Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Hangi sitelere girdiğini DNS adresi değiştirmediysen ve modem DNS kayıtlarını kaydediyorsa görebilir. Hangi IP adreslerine ve portlara bağlandığını modem kaydediyorsa görebilir. HTTPS kullanan sitelerdeki içeriği göremezler. Standart HTTP kullanan sitelerde modem kaydedebiliyorsa içerik görülebilir.
Web ve Uygulama Etkinliği açıkken Google Arama, Asistan ve Haritalar ile etkileşimlerinizin ses kayıtlarını etkinliğinizin bir parçası olarak dahil edebilirsiniz.
Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Evet görebilir. Hatta hattın yasal sahibi isterse o bile görebilir.
İlgili 21 soru bulundu
Modem geçmişi diye bir şey yok. İstersen tarayıcında ki geçmişi silebilirsin.
Normal şartlarda hiçbir şeyi göremezler. Amaçları seni izlemek ise cihazınla modem arasına girip hangi sitelere girdiğini görebilirler sadece.
Eğer modeminizin teknik özellikleri arasında modem geçmiş aktivitelerini görmek mevcutsa, modeminizin IP'sini öğrenip sonrasında arayüzden bu verilere ulaşabilirsiniz.
Kısaca, bir VPN kullanmak: Özel bilgilerinizi korur. Paylaştığınız bilgiler sizin tercih ettiğiniz ülkedeki VPN sunucularında muhafaza edilir ve bu nedenle, sizinle bağlantılı değildir. Yasal VPN hizmetleri aramalarınızı kaydetmez ve hiç kimse hangi siteleri ziyaret ettiğinizi bilemez.
Ayrıntılı fatura detayı, görüşmelerinizin "görüşülen numara", "tarih", "saat", "süre" ve "tutar" gibi detaylarını içeren dökümandır. Ayrıntılı fatura servisinizi aktif ettiğinizde her ay faturayla beraber gönderilir.
Hat sahibi internet geçmişini göremez. Hat sahibi, faturayı ödeyen kişidir. Ancak, faturayı ödeyen kişi, internet bağlantısını kullanan kişi olmayabilir. Bu nedenle, hat sahibinin internet geçmişini görme yetkisi yoktur.
Hocam VPN temel kullanım amaçlarından birisi de zaten anonim gezinmedir. Modem geçmişinde gözükmez. Ayrıca VPN kullanmak yerine tor browser da kullanabilirsiniz.
Gelişmiş > Wi-Fi > Wi-Fi MAC Filtresi bölümüne gidin. Wi-Fi MAC Filtresi seçeneğini etkinleştirin. Mobile WiFi cihazını engellenenler listesi moduna (Listedeki cihazların erişimini Engelle) veya güvenilenler listesi moduna (Listedeki cihazların erişimine İzin ver) geçirin.
Arayüze giriş yaptıktan sonra, arayüz menüsünde “Kablosuz” (Wireless) başlığı altında bulunan “Bağlı İstemciler” veya “Kablosuz Durum” seçeneğine tıklandığında, modeminize bağlı cihazların MAC adreslerini (cihazların ağa bağlanma kimliği kodlarını) görebilirsiniz.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Evet, VPN kullanımı kesinlikle güvenlidir. VPN internetteki verilerinizi ve gizliliğinizi korumak için en iyi araçlardan biridir. İnternet kısıtlamaları sıkı olan bazı ülkeler VPN'leri yasakladığı için, dünyadaki birkaç ülkede güvenli olmasına rağmen VPN kullanmak yasal değildir.
VPN, birçok farklı protokol ve teknolojiyi kullansa da temel olarak bilgisayarınızın fiziksel olarak bulunduğu yerden karşıdaki ağa şifreli (kripto anlamında) bir tünel açar. Bu tünel içinden iletilen bilgi dışarıdan bakıldığında şifreli olduğu için dışarıdan görüntülenemez.
Tarayıcı ayarlarına girin.”Gizlilik, arama ve hizmetler” bölümünde “Geçmiş' seçeneğini tıklayın.”Tarama verilerini temizle” seçeneğini seçin.
Yine bu Kanuna dayanarak hazırlanan İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.
. Kullanımlarınızı 6606'ya KALAN [hizmetno] yazıp göndererek ya da Online İşlem Merkezi üzerinden sorgulayarak her an takip edebilirsiniz. Aylık kullanım miktarınız (GB) sona ermeden sizi bilgilendiririz. Aylık kullanım miktarınızın %80'ine ulaştığınızda size bilgi veririz.
Modem sizde kalır fakat abonelik iptali durumunda sizden geri istenecektir. Belgeleri kendiniz teslim edebilirsiniz, kurye sizi aradığı zaman bu konu hakkında ekiplere bilgi verebilirsiniz kendiniz teslim edeceğinize dair.
Mevcut bireysel aboneler "Ücretsiz Hızlı Modem Kampanyasına" katılabilecek ve 24(yirmi dört) ay internet aboneliklerine devam etmeleri halinde ücretsiz VDSL modem alabileceklerdir. Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri