Firma gümrük malları ile satış yapmaktadır. Gümrükten gelen mallar ile daha çok ürüne ulaşılacaktır. Ucuz Olmalarının Nedeni; Bu parfümlerin ucuz olmalarının bir diğer yanı tester parfüm olmalarıdır.
Sahte parfümler uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına neden oluyor. Ciltteki tahribatı ilk kullanımdan itibaren gözlemlemenin mümkün olduğunu dile getiren Dr. Baysal, "İlk bulgu olarak kızarıklık, kaşıntı, pullanma tarzında, bazen su yanığı kabarcıkları tarzında etkiler verebilir.
Çünkü kokusu, rengi, koku notaları ve kalıcılığı açısından orjinali ile yüzde yüz aynı ve hiçbir farklılığı olmayan bu tester ürünler daha ucuzdur.
Gümrük malları içinde tester parfüm bulunur ve bunlar orjinal parfümlerle aynı kokulara sahip olur. Birçok kişi parfümlerini gümrükten satın alır ve daha ucuz fiyatlara orjinal parfüme sahip olur. Gümrük parfümlerinin gumrukmallarisatisi.com/ internet adresinden parfümlere göz atmaları gerekmektedir.
Yani marka parfümlerin yalnızca kokuları taklit edilir, sahte bir şekilde sanki o markaymış gibi parfüm satılmaya çalışılmaz. Aynı koku ambalaj, reklam gibi giderler minimuma indirilerek üretilir böylece maliyet düşürülerek müşteriye daha uygun fiyattan açık parfüm satışı gerçekleşmiş olur.
İlgili 23 soru bulundu
Sahte parfümler genellikle daha hafif ve kalıcı olabilir. Koku Notaları: Bu parfümler, karmaşık bir koku profiline sahiptir ve farklı koku notaları zaman içinde değişir. Sahte parfüm genellikle bu karmaşıklığı yakalayamaz.
Gerçek parfümlerin seri numarası ve barkodları kutunun sonunda ve ayrıca parfüm şişesinin üzerinde olacaktır. Benzer sertifikayı sahte parfümlerde alamazsınız.Yeni bir parfüm satın aldıktan sonra yapmanız gereken ilk şey orijinal parfüm barkod kontrolüdür. Sahte parfümün seri numarası olmayacaktır.
Orijinal parfümlerin şişesinin alt kısmında parfüm kodu yazar. Parfümlerin seri kodları hem şişede hem parfüm kutusunda bulunmalıdır. Şişede parfüm kodu yazmıyorsa o parfümün sahte olduğu çok net bir şekilde anlaşılabilir.
Orijinal parfümlerin seri numarası hem karton kutu üzerine hem de cam şişe üzerine işlenir. Eğer seri numarası her ikisinde de yazmıyorsa ya da seri numaraları birbirinden farklıysa bu parfüm sahtedir. Parfümü beyaz bir peçeteye sıkın ve iz kalıp kalmadığını kontrol edin.
Tester Parfüm Nedir ? Deneme parfüm de diyebiliriz.
Boyner,Sephora,Sevil,Beymen bu dördü gözünüz kapalı alabileceğiniz kurumsal firmalar. Kağan parfümeri, nokta kozmetik, uzay exclusif,Den parfümeri.
Çoğu parfüm çabuk bozulan bir yapıya ve kısa süreli bir son kullanma tarihine sahip değildir. Bazılarının süresi bir yıldan kısa bir süre içinde dolmaya başlarken ve diğerlerini 10 yıldan fazla süre kullanabilirsiniz. Genel bir yorum yapacak olursak ise, bir kokunun ortalama raf ömrü üç ila beş yıldır.
EAU DE PARFUM (EDP)
Eau de Parfume (EDP) kısaltmasına sahip parfümler, en yüksek esans konsantrasyonuna sahip kokular grubunu oluşturur. Esans yoğunluğu yüzde 10 ile 20 arasında değişir. Yoğun ve kalıcılığı fazla olan parfümleri bu grupta aramak en doğru tercih olacaktır.
Vücudumuzda nerelere parfüm sıkmalıyız? Saçlar kokuyu içine hapsederek kalıcılığı sağlamaktadır. Bu nedenle saçlarımıza sıktığımız parfümler oldukça kalıcı ve hoş kokmaktadır. Kulak arkası kulağın üst kısmına göre daha yağlı ve nemli bir bölge olduğu için parfümü sıkmak için ideal bölgelerden biridir.
Parfümün gerçek rayihasını denemenin en iyi yolu direkt cildinize sıkmaktır, tercihan da bileğinize veya parmak uçlarınıza. Bu iki nokta güçlü nabız noktalarıdır, kan akışı yoğun olduğu için de teninizin ısısı yüksektir. Bu da kokunun yayılmasının başlıca sebeplerindendir.
Kullanılan tüm ürünlerde olduğu gibi parfümlerin de son kullanma tarihi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak diğer ürünlere göre parfümlerin kullanım ömrü üretildikten sonra 3-5 yıl arasında değişmektedir. Kullanım ömürlerinin uzun olması, son kullanma tarihi gibi önemli bir konuyu göz ardı etmenize neden olabilir.
Yavaş yavaş internetteki parfümlerin neden ucuz olduğuyla ilgili kanıya varabiliyorsunuzdur şuanda. Yani aslında güvenilir büyük internet sitelerinden(misspera,mizu,bellamola gibi) aldığınız parfümler orijinaldir.
Eğer parfümün rengi belirgin bir şekilde solmuş veya değişmiş ise bu parfümünüzün kalitesinin bozulduğunun bir göstergesi olabilir. Bulanıklık veya Tortu: Parfümün içinde bulanıklık, tortu veya partiküller görüyorsanız, içerdiği maddelerin ayrıştığı ve sonucunda parfümün bozulmuş olabileceğini anlamına gelebilir.
Parfümün etkisini, kalıcılığını belirleyen parfüm özlerinin yoğunluğu üzerinden kategorizasyon yapılır. Esans oranı %10 ile %20 arasında olan parfümler EDP sınıfına girer. Parfümlerin üstünde EDP veya Eau De Perfume ifadesini gördüğünüzde esans yoğunluğunun yüksek olduğunu anlayabilirsiniz.
Barkod numarasına ve detaylarına da dikkat etmelisiniz; orijinal parfümlerin barkodları kutunun altında olmalıdır. Barkod numaraları parfümün nerede ve ne zaman üretildiğini de gösterir (aynı parfüm farklı yerlerde üretilebilir ve dolayısıyla farklı barkodlara sahip olabilir).
Fakat tester parfümler üzerinde tester olduklarını gösteren yazılar yazılır. Tester parfümlerin şişeleri ile orijinal parfümlerin şişeleri birebir aynıdır. Fakat arasındaki tek fark tester şişelerin üst veya alt kısımlarında tester olduklarını belirten yazıların bulunmasıdır.
Eau de Toilette yani EDT, üretiminde %5 ila %15 oranında uçucu yağ kullanılan parfüm çeşidi olarak tanımlanabilir. EDP parfümlere göre daha hafif ve kalıcılık oranı daha düşük olan bu koku çeşidini günlük hayatta ve yaz mevsiminde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Satın alacağınız parfüm şişesi içerisinde %15 ile %20 oranları arasında esans barındığını EDP ibaresinden anlayabilirsiniz. Muadillerine göre nispeten daha yoğun bir kokuya ve kalıcılığa sahip olan EDP türünü tercih ederek parfümde kalıcılığı yakalayabilirsiniz.
EDC ürünler genellikle 1 – 2 saate kadar, EDT'ler 3 – 5 saat aralığında, EDP'ler 6 – 8 saat süre ile tende kalır. Extrait de Parfum ürünlerinin kalıcılığı ise 12 saate kadar uzayabilir. Her parfüm herkeste aynı kokmayacağı gibi, her tende de aynı sürede kalmaz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri