Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir. Dosya yöneticisi kurulduktan sonra SD kartın içindeki dosyalara ulaşın ve Download klasörünü bulun.
Dosyalar > Kategoriler > İndirilenler ve favoriler bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun. Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Yerel > Dahili depolama birimi bölümüne gidin. İndirilenler klasörünü bulun ve ardından tarayıcı düğmesine dokunun.
Silmek istediğiniz dosyayı bulun. Dosyaya sağ tıklayın, sonra da Dosya üzerinde Sil'ekısayol menüsü. İpucu: Aynı anda silmek üzere birden çok dosya da seçebilirsiniz. Silmek için birden çok dosya seçerken CTRL tuşunu basılı tutun.
İlgili 34 soru bulundu
Tüm Windows Gezgini pencerelerinden çıkın. Başlat > Denetim Masası'nı seçin ve ardından İnternet Seçenekleri'ne çift tıklayın. Genel sekmesinde, Geçici İnternet Dosyaları altında Dosyaları Sil'i seçin.
Senkronizasyon açık olduğunda Galerinizin kotasının dolması nedeniyle veya Galeriden resimlerinizi silseniz dahi Google Fotoğraflarda resimlerinize erişebilirsiniz. Senkronizasyonu kapattığınızda Galeriden resimlerinizi silmeniz halinde tekrar erişemiyeceğinizi hatırlatmak isterim.
Bilgisayarınızda indirilenleri bulmak için: Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın. Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin.
My Files uygulamasını başlatın. 2. Kategoriler'e girip İndirilenler'e dokunun. Bunun ardından indirilen dosyaları göreceksiniz.
İndirilenleri Dosyalar uygulamasında bulun
Ana Ekranınızın ortasından aşağı kaydırın, ardından Dosyalar uygulamasını arayın. Göz At sekmesine dokunun. iCloud Drive'a dokunun. İndirilen dosyalarınızı görmek için İndirilenler klasörüne dokunun.
Mobil cihazlarınız üzerinde Google Fotoğrafları otomatik yükleme ile kullanmaya başladıysanız ve kullanmaktan vazgeçtiyseniz, uygulamayı silmeniz, Google Drive ve Google Plus uygulamalarını pasif etmeniz bile fotoğraf yüklemelerini durdurmuyor.
Aile üyeleri, Google One planınızla sunulan depolama alanını paylaşır. Ancak, özellikle Google Drive, Gmail veya Google Fotoğraflar'dan paylaşmadığınız sürece aile grubunuz depoladığınız öğeleri göremez. Google Drive dosyalarını paylaşma hakkında daha fazla bilgi edinin.
Uzmanlar, silinen verilere dosyaların üzerine yeni bilgiler yazılmadığı sürece erişilebileceğini belirtiyor. Bir dosyaya ihtiyaç olunmadığında bilgisayardaki geri dönüşüm kutusuna sürüklemek veya telefonlardaki sil seçeneğine dokunmak verilerin silineceği anlamına geliyor.
“Uygulamalar - Dosyalarım - Dahili Depolama - Download” sekmesine tıklayınız. Ayrıca “Dosyalarıma” giriş yaptığınızda “İndirilenler(Download) ” klasöründen de indirdiğiniz dosyaları görüntüleyebilirsiniz.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Apple'ın iCloud platformu, fotoğraflar ve videolar için iPhone'da varsayılan yedekleme servisidir. Diğer taraftan, eğer iPhone'daki herhangi bir fotoğrafı silerseniz, iCloud'dan da kaldırılır.
Google Yedekleme
Google hesabınızı kullanarak bir yedekleme dosyası oluşturduysanız veya yedeklemenizi Google'a bağladıysanız, fotoğraflar da dahil olmak üzere Android telefonunuzda kaybolan veya silinen tüm verileri her zaman kurtarabilirsiniz.
Başka bir telefonda aynı açık olan gmailden görünür mü Merhaba, Google Hesabınız o diğer cihazda açık ise ve Google Fotoğraflar uygulaması o cihazda yüklü ise yedeklenen fotoğraflarınızı görüntülüyebilirler.
Temp klasörü; bilgisayar içerisinde yer alan uygulamalardaki önbellek dosyalarını muhafaza eder. Aynı zamanda gereksiz ve geçici dosyalarında depolandığı yerdir. Zaman içerisinde Temp klasörü dolarak, bilgisayarın performansını düşürür. Bu klasör aslında sistem üzerinde bulunan dosyaları direkt temizlenir.
%temp% ile local dosya içerisindeki geçici dosyalar silinir. temp ile windows içerisindeki geçici dosyalar silinir. Ayrıca diski temizle/sistem dosyalarını temizle ile kullanılmayan dosyalar silinir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri