik ürününün cilt yapılandırmasında kısa sürede etkili olmasını sağlıyor.
Çok kuru ciltler gün içinde 3-4 saatte bir nemlendirilmeye ihtiyaç duyarken, karma ve yağlı ciltlerin günde 2 ya da 1 kez nemlendirilmeleri yeterli olacaktır. Cildinizi tanıyın, gerisi gelecek, cilt bakım alışkanlıklarınız zamanla oluşacaktır.
Leke giderici kremler, ciltte güneşten sonra, mevsim geçişlerinde ya da farklı sebeplerden dolayı oluşan lekelere uygulanan kremlerdir. Bu kremler cildi soyucu etkisiyle cilt üzerinde var olan sorunların tedavisinde kullanılan etkili kremlerdir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri