Kuantum Ölümsüzlüğü veya Kuantum İntiharı, çoklu dünyalar yorumuna destek bulabilmek için, hatta kanıtlamak için ortaya sunulan bir düşünce deney varyasyonlarıdır. Ölçüm cihaz tarafından yapılır ve öldürücü etki bu cihaz tarafından tetiklenir.
Kuantum ölümsüzlüğü konsepti, kişinin sonsuz sayıda paralel evrende yaşamını sürdüreceğini iddia eder. Bir kişi yaşamını sürdürebilir çünkü herhangi bir tehlikeli durumda, kişinin hayatta kalma ihtimali olan tüm paralel evrenlerde hayatta kalmış olacağı düşünülür.
Kuantum hesaplama, atom ve atom altı parçacıkların kuantum özelliklerini kullanarak, sağlık, kriptografi ve malzeme bilimi gibi çeşitli alanlarda klasik bilgisayarların erişemediği hesaplama kapasitesi ve hızı sunan, devrimsel bir teknolojidir.
Gelecekte olmasını istediğimiz durumlar, kendimizde görmek istediğimiz özellikler hakkında; hayaller, sesler ve duygularla oluşturulan bir düşünce biçimidir. Bu düşünce biçimi bizim hücresel bellek düzeyimizi, bilinçaltımızı ve tüm hayatı etkileyerek zincirleme reaksiyonlara neden olur.
Kuantum anlayış; Bilinç altının programlanmasıyla insanın kendi hayatını sonsuz olasılıktan arzu ettiği parçacık haline dönüştürebilen enerjiye sahip olduğu savunulur.
İlgili 45 soru bulundu
Kuantum düşünce tekniği tam olarak bir bilim olan kuantum fiziğinin isminden yararlanmaya çalışan bir sahtebilimdir.
Kuantum Yaşam Felsefesi; kişinin pastadaki negatif enerjileri görmesini engelleyerek, olumsuzluklara pozitif bir pencereden yaklaşabilmeyi hedef alıyor. Böylece Kuantum Felsefesi'nin doğru anlarda benimsenmesi, bilinçaltı yöneliminide negatifleri fazla olan bir yaşamı, pozitife evirebilmeyi sağlıyor.
Kuantum düşünce, kuantum fiziğinin prensiplerini ve evrenin enerji temelli doğasını temel alan bir anlayıştır. Bu yaklaşım, insanın zihninin ve düşüncelerinin gerçekliği şekillendirme gücüne dikkat çeker.
Olumlama nedir? Basitçe olumlama (ya da kuantum olumlama), gerçekleşmesini istediğiniz bir şeyi sürekli ve düzenli olarak tekrarlayarak bunun olabilirliğini artırmak olarak tanımlanabilir.
Kuantum fiziği kanıtlanmaktan ziyade günümüz teknolojilerinde kullanılmaktadır. Kuantum sensörler : frekans, elektrik – manyetik alan ve sıcaklık gibi fiziksel nicelikleri oldukça hassas şekilde ölçebilir. Ayrıca, kuantum sensörler değişik uygulamaları ile uydulardan uçaklara kadar farklı alanlarda kullanılabilir.
Kuantum düşünce tekniği, yüksek nitelikli bir düşünme biçimidir. Günlük hayatta insanlar kuruntu, vesvese, kalıplaşmış korku düşünceleri üretirler. Kuantum ise geleceğe yönelik olmasını istediklerimiz hakkında hayaller, sesler ve duygularla yapılan bir odaklı düşünme biçimidir.
kuantum psikolojisi, insan bilincinin kuantum düşünce biçimleri yardımıyla gerçeği değiştirebilme yeteneği hakkında yeni bir psikoloji dalıdır. ılahi dinler ile ayni noktada bulusmaktadir! kuantum teorisi, kuantum mekanigi ve kuantum düsünce gibi konularla da ilgilidir.
beynimiz her şeyi depolayamaz. olaylar hakkında her zaman net tutumlar takınmayız. ancak size bir soru sorulduğu anda, örneğin “akşam yemeğinde ne yemek istersin?” gibi, bunun hakkında düşünüp net bir yanıt vermeniz gerekir. bu kuantum bilinçtir.
Kuantum yaşam koçluğu seansları ile bireylere kendileri ile birlikte kuantum felsefesine göre bilinç düzeyinde yeni bir yaşam planı oluşturup bunu imajinasyon tekniğini kullanarak bilinçaltına çapalıyoruz ve kişiye özel bu yeni yaşamını içeren bilinçaltı cd hazırlıyoruz. 3 ay süren bir süreçtir kuantum yaşam koçluğu.
“Kuantum mekaniği” (Almanca; "quantenmechanik") ifadesi Max Born, Werner Heisenberg, ve Wolfgang Paulil'nin aralarında bulunduğu birkaç fizikçi tarafından Göttingen Üniversitesinde 1920'lerin başında üretilmiştir, ve ilk olarak Born'un 1924 tarihli"Zur Quantenmechanik"makalesinde kullanılmıştır.
Kuantum Alan Teorisi'nin tarihsel gelişiminin, 21. yüzyıla kadar öğretici olduğu söylenebilir. Bu sahanın ilk başarısı olan elektromanyetik alanın kuantizaysonu, bir fizikçi olan Stefan Weinberg'in sözleriyle, hala başarılı olan bir kuantum alan teorisinin Paradigmatik (dizbilimsel) örneğidir.
1900: Max Planck, kara cisim ışımasını kuantumlanmış enerji yayımı ile açıkladı, kuantum kuramı böylece doğmuş oldu.
Kuantum fiziği, atom altı parçacıkların davranışını inceleyen ve 20. yüzyılın başlarında ortaya çıkan bir bilim dalıdır. Bu ilginç ve bazen anlaşılması zor olan bilim dalı, maddenin ve enerjinin en temel seviyelerindeki etkileşimleri açıklamaya çalışır.
Kuantum-Dokunuş, kainatta var olan Yaşam Gücü enerjisini kullanarak, sağlıklı bir bedende olması gereken düzeyde iyileşme sağlayıcı doğal bir şifalandırma metodudur. Uygulamada esas olan iyileşmenin enerji düzeyinde gerçekleşmeye başlaması.
Kuantum dokunuşu iki değişik enerji frekansına sahip bedenin bir araya gelip, enerjisi düşük olanın yüksek olana uyumlanarak şifa sürecine girmesidir. Kuantum dokunuş nefesimiz yardımıyla çakralarımızı güçlendirip ellerimize yaşam enerjimizi yönlendirdiğimiz çok güçlü ve hızlı sonuca yol açan bir sistemdir.
Kuantum Biofeedback Terapi; kuantum yani atomaltı düzeyde, vücudun elektromanyetik enerji titreşimlerini saptayıp, yorumlayıp dengelemek suretiyle, vücudun kendi kendini onarıp, iyileşmesini sağlayan bir enerji terapisidir.
Latincesi kuantum olan kelime, Türkçe “miktar” anlamına gelmektedir.
Kısaca, kuantum bilgisayarlar elektrik akımına göre değil, elektron ve proton gibi atom altı parçacıkların fiziksel özelliklerine dayanan bir sistemle çalışır. Bu sayede klasik bilgisayarlara göre atom altı seviyede çok daha küçük bir alandan çok daha büyük bir hızla çalışabilirler.
Kuantum Eğitimi; kendimizi tanımaya, başkalarını anlamaya, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de düzene sokar. Kişiler daha güçlü, canlı ve güzel olurlar. Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yönündeki çabalarımızı destekler.
Kuantum öğrenme modeli, farklı yaş grubundaki bireyler için etkililiği kanıtlanmış öğretim yöntem ve tekniklerini bir araya getirerek onlara hızlı bir şekilde ve zevkle akademik ve yaşam boyu öğrenme becerileri kazandırdığı iddia edilen bir modeldir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri