Profilinize gidin. 2. İstatistikler eylem düğmesine dokunun. Ayrıca sağ üst köşedeki menüsüne gidip İstatistikler'e dokunabilirsiniz.
İşte takipten çıkan takipçilerinizi nasıl bulabileceğinize dair adımlar: Takipçi Listelerinizi Kontrol Edin: Instagram uygulamasını açın ve profil sayfanıza gidin. Bu, genellikle profil fotoğrafınıza dokunarak yapılabilir. Takipçi Sayınızı İnceleyin: Profilinizde, takipçi sayınızı gösteren "Takipçiler" bölümüne bakın.
Instagram profilinize giriş yaptığınızda, profil fotoğrafınızın altında takipçi sayınızı görebilirsiniz. Bu sayıya tıklayarak takipçi listenize ulaşabilirsiniz. Burada sizi takip etmeyen kişileri kolayca görebilirsiniz. İnternet üzerinde birçok ücretsiz ve ücretli üçüncü taraf uygulama bulunmaktadır.
Instagram hesabı gizliyse, kullanıcıyı Instagram'da takip etmediğiniz sürece hesabın Takipçi listesini göremezsiniz. 2. Instagram'da özel bir hesabı takip etmenize rağmen hesabın Takipçiler listesini hala göremiyorsanız, bunun nedeni kullanıcının sizi takipçi olmaktan çıkarmış olması olabilir.
Adım: Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin. 2. Adım:İstatistikler'e dokunun. 3. Adım: Burada hesabınızın ve içeriğinizin son yedi gün, 14 gün veya önceki ay boyunca ya da 90 güne kadar özel bir zaman aralığında nasıl performans sergilediğini gösteren bir özete erişebilirsiniz.
İlgili 39 soru bulundu
Instagram'da “profilime kim baktı” iddiaları genellikle yanıltıcıdır. Bazı uygulamalar, bu bilgiye erişebildiklerini iddia etse de, Instagram'ın veri paylaşım politikaları bu tür bir erişime izin vermez. Bu tür yanıltıcı uygulamalar ve hizmetlerden kaçınarak hesabınızın güvenliğini koruyabilirsiniz.
Profilden Gösterimler: Bir gönderinin, gönderiyi paylaşan hesabın profilinden aldığı gösterim sayısıdır. Bu ölçüm yalnızca gönderiler için kullanılabilir. Konu Etiketinden Gösterimler: Bir gönderinin, gönderiyi veya hikayeyi konu etiketleri yoluyla bulan hesaplardan aldığı gösterim sayısıdır.
Ama en genel hatlarıyla Instagramda Para Kazanmak İçin Kaç Takipçi Gerekir sorusuna cevap olarak , ilk aşamada 10.000 takipçi sayısını hedeflemelisiniz diyebiliriz. 10.000 takipçi sayısına ulaşan kişiler ilk olarak swipe-up özelliğine sahip olmanızı sağlar. Bu özellikle takipçilerinizle bağlantılar paylaşabilirsiniz.
Bu güncelleme için de, twitter hesabından attığı tweet ile haberi duyurdu. Instagram'da takipçi sayısını gizleme özelliğini kullanabilmek için kullanıcıda mavi tik olması gerekiyor. Yani hesap doğrulanmış bir hesap olmalı. Bu özellik kapatıldığında ise, “Takipçiler” kısmı gizli bir hale gelecek.
İnstagram, twitter ve facebook gibi sosyal medya uygulamalarında açılan hesaplarda takipçi sayısı bulunur. Bu sayılar açılmış olan hesabın kaç takipçi veya diğer anlamda kaç kişi tarafından takip edildiğinin anlaşılmasına yardımcı olur. Takipçi sayılarında görülen K harfi 1000 sayısını temsil eden bir harftir.
Profil sayfasının üst kısmında konumlanan "Takipçi" bölümüne girin. Arama çubuğuna kullanıcının adını yazarak takipten çıkıp çıkmadığını görebilirsiniz.
Hikâyeye bakan kişilerin sıralamasında ilk etkenin profile yapılan ziyaret sıklığı olduğu düşünülüyor. Kişi, hikâye paylaşan kullanıcının profilini sıklıkla ziyaret ediyorsa, hikâye sıralamasında en üstte çıkıyor.
başkasının profilinde " takip edilenler"e bakıyorsan senin takip ettiklerin, seni takip edenler, tanıyor olabileceğin kişiler daha önde sıralanırlar. kendi profilinde bakıyorsan sıralama ölçütünü (yeniden eskiye- ya da tersi-, etkileşim miktarı) kendin seçebiliyorsun.
Profil sayfanızdaki sağ üst köşede bulunan üç nokta işaretine tıklayın. Daha sonra bu kısımda "Gizli hesap" bölümünün yanındaki kutucuğu aktifleştirin. Bu şekilde artık sizi takip etmeyen kişiler sizin içeriklerinizi göremeyecekler ve Instagram hesabınızın takipçi bilgilerinize erişemeyecekler.
Profesyonel hesapta olmanız. 18 yaş ve üzeri olmanız. Para kazanma politikalarına uygun olmanız. En az 5000 takipçiye sahip olmanız gerekli.
Kullanıcılar için bir hesabın takipçi sayısı önemlidir çünkü takipçisi fazla olan hesapların güvenilir olduğunu düşünürler. Hesabın ürün ve hizmetlerinden yararlanmak için daha istekli olurlar. Sosyal medyada takipçi sayısı ne kadar fazla olursa hesaplar öne o kadar fazla çıkar.
Şöyle bir şey çıktı karşıma: 2. Instagram'da özel bir hesabı takip etmenize rağmen hesabın Takipçiler listesini hala göremiyorsanız, bunun nedeni kullanıcının sizi takipçi olmaktan çıkarmış olması olabilir.
Takipçi sayınız, sizi veya panolarınızı takip eden kişi sayısıdır. Bir kişi sizin oluşturduğunuz bir veya birden fazla panoyu takip ediyorsa bu tek bir takip olarak sayılır. Takip sayınız, takip ettiğiniz kişi veya pano sayısıdır. Takipçileri kaldırabilir ve kişileri takibi bırakabilirsiniz.
Sıfırdan fenomen olmak için uğraşıyorsanız ilk etapta 10 bin takipçi yeterli olabilir. Elbette kazandığınız takipçileri korumanız ve onların ilgisini çekecek içerikler paylaşmaya devam etmeniz önemli.
Markanız ve takipçileriniz arasındaki güvenilirliği artırır. Mavi tik markanın 10.000'den fazla kullanıcıya sahip olmasını gerektiren Instagram hikayelerindeki “yukarı kaydırma” özelliği gibi bazı özel özelliklere erken erişim sağlar.
Instagram kaç takipçi ne kadar kazandırıyor 🤔
Instagram ne kadar para kazandırıyor görelim: 1000 - 10.000 takipçi: 10 - 100 dolar (post başı) 10.000 - 50.000 takipçi: 100 - 500 dolar (post başı) 50.000 - 500.000 takipçi: 500 - 5000 dolar (post başı)
İstatistiklerinizi görmek için: Profilinize gidip simgesine dokunun. İstatistikleri bir gönderinizin üzerinden doğrudan görmeniz de mümkündür. Bir gönderinin istatistiklerini görüntülerken Gösterimler, Erişim ve Etkileşim istatistiklerini görebilirsiniz.
Bunlardan ilki Instagram kullanıcısı yazan hesabın herhangi bir nedenden dolayı artık kullanılmıyor olmasıdır. Yani hesap kapanmıştır ve aktif değildir. Bir diğer nedeni ise karşı tarafın engellemesidir. Eğer Instgram kullanıcısı yazıyor ve hesap halen aktif durumda ise hesap tarafından engellenmiştir.
Profilinize gidin. 2. İstatistikler eylem düğmesine dokunun. Ayrıca sağ üst köşedeki menüsüne gidip İstatistikler'e dokunabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri