Erkek çocukları için doğal roll on deodorant, sadece kötü kokuları etkisiz hale getirir. Hafif kokusu ve doğal yapısıyla erkek çocukların kullanımına uygundur. 10+ yaş için kullanılabilir.
Ergenlik çağına gelmemiş, 16 yaşın altındaki çocuklar için deodorant kullanımı uygun değildir.
Deodorant kullanmanın yaşı var mı? Uzmanlar deodorant kullanımına 16 yaşından sonra başlanmasını öneriyorlar. Ergenlik döneminde hormonların faaliyeti sebebiyle oluşan kötü kokuyu önlemek için sık sık koltuk altını su ve sabunla temizleyerek koku oluşumunu engellemek mümkün.
Roll on deodorant kullanımının avantajları, duş sonrası kullanımda daha etkili hale gelir. Temizlenmiş ve kurumuş olan bölgeye daha iyi tutunan roll on deodorant, etkisini tam anlamıyla gösterir. Roll on deodorant koltuk altına sürülerek kullanılır.
Çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarından esinlenerek hazırlanan çocuk deodorantlarını online alışveriş avantajıyla kolayca satın alabilirsiniz.
İlgili 15 soru bulundu
Kız çocukları için doğal roll on deodorant, sadece kötü kokuları etkisiz hale getirir. Hafif kokusu ve doğal yapısıyla genç kızların kullanımına uygundur. 10+ yaş için kullanılabilir.
Ter kokusuna karşı etkilidir
INCIA Kadınlar İçin Doğal Roll On deodorant içeriğinde bulunan doğal mineral tuzu sayesinde ter kokusuna sebep olan bakterilerin çoğalmasını engeller. Doğal bir süreç olan terlemeye engel olmaz.
Roll-on, koltuk altı sticklerine gelecek olursak içeriği dolayısıyla hassas vücutlarda çok ciddi tahrişe sebep olabilir. Kanser yapma riski hakkında kesin bir şey söylemek mümkün olmasada gerekmediği sürece uzak durmakta fayda olduğunu bilmekte fayda var.
Rolon yerine: Karbonat
Tek yapmanız gereken şey bir yemek kaşığı karbonatla bir yemek kaşığı limon suyunu karıştırmak. Koltuk altına sürüp bir süre beklettikten sonra durulayın. Diğer bir seçenek ise mısır nişastası ile az miktarda karbonatı karıştırmak ve fazla teri emmesi için koltuk altına uygulamaktır.
Bazı roll-on deodorantlar içerdikleri kimyasal maddeler sebebiyle endişelere yol açabilir. Özellikle alüminyum temelli bileşikler konusunda dikkatli olman gerekiyor. Bu tür deodorantlar düzenli ve uzun süreli kullanımda cilt altında birikebilir. Bu da zamanla sağlık sorunlarına yol açabilir.
Çocuklarda ter kokusu, genellikle ergenlik dönemine kadar beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar. Ancak bazı çocuklar daha erken yaşta terlemeye çalıştılar. Bu durumda, düzenli banyo yapmak, doğru beslenmek ve temiz kıyafetler giymek ter kullanımları yardımcı olabilir.
Siveno Roll-On tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum içermektedir. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-on içeriğinde yer alan skualen hassas cildinizi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır.
Elma sirkesi ve karbonat karışımı
Duştan sonra bir havlu ya da pamuk yardımıyla da koltuk altınıza sürebilirsiniz. Karbonat da hem koltuk altı kokusunun hem de koltuk altı kararmasının önüne geçmenize yardım eder. Karbonatı koltuk altınıza sürüp 10 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.
Dermaroller sen. istemediğin sürece tüylenmeye sebebiyet vermez.
Deodorant ve roll-on'ların içerisinde yalnızca alüminyum zararlı değil, içinde ki çoğu kimyasal hemen hemen kanserojen özelliğe sahip ,şöyle ki ethylparaben , butylparaben , benzlparaben , methylparaben gibi kimyasallar petrolden elde edilmektedir.
Hem roll-on hem de stick deodorantın kendine göre avantaj ve dezavantajları olduğu için bu sorunun kesin bir cevabı yoktur. Roll-on deodorantın uygulanması genellikle daha kolaydır ve deodoranttan daha az dağınıktır. Bununla birlikte, deodorant kötü kokuları kontrol etmede daha etkili olabilir.
En etkili kullanım için bu ürünlerin, duş sonrası uygun bir mesafeden direkt cilt üzerine uygulanması tavsiye ediliyor.
Bakterilerin oluşumunu önlemek için çay ağacı yağını duş öncesi koltuk altınıza sürebilirsiniz. Antibakteriyel özelliğe sahip sabun ve duş jelleri ile her gün duş alarak terlemeyi ve ter sonrası oluşan kokuyu en aza indirebilirsiniz.
Sprey deodorantlardan farklı olarak stick deodorant nasıl kullanılır ve roll on deodorant nasıl kullanılır noktasında ise koltuk altlarına dilediğiniz miktarda roll on'u sürmeniz yeterlidir. İki çeşit deodorantın da birbiriyle oldukça benzemesinden dolayı kullanımlarında çok fazla bir fark yoktur.
Deodorantlar, terlemeyi engelleyen kimyasallar içerirler. Bu yüzden ayaklarınıza deodorant sıkmak, ayaklarınızın terleyerek kokmasını engelleyecektir.
Roll-on, özellikle yaz aylarında sık sık kullanılan ürünlerden biridir. Ter kokusunu önlemek ve vücudun güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılan bu ürünler, katı veya sıvı şekilde olabilir. Roll-on kullanımı kişiyi ter kokusundan kurtarsa, kıyafetlerin koltukaltı bölümünde lekelenmelere yol açabilir.
Jilet Kullanmak Koltuk Altını Karartır Mı? Koltuk altı tüylerini jiletle almak kararmaya neden olur. Koltuk altı kararmasının tek nedeni çoğunluğun bildiği üzere terleme değildir. Ağda, jilet, epilasyon, deodorant, antiperspirant uygulamaları da koltuk altı kararmasına sebep olmaktadır.
Tüm deodorantlarda olduğu gibi, doğal deodorantlar içinde en uygun zaman duştan sonra temiz ve kuru cilde uygulama yapmaktır. Bundan sonrası için gün içerisinde dilediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayabilirsiniz.
Etil alkol içermez. Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.
Sadece kol, bacak, karın gibi düz bölgelerde kullanılır. Kesinlikle yüz, koltuk altı, bikini bölgesi gibi kıvrımlı bölgelerde kullanılmaz. Pratik ve hijyeniktir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri