Uygulamalar, dahili depolamaya veya harici SD karta yüklenebilir. Sınırlı dahili depolama alanı nedeniyle, daha büyük Uygulamaları harici SD karta yüklemeyi tercih edebilirsiniz.
Ana ekranınızdan, Uygulama ekranı simgesine dokunun. Ayarlar > Uygulamalar öğelerine dokunun. SD kartta sekmesine dokunun. Uygulamayı seçin, ardından SD karta taşı öğesine dokunun.
Düşük oyun performansı
Ancak satılan birçok SD kartın Android oyunlarını çalıştırma peformansı oldukça düşüktür. Buda özellikle fps tarzı oyunlarda katlanılmaz durumlara yol açacaktır. Bu yüzden tavsiyemiz en iyi oyun performansı için oyunlarınızın kurulu olduğu dosyaların dahili hafızanızda yer almasıdır.
Android cihazınızda SD kart ayarlarken taşınabilir depolama veya dahili depolama arasında seçim yapabilirsiniz. SD kartı taşınabilir depolamaya göre biçimlendirdiğinizde: Fotoğraf ve video gibi dosyaları SD karta kaydedebilirsiniz. Uygulamaları SD karta yükleyemezsiniz.
İlgili 33 soru bulundu
SD Memory Card ("Secure Digital Memory Card" in kısaltmasıdır. Türkçesi: "Güvenli Sayısal Hafıza Kartı") bir hafıza kartı standardıdır. Standart, Ağustos 1999'da SanDisk, Panasonic (Matsushita) ve Toshiba'nın ortak çabalarıyla MultiMediaCard'lara (MMC'ler) göre bir iyileştirme olarak tanıtıldı.
Hafıza kartı; video, belge, fotoğraf ya da daha büyük ölçekli dosyaları saklayabilmek için farklı ölçülere ve çeşitlere sahip bir depolama aracıdır.
Ayarlar, Uygulamalar dizinine gidin ve istediğiniz uygulamaya basın. Depolama, Değiştir yolunu izleyin. Açılan pencerede SD Kart tuşuna basın. İşlemi tamamlamak için “Taşı” butonuna dokunun.
Lütfen SD kartın taşınabilir bellek olarak biçimlendirildiğinden emin olun. Sonra Ayarlar > Depolama > Dahili Depolama > Dahili Paylaşılan Depolama > Dosyalar > DCIM ', sonra örneğin > Kamera 'ya gidin.. Özel bir fotoğrafa basın ve basılı tutun > more_vert > Seç Şuraya taşı > menü > SD cart > Taşı .
SD kartınızı cihazınıza taktıktan sonra yeniden başlatınız. Cihazınızı yeniden başlattıktan sonra SD kartınız cihaz tarafından algılanır ve kurulum yapılmaya hazır hale gelecektir.
Sadece iki boyutlu oyunlar oynuyorsanız, 16GB'lık cihazınızda sorun çekmeyeceksinizdir. Her oyunun 100MB kapladığını düşünürsek, bu durumda 120 oyunu aynı anda yükleyebilirsiniz.
Örneğin, birçok DSLR fotoğraf makinesi depolama alanı olarak SDHC'yi destekler. SDXC hafıza kartı 64 GB kapasiteden başlayıp teorik olarak maksimum 2 TB'a kadar çıkabilir.
Ekran Kartı Olmadan Oyun Oynamak Mümkün mü? Eğer bilgisayarınızda bir ekran kartı yoksa veya çok düşük performanslı bir ekran kartınız varsa, yine de belirli oyunları oynayabilirsiniz. Ancak, genellikle bu oyunlar düşük grafik kalitesine ve karmaşık olmayan oyun mekaniklerine sahip oyunlardır.
Google Play Store'dan cihazınıza uygulama, oyun ve dijital içerik yükleyebilirsiniz. Bazen yükleme gerektirmeyen hazır uygulamaları da kullanabilirsiniz. Bazı içerikler ücretsiz olarak sunulurken bazılarını satın almanız gerekir.
Kısacası, microSD kartları tamamen yerin dibine sokmak da, onlarsız olmaz demek de doğru değil. Müzik, video veya fotoğraf (ki özellikle çok fazla fotoğraf ve video çekiyorsanız) gibi içerikler söz konusu olduğunda microSD kartlar oldukça kullanışlı.
SD bellek kartını kart okuyucuya takma: Kartı okuyucudaki yuvaya takmak için zorlamayın; kart yalnızca bir yönden takılır. Not: Bellek kartındaki fotoğrafları ve videoları doğrudan Fotoğraflar uygulamasına aktarabilirsiniz. iPhone'da fotoğrafları ve videoları içe ve dışa aktarma konusuna bakın.
SD kartınıza sağ tıklayın. Ardından “Format” seçeneğini seçin. Yeni gelen pencerede birim etiketini girmelisiniz. Ardından "Başlat"> "Tamam" ı tıklayarak SD kartınızı biçimlendirin.
SD kart; dijital cihazlardaki ek veri depolama biriminin genel adıdır. Secure Digital Memory kart da olarak bilinen SD kartlar, 2001 yılında SanDisk tarafından tasarlanmıştır. İçerisinde kullanıcı tarafından görülmeyen bir hafıza alanı bulunur.
Kilopat. Verileri kullanamazsın. Herhangi bir teknik sıkıntı olmaz.
Hafıza kartları farklı kapasitelerde üretilerek kullanıcılara sunulur. Hafıza kartı 16 gb, 32 gb, 64 gb, 128 gb, 256 gb, 512 gb ve 1 tb şeklinde kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına farklı kapasitelerde üretilir ve kullanıcıların beğenisine sunulur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri