Gelelim aydınlatıcıyı yüzünde hangi bölgelere uygulayacağına... Aydınlatıcıyı sadece elmacık kemiklerinin üzerine ve yanaklarına, kontür yaptığın hattın altına taşmayacak şekilde sürmelisin.
Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajı ve kontür işlemleri yapıldıktan sonra sürülmelidir.
Likit Highlighter Nereye Sürülür? Yüzünde ön plana çıkarmak istediğin bölgelere hafif bir aydınlatıcı uygulayabilirsin. Likit aydınlatıcı nereye sürülür sorusuna yanıt olarak ise elmacık kemikleri, burun ucu, şakaklar, kaş altları, köprücük kemikleri, çene ucu, dudak üstü gibi bölümler örnek verilebilir.
Kenarları bir fırça ile dudağın ortasına doğru parlatın ve dudak parlatıcısı ile katmanlayın. Kusursuz bir dudak kalemi uygulaması için ayrıca şu ipuçlarını da göz önünde bulundurun: Vurgulayıcı kullanın: Rujunuzu uyguladıktan sonra, daha dolgun bir görünüm için üst dudak kıvrımına biraz aydınlatıcı sürün.
İlgili 38 soru bulundu
Evet, dudak kalemlerini ruj olarak tüm dudağına uygulayabilirsin. Kolay yayılabilen dudak kalemleri tüm dudağı renklendirmek için uygundur.
Göz, dudak, ve yüzü aydınlatmak için kullanılan iki uçlu çok amaçlı kalem. Göz çevresini vurgulamak için tasarlanmış jumbo çift uçlu kalem. Gözlerin iç kısımını ve yüzün belirli bölgelerini aydınlatmak için kullanılır.
Highlighter veya aydınlatıcılar, yüzün bazı bölümlerini öne çıkarmak için tercih edilir. Yani kusursuz bir görünüm için highlighter kullanımı oldukça önemlidir. Genel hatlar üzerinde daha parlak ve çekici bir etki yaratan bu ürünler, alt tonları ile de canlı ve sağlıklı bir cilt sunar.
8. Pudra highlighter nasıl sürülür? Pudra highlighter uygulanış ve günlük kullanım açısından en rahat edeceğiniz ürün olacaktır. Yelpaze şeklinde bir fırçayla çok rahat uygulayabilirsiniz. Göz pınarlarınıza ve kaş altlarınıza uygulamak isterseniz ince bir far fırçası işinizi görecektir.
Aydınlatıcı seçiminde en önemli nokta cildinize uygun bir renk seçimidir. Açık tene sahip kişiler açık, koyu tene sahip kişiler koyu bir aydınlatıcı seçerek daha uyumlu bir görünüm elde edilebilir. BEYAZ TEN İÇİN İDEAL HİGHTLİGHTER: Beyaz tene sahip olanlar, pembemsi ve krem rengi olanları tercih edebilirler.
Olması gereken ışık, makyaj yaptıran kişinin yüzünü iki yandan parlatmadan aydınlatmalıdır. Yani ışık doğrudan aynaya yöneltilmelidir. Bu şekilde bütün yüz gölgesiz olarak aydınlatılmış olur. Gündüz yapılacak makyajın ışığın rengi gün ışığı olmalıdır.
Aydınlatıcılar temel olarak 3 bölge üzerine uygulanır. Bunlar elmacık kemikleri, burun üstü ve şakak bölgesidir. Bunların yanı sıra highlighter ürünlerini göz pınarlarına, dudak üstüne, çene ortasına ve kaşların üst kısmına da uygulayarak bu bölgelerde daha aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Kolay uygulama sağlayan kalem şeklinde ambalajı ve yumuşak yapısı ile yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölgelere ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandırır. Her cilde ve makyaja uygun parlak rengi ve pratik ambalajı ile göz pınarlarınıza, kaş kemiğine, burun ve dudak üstüne kolayca uygulanır.
Flormar Kaş Altı Aydınlatıcı Asansörlü Kalem En Doğru Nasıl Uygulanır? Flormar ışıltılı kaş altı kalemi, kaşların alt kısmına ve göz çevresinin öne çıkarmak istenen bölgelerine ince bir çizgi şeklinde sürülebilir. İsteğe göre parmak uçlarıyla hafifçe dağıtılabilir.
Highlighter seçerken ten ve göz renginize uyumlu tonlar seçmelisiniz. Eğer beyaz bir ten rengine sahipseniz pembe tonlar, şampanya tonları ve gümüşün alt tonları sizin için idealdir. Koyu bir ten rengine sahipseniz altın ve bronz tonlardaki highlighterlar sizin için uygundur.
Kontür makyaja başlangıç aşamasıdır ve fondötenden önce yapılır. Bronzer ise bitiş adımıdır ve ten makyajının sonunda uygulanır. Yüzü boyutlandırma aşamasında ortaya çıkan bronzer kontür farkı ise şöyle: Bronzer vurgu yapılacak noktalara direkt uygulanır.
Makyaja başlamadan önce mutlaka cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor. Bu nemlendirme işlemini yaparken cilt tipine uygun ama ince yapılı olan ve ağırlık yapmayacak bir nemlendiriciyi cildine uygulayarak başlamalısınız. Cildiniz nemlendiriciyi emdikten sonra bir sonraki aşama da makyaj bazını uygulamaktır.
Kapatıcı ne işe yarar? Kapatıcı, özellikle göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesini, tüm cildin aynı renk olmasını sağlar. Ayrıca yüzdeki pürüzleri, kızarıklıkları ve lekeleri gizler ve cilt tonundan 1-2 ton açığı kullanılırsa aydınlatıcı olarak vurgulamak istediğimiz yerleri ortaya çıkarır.
Aydınlatıcı; göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajını ve kontür işlemlerini uyguladıktan sonra aydınlatıcı kullanmalısın. Bu iki adım öncesinde aydınlatıcı kullandığın takdirde etkisi kaybedecektir.
Sıvı aydınlatıcı daha konsantre bir yapıya sahiptir, dolayısıyla daha idareli kullanmalısınız. Elmacık kemiklerinin üstü ise en uygun uygulama alanı. Aynı şekilde dudağın üst kısmına ve kaş kemiğine de uygulanabilir. Geniş bir alanı aydınlatmak istediğinizde ise en uygun olanı toz aydınlatıcıdır.
Kontür paletinin uygulandığı bölgeler; burun, alın, çene ve elmacık kemikleridir. Dilerseniz dekolte bölgenize de kontür uygulayabilirsiniz.
Kolay uygulama sağlayan kalem şeklinde ambalajı ve yumuşak yapısı ile yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölgelere ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandırır.Her cilde ve makyaja uygun parlak rengi ve pratik ambalajı ile göz pınarlarınıza, kaş kemiğine, burun ve dudak üstüne kolayca uygulanır.Çancanıtzda kolay ...
Aydınlatıcı Kaş Kalemi Kullan
Aydınlatıcı özellikteki kaş kalemleri kaş altlarına uygulandığında daha kalkık bir görünüm elde etmene destek olur. Kaş kalemini kaş kemiği ve kaş altına sürerek bu bölgelerin aydınlanmasını sağlayabilir ve kaşlarının formda durmasına yardım edebilirsin.
Flormar Brow Up Highlighter Pencil, doğal renkli ve sedefli bir kaş altı aydınlatma kalemi çeşididir. Kolay kullanım için asansörlü bir tasarımla üretilmiştir. Yumuşak formülüyle çabucak uygulanır ve ideal yayılımı sayesinde doğal görünüm sunar. Uzun süre kalıcı etkilidir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri