Ayarlar'da kayıtlı parolaları ve geçiş anahtarlarını görüntüleme. Ayarlar'a dokunun, ardından Parolalar'ı seçin. iOS 13 veya önceki sürümlerinde Parolalar ve Hesaplar'ı seçin, ardından Uygulama ve Web Parolaları'na dokunun. İstendiğinde Face ID veya Touch ID'yi kullanın ya da parolanızı girin.
Şifreleriniz Google Hesabınıza kaydedilir. Şifreleri kayıtlı olan hesapların listesini görmek için passwords.google.com adresine gidin veya şifrelerinizi Chrome'da görüntüleyin. Şifreleri görebilmek için yeniden giriş yapmanız gerekir.
Şifre Yöneticinize hoş geldiniz
Android veya Chrome'da kayıtlı şifrelerinizi yönetin. Şifreleriniz, Google Hesabınızda güvenli bir şekilde saklanır ve tüm cihazlarda kullanımınıza sunulur.
Kayıtlı şifrelerin olduğu yere ulaşmak ise son derece kolay. İlk olarak Ayarlar> Safari'ye tıklayın. Safari menüsü içinde parolaya tıklayın. Buradan yeni parola ekleyebilir veya olanlardan birini silebilirsiniz.
İlgili 24 soru bulundu
Şifre Kasası kullanıcı adlarınız ve şifrelerinizi kaydeder ve bir uygulamaya her giriş yaptığınızda bunları otomatik doldurur. Bu veriler donanım şifrelidir ve yalnızca cihazınızda saklanır.
Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Google Şifre Yöneticisi'ni seçin. "Şifreler" bölümünün altında, not eklemek istediğiniz şifreyi seçin.
Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine ve sonra Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Gmail kullanmıyorsanız myaccount.google.com adresine gidin. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "Profil" bölümünün altında Şifre'ye dokunun.
ChromePass, Google Chrome web tarayıcınızdaki kayıtlı şifreleri görüntülemenizi sağlayan, kurulum gerektirmeyen, ücretsiz ve Türkçe bir programdır. Google Chrome tarayıcınızda daha önce kaydettiğiniz Facebook, Yahoo, Google ya da GMail hesaplarınıza ait şifrelerini görüntülemenizi sağlar.
Opera Tarayıcı Kayıtlı Şifreleri Görme
Sayfanın altında; "Otomatik doldurma" sekmesi olacaktır. Şifre Yöneticisi kısmına gelin. Kayıtlı şifrelerniz karşınıza çıkacaktır.
Şifreniz harf, rakam ve mutlaka özel karakter içermelidir. Küçük ve büyük harf kullanılmalıdır. Şifre kişisel bilgi, sıklıkla kullanılan kelime, kolay tahmin edilebilir söz öbeği kullanılmamalıdır. Tüm hesaplar için ayrı ayrı şifreler belirlenmelidir.
Şifreleme özelliği, verilerinizi sadece telefonunuzun veya tabletinizin kilidi açıkken okunabilecek bir şekilde depolar. Şifrelenmiş cihazınızın kilidini açtığınızda verilerinizin şifresi çözülür. Şifreleme, cihazınızın çalınması halinde ek koruma sağlayabilir.
Siber güvenlikte şifreleme, verilerin okunabilir bir biçimden şifreli bir biçime dönüştürülmesidir. Şifrelenmiş veriler yalnızca şifresi çözüldükten sonra okunabilir veya işlenebilir. Şifreleme, veri güvenliğinin temel yapı taşıdır.
Uygulamalara ayrı ayrı şifre koymak için yapmanız gereken ilk iş Google Play Store'dan AppLock isimli uygulamayı indirmek. Uygulama ücretsiz ve rahatsız edici reklamlar içermiyor. Diğer uygulamalara şifre koymak için AppLock isimli uygulamaya ihtiyacımız var.
Apple Kimliği hesabınız iCloud ve diğer Apple hizmetlerine erişmek için kullandığınız hesaptır. Apple Kimliğinizi kullanarak bir aygıta giriş yaptığınızda iCloud'da sakladığınız tüm fotoğraflara, dosyalara ve diğer verilere erişirsiniz.
Safari'de, kaydedilmiş parolaları ve geçiş anahtarlarını görüntüleme. Safari'yi açın. Safari menüsünden Ayarlar'ı (veya Tercihler) seçin, ardından Parolalar'ı tıklayın.
Apple Kimliğiniz App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime ve diğer Apple servislerine erişmek için kullandığınız hesaptır. Tüm Apple servislerine tek bir Apple Kimliği ve parolasıyla giriş yapabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri