Ağda. Ağda, diğer periyodik tüy alma yöntemlerine göre daha kalıcı sonuçlar vermesi nedeniyle tercih sebebi olabilmektedir. Isıtılarak kaş ortasına yapıştırılan bir sir ağda, doğru uygulandığında kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulmanızı ve istediğiniz kaş görünümüne kavuşmanızı sağlayabilir.
Kaşlarınızı bir cımbız yardımıyla şekillendirebilir, eğer kaşlarınızın formunu bozmaktan korkuyorsanız, işlem öncesinde kaşlarınızı tarayarak istenmeyen tüyleri belirleyebilirsiniz. İki kaşınızın ortasında, altında ya da üstünde yer alan istenmeyen tüyleri ise, dilerseniz iple de kolaylıkla alabilirsiniz.
Merhabalar, Buz Lazer özel bir yüz ucuna sahiptir. Kaş arası kıllara bu uç ile lazer epilasyon yapılır. Uygulama esnasında lazer koruyucu gözlükler takılarak, gözler lazer ışınından korunur. Buz Lazer yüz ucu, kaş arası gibi küçük alanlarda hassas ve güvenli bir uygulama yapılmasını sağlar.
Makasınızı yatay olarak eğin ve kılların uçlarını kaşın kenarları boyunca düzeltin. İşaretlediğiniz noktayı geçmeyin, aksi takdirde kaşlarınız çok kısa görünecektir. Cımbızın ucunu her kılın dibine konumlandırın ve tabanından dışarı çekin. Cımbızınızın kılı tuttuğuna emin olun ve kılı kökünden aldığını kontrol edin.
Cımbızla alınan kaşlar daha fazla çıkmaz. Cımbızla alınan kaşlar, kaşların şeklini ve görünümünü düzeltmek veya istenmeyen tüyleri almak için kullanılır. Kaşlar, doğal olarak kendi büyüme döngüleri içinde uzarlar ve cımbızlama işlemi bu döngüyü değiştirmez.
İlgili 33 soru bulundu
Kaşımızın bize küsmemesi için yapmamız gereken şey basit aslında. Doğru kıl yönüne göre alırsak hiçbir sorunumuz olmaz. Ve bir diğer önemli bilgi ise cımbız ile alınan kaşlar kıl köklerini sertleştirir.
Epilasyon kremi olarak da bilinen tüy dökücü kremler, hızlı ve ağrısız şekilde kaş ortası kıllarınızdan kurtulmanızı sağlar. Kremi sürmenizin ardından 5 dakika bekleyerek temizlemenizi gerektiren kaş alma yöntemi, jiletle benzer olarak tüylerin köküne etki etmeden yüzeysel şekilde giderilmesini sağlar.
Kaşları tıraş etmenin bilinen bir zararı yoktur ancak jileti kullanırken dikkatli olmalısınız. Cilt üzerinde olası bir kesik ya da tahriş oluşmaması için hassas davranmalısınız.
Erkeklerin kaşlarındaki eğri büğrü kılları almasının bir sakıncası yoktur. Bu nedenle kaştaki eğri büğrü kılların alınmasını, sakalların kenar, yan ve altlardan alınmasına ve düzeltilmesine benzetebiliriz. Ancak kaşları ve kaşlarının ortasındaki kılları alması doğru değildir.
Kaş Ortası Lazer Epilasyon Seans Süresi, Sayısı ve Seans Aralıkları Kaş Arası Lazer Epilasyon işleminin seans planlaması diğer vücut bölgelerine göre farklıdır. Yüz bölgesinde ortaya çıkan tüylenmeler ve derinlikleri fazla olduğu için ortalama olarak 8 ila 10 seans arasında etkili sonuç alınabilmektedir.
O ağda kıl köklerine zarar verebilir , onu genelde berberlrde sakal üstüne kullanırlar ve çektiğinde acıyı hissedersin kızarıklıgı ve kıl koklerınde zararı hıssedersin.Bayanlarda genelde kullanırlar ama onlarınkı farklıdır.Yani kaşın ortasına ağda tavsiye etmem kesınlıkle.
Hayır kıllar alındıkça daha kalın çıkmaz. Fakat soruda belirttiğin gibi jilet veya benzeri bir aletle yüzeyden kesim yapıldığında kıl kesildiği kısımdan büyümeye devam eder. Bu da bizlerde kalınlaştığı yönünde bir göz yanılgısı oluşturur.
Bir iki küçük kıldan fazlasını alacaksanız cımbız yöntemi oldukça zaman alır. Vücutta istenmeyen küçük tüyleri almak için en hızlı ve etkili yol cımbızdır. Etkisi jiletten daha uzun sürer çünkü cımbızla küçük kılları kökünden alırsınız. Ama kıl eskisine oranla daha kalın ve gür çıkabilir.
Kaşlarını istediği yaşta aldırır ki 12-13 yaş artık idealdir çünkü tam o yaşlar büyüme ergenlik çağı yaşlarıdır ve erkekler kızları beğenmez korkusuyla kızlar kendilerine bakım yapmaya başlar.
Kaşlarınız çok uzunsa önce düzeltme tarağıyla tarayın. Böylece kaşları almadan öncesinde tüylerin boyunu ve şeklini daha net görebilirsiniz. Cihazı çalıştırdıktan sonra, almak istediğiniz bölgelere tüylerin çıkış yönünün tersine doğru nazikçe uygulayın.
TÜY DÖKÜCÜ KREM
Yüz için tüy dökücü kremleri kullanarak kaş, bıyık, yanak, çene ve yanak üstünüzü alabilirsiniz.
Değerli kardeşimiz, Kaş, bıyık, sakal, burun ve kulak gibi uzuvlarda sahibini rahatsız eden, psikolojik sıkıntıya sokan bir eğrilik, fazlalık, anormallik vb. varsa, bunların düzeltilmesi caizdir.
Alın, yanak, çene ve bıyık bölgesindeki kıllar ile iki kaş arasındaki kılları almaları, caizdir. Erkeklerin de, bacaklarındaki, göğüs veya sırtlarındaki kılları, ihtiyaçsız almaları caiz olmaz. Sual: Berberler, kulağın iç kısmında biten kılları, alkol alevi ile yakıyorlar. Bu şekilde kılları yok etmek caiz midir?
Kaş usturası ile yüz almak tüyleri kalınlaştırır mı ya da kaş usturası tüyleri çoğaltır mı gibi pek çok soru merak edilir. Kaş usturasının uç kısmında bulunan jilet kısmı ile tüylerin temizlenmesi sağlanırken tüylerde çoğalma ya da kalınlaşma meydana gelmez.
Jiletle alınan tüylerin daha sert ve gür bir şekilde çıkıyormuş gibi görünmesine benzer şekilde kaş usturası ile kesilen ve şekil verilen kaşlar da daha kalın, dağınık ve gür bir görünüm kazanır. Kaş usturasının kaşlarınızı tek başına gerçek anlamda kalınlaştırdığını söylemek doğru olmaz.
Fazla alınmış kaşları düzeltmek için ilk çözüm; kaş rengini değiştirmek olmalı. Saç renginle uyumsuzluk oluşturmayacak şekilde kaş rengini değiştirirsen, fazla alınmış kaşların daha az dikkat çekecektir. Saçlarını sarıya boyattıktan sonra koyu kahve kaş renginde değişikliğe gitmelisin.
Kökü ile alınırsa çıkmaz fakat yayılma durumu varsa farklı bir konumdan tekrar çıkar.
5.Ağda yapmak ya da ip kullanmak
Kaşlarınızı alırken ağda veya ip kullanmak yerine cımbız tercih edin. Cımbızla her seferinde sadece bir kıl kökü çektiğiniz için en doğru yöntem bu. Konu kaş olduğu zaman her bir kıl önemli oluyor ve kaşınızın şeklini etkiliyor.
Cımbız ile kaş alma
Kaşlarını almaya kaşlarını keserek başlamalısın. Kaşlarını yukarı taradıktan sonra uzun olan kaşlarını makas yardımıyla hafifçe kısalt. Bu adım sayesinde kaşlarını daha net görebilecek ve hangi bölgeleri şekillendirmen gerektiğini anlayacaksın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri