Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; SITKI ÖZTUNA 1965 yılında Ankara'da doğdu. 1983 yılında Cumhuriyet Lisesinden mezun olduktan sonra ticari hayata atılarak endüstriyel malzeme ve hırdavat malzemelerinin ticaretini yapan perakende mağazalar zincirinin kuruluşunda görev aldı.
OSTİM Vakfı 1993 yılında OSTİM Kooperatifi tarafından kurulmuştur.
Ortak hizmetler arasında temel altyapı hizmetlerinin yanı sıra, Ar-Ge, yatırım ve inşaat, tanıtım, dış ticaret, danışmanlık, bilişim hizmetleri ve yayıncılık da sayılabilir.
Murat Yülek (1968, Ankara), OSTİM Teknik Üniversitesi rektörüdür. İlk ve orta öğrenimini Ankara Koleji'nde tamamlamış, 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden Makine Mühendisliği lisans derecesi almıştır.
İkmal (Replenishment): Malzemenin depolama sürecinde, farklı ambalaj biçimlerinde ve/veya depolama lokasyonlarında bulunabilirliğinin sağlanması için yapılan depo içi transfer işlemidir.
İlgili 27 soru bulundu
1974 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. 1995'te İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İTÜ'de 1997'de Çevre Mühendisliği Ana Bilim Dalında yüksek lisansını bitirdi. 2002 yılında aynı dalda doktorasını tamamladı.
1952 yılında Kızılcahamam'da doğdu. Ankara Gazi Lisesi (1971), Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makina Mühendisliği (1974) okullarından mezun oldu. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Dairesinde (1975-1979) makine mühendisi olarak çalıştı.
Üniversitenizde kaç öğrenci öğrenim görüyor? Üniversitemizde ön lisans, lisans ve yüksek lisans derecesinde toplam 5618 öğrencimiz bulunmaktadır.
Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bir mahalledir.
1967 yılında küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi olarak 1.748 üye ile faaliyete başlayan OSTİM; bugün 17 ana sektör ve 139 iş kolunda faaliyet gösteren 6.200 işletme ve 60.000 çalışanı ile Ankara ve Türkiye sanayisinde önemli ve öncü bir rol oynayan organize sanayi bölgesidir.
Ostim Teknik Üniversitesi, OSTİM Vakfı tarafından 2017 yılında Ankara'da kurulmuş vakıf üniversitesidir.
OSTİM Vakfınca Ankara'da kurulacak olan Ostim Teknik Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenci kabul etmeye hazırlanıyor.
Aynı zamanda Ostim Teknik Üniversitesi 2 yıllık bölümler arasında Bilgisayar, Yazılım, Ticaret ve Lojistik gibi bölümler ağırlıklı olarak yer almaktadır. Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu dâhilindeki programlar 2 senelik öğretim süresine sahip olup, içerisinde 12 adet tercih edilebilecek bölüm bulunmaktadır.
OSTİM Teknik Üniversitesinde eğitim ücrete tabidir. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğretim ücreti Mühendislik Fakültesi için 15.500 ABD Doları, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi için 15.000 ABD Doları, Meslek Yüksek Okulu bölümleri ve hazırlık sınıfı için 7.500 ABD Doları' dır.
Üniversitemiz, TIMES HIGHER EDUCATION (THE) Sıralamasında Yerini Aldı Alanlarında dünyanın en iyi üniversitelerinin belirlendiği THE endeksinde Üniversitemiz, Türkiye'de listeye girebilen 61 üniversite arasından 38. sırada yerini aldı.
e) Erasmus Öğrenim Programı kapsamında hareketliliğe katılacak öğrenciler ilgili dönemde OSTİM Teknik Üniversitesi'nde ders seçimi yapmayacaklardır. Ancak kayıt yapmakla yükümlüdürler. h) Öğrenciler kayıtlı bulunulan ya da başvurulacak programın varsa gerekli gördüğü diğer başvuru şartlarını sağlamalıdır.
ORHAN AYDIN - Yönetim Kurulu Başkanı - Ostim Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü | LinkedIn.
OSTİM Teknik Üniversitesi konumu nedeniyle OSTİM metro durağının yanında yer almaktadır. Metro güzergahında çok fazla sayıda özel yurt mevcuttur. Mevcut yurtların Üniversiteye ulaşım süresi maksimum 15-20 dk'dır.
Türk yükseköğretim sisteminde dekan fakültenin ve birimlerinin temsilcisidir. Rektörün önereceği üniversite içinden veya dışından üç profesör arasından Yükseköğretim Kurulunca 3 yıl için atanır. Süresi biten dekan tekrar atanabilir.
Haliç Tersane'sinde yer alan okulun kurucusu bir Macar soylusu olan Baron de Tott'du. Osmanlı'ların yenileşme hareketinde önemli rol oynayan Baron de Tott, açılan okulda ders de vermiştir.
İkmal; bir askerî birlik ve kurumun teçhizi, bakımı ve harekâtı için ihtiyaç duyulan her türlü ikmal maddelerinin cins ve miktarlarının tespiti, tedariki, depolanması ve depodayken bakımı, dağıtımı ve son işlemi faaliyetlerini kapsar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri