İsim tek başına anlam ifade etmez. Marka ismi konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli şey, başka markalarla karıştırılmayacak, özgün bir isim seçmek olmalı. Aynı zamanda markanıza bir isim seçerken hem aynı isimde bir Shopier mağazası var mı diye kontrol edebilir hem de “alan adı” boş mu diye göz atabilirsiniz.
Shopier mobil uygulamasında hesabınıza giriş yapıp menü üzerinden "Hesap" bölümüne ilerleyin. Bu ekranın üst kısımlarında dükkan ismini yazmaktadır, o ismin üzerine tıklayıp "Dükkan linkini kopyala" seçeneğini işaretleyerek dükkan linkinizi kopyalayabilirsiniz.
Shopier mobil uygulamalarında (iOS ve Android):
Açılan bölümde dükkan linki, dükkan başlığı, dükkan sloganı ve dükkan bildirisini düzenleyebilirsiniz.
Shopier üzerinden dükkan açarak satışa başlamak için ücretsiz üyelik oluşturmak yeterlidir. Herhangi bir üyelik ya da aylık kullanım ücreti ödemeye gerek duymadan dükkanınızı açmanız ve özelleştirmeniz ardından, ürünlerinizi listeleyerek mağazanızı satışa hazır hale getirebilirsiniz.
Shopier.com ana sayfasında bulunan "Ücretsiz Üye Ol" linkine veya buraya tıklayarak üyelik kaydınızı oluşturabilirsiniz. Kaydınızı oluşturduktan sonra ortalama 24 saat içerisinde üyelik bilgilerinizin kontrolü ile birlikte hesabınız aktif hale gelmektedir.
İlgili 16 soru bulundu
Bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın tarayıcısı ile hesabınıza giriş yapıp menü üzerinden "Dükkan Yönetimi > Dükkan Seçenekleri" bölümüne ilerleyiniz. Bu bölümde mevcut dükkan adınızın bulunduğu alandaki butona tıklayarak dükkan adı değişikliği yapabilirsiniz.
Shopier ile Instagram mağazası oluştururken ilk olarak Dükkan Yönetimi alanını doldurmanız gerekiyor. Burada Dükkan Seçenekleri seçeneğine tıkladığınızda ziyaretçilerin görebileceği başlık, slogan, telefon ve mail adresi gibi alanlar yer alıyor.
Shopier de her platform gibi satılan ürün ya da hizmet başına bir komisyon alımı yapar. Yurt içi yapılan satışlarda %2,99 TL+ 0,49 TL komisyon uygular. Bu komisyon, yurt dışı satışlarda ise %3,99 + 0,49 TL olarak belirlenmiştir.
Shopier bireysel kullanıcıların fatura kesmelerine gerek yoktur.
5) Shopier'de vergilendirme kavramı nedir? Shopier komisyonla vergi ödemesi yapmaktadır. Sizden komisyon alarak vergisini ödemektedir, bu da kazancınız için vergi vermeniz anlamına gelir.
Shopier; kendinize ait sanal bir dükkan oluşturabildiğiniz, internet üzerinden müşterilerinize satış yapıp ödeme alabildiğiniz, anlaşmalı kargo hizmetleri ile gönderilerinizi çok avantajlı koşullarda yapabildiğiniz uçtan uca bir e-ticaret çözümüdür.
Kullanıcıların merak ettikleri sorulardan bir diğeri de Shopier fatura nasıl kesilir şeklinde ön plana çıkmaktadır. Shopier, şirket olmadan da satışa izin verdiği için bireysel kullanıcıların fatura kesmelerine gerek yoktur.
Shopier'de isterseniz bireysel, isterseniz ticari tipte üyelik oluşturabilirsiniz. Bireysel üyelik oluşturmak için kendinize ait kimlik bilgileriniz ve kişisel banka hesap bilginiz gereklidir.
E-ticaret Mağazası İsmi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Potansiyel müşterilere ne tür bir iş yaptığınızı anlatmalıdır. Kolaylık ve Akılda Kalıcılık: İsim, kolayca telaffuz edilebilmeli ve akılda kalıcı olmalıdır. Karmaşık veya uzun isimlerden kaçınılmalıdır.
Shopier ile Instagram hesabınız dahil her yerde, kolayca satış yapabilmeniz mümkün.
Shopier'e hizmet bedeli ödemelerini, aylık toplam satışlarınız üzerinden yaparsınız. Bir ay içinde yaptığınız her satış işlemi başına 0,49 TL işlem kesintisi yapılır.
Shopier Komisyon Oranları Nedir? Shopier, aldığınız her bir sipariş üzerinden hizmet bedeli kesintisi oluşturmaktadır. Buna göre, yurt içine yapılan her satıştan %2,99 + 0,49 TL'den başlayan, yurt dışı siparişlerinden ise %3,99 + 0,49 TL'den başlayan işlem ücretleriyle kesinti yapmaktadır.
Siparişlerinizi her salı günü en geç saat 18:00'e (TSİ) kadar kapattığınızda teslimat bilgileri sistem tarafından kontrol edilir. Bir eksiklik olmaması durumunda ödemeleriniz her hafta çarşamba günü toplu olarak banka hesabınıza aktarılır.
Shopier'de üyelik oluşturmak ücretsizdir. Kullanımınıza dayalı süreli (aylık, yıllık, vb.) bir ücretlendirme de bulunmaz.
Tamamlanan siparişler için ödemeleriniz her hafta Çarşamba günleri banka hesabınıza otomatik olarak aktarılır.
Ozan Süner, Yener Dilber ve Burak Sekmen tarafından kurulan Shopier, Türkiye'de elde ettiği başarıyı yurt dışına taşımak için kolları sıvadı.
shopier bddk lisanslı ödeme kuruluşu olan paytr'ın alt yapısını kullanmaktadır. bu sebepten komisyon oranları bir tık yüksektir. ortalama komisyon oranı %4,99 + 0,49 kuruş işlem ücreti artı komisyon ve işlem ücretinin %18 kdv'si.
Shopier Mağaza Logo ve Banner Değiştirme Nasıl Yapılır? Shopier mağazanıza logo ve banner eklemesi de yapabilirsiniz. Bunun için Dükkan Yönetimi > Logo & Banner Yükleme sayfasına gidin. Buradan logo ve banner görsellerinizi yükleyebilirsiniz.
İşyeri bildirgesi, ilk defa sigortalı çalıştırmaya başlayan işverenler tarafından düzenlenerek Sosyal Güvenlik Kurumuna verilmesi gereken bir tür sigortalı işçi çalıştırmaya başlama bildirimi, beyanıdır. Bu bildirgenin verilmesinin ardından işverenlerin SGK yükümlülükleri de başlamaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri