Maksimum 6 metre kadar derin olan kuyulardan su çıkarılır. Bu pompa genelde küçük tarla alanlarını kullanmak için kullanılır. 6 metre ila 10 metre arasında olan kuyularda genelde Jet pompa kullanılır.
Normal su pompaları her derinliğe ulaşamaz. Onların ulaşamayacağı derin kuyulardan su almak için derin kuyu pompaları kullanılır. Derin kuyu pompaları 50 metreye kadar ulaşabilecek uzunluğa sahiptir. Basit bir pompa yaklaşık 6 metre kadar derinlikten emiş yapabilir.
1 hp güçten başlayarak kademeli şekilde artış gösteren dalgıç pompalar en az 50 metre derinlikten su çekebilmektedir. 100, 150 ve 200 metreye kadar su çekebilme özelliğine sahip olan dalgıç pompaların hangisinin tercih edilmesi gerektiği gibi durumlar, bu alanda uzman firmalar tarafından belirlenmektedir.
Dalgıç pompalar su çekme konusunda oldukça faydalı olan cihazlardır. Cihazların sahip olduğu birçok özellik bulunuyor. 2 Hp dalgıç pompa su çekme konusunda kullanılan pompa türüdür. 100 metre derinliğe kadar koyulabilir ve su çekme işlemleri gerçekleştirebilir.
Örneğin 2hp'lik bir dalgıç pompa 100 metre derinlikte saatte ortalama 2,7 ton su çeker. Aynı güçteki bir pompa 33 metrelik bir derinlikte ise 6 ton su çekme kapasitesine sahiptir.
İlgili 17 soru bulundu
3 hp Dalgıç Pompa Kaç Metreden Su Çeker? 3 hp dalgıç pompa kaç metreden su çeker, 44 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Uygun fiyat etiketi ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. 1.1kW gücüne sahip ve 1.5 HP motoruyla dakikada ortalama 80-100 litre su çekebilmektedir.
Alıcı emme derinliği 8 metre'dir. Maximum sıvı atış mesefesi 600 metre'dir.
1 Hp Dalgıç Pompaların ideal su basma aralığı 1-50 metre dir. 50 metre derinliğin altında kullanılması tavsiye edilmez. 1 Hp Dalgıç Pompanın bulunduğu derinliğe göre su pompalama kapasitesi değişmektedir. 1 Hp Dalgıç pompa saatte 0,75 kw / 750 watt enerji harcamaktadır.
Büyük kapasiteli su çekimi işlemleri sırasında kullanılan 3 beygir dalgıç pompa, yaklaşık 2,2 kw elektrik gücüyle çalışmaktadır. 3 beygir dalgıç pompa, saatte ortalama 6 ton su çekebilme özelliğine sahiptir.
Güneş enerjisiyle çalışan, sınırsız enerjili pompa sistemi.
Örneğin: 2 Hp Dalgıç Pompa 100 metre derinliğe konulduğunda saatte 2,7 ton su kapasitesine sahip olduğunu görebilirsiniz. 2 Hp pompa 33 metre derinliğe konulduğunda ise saate 6 ton su kapasitesine çıkacaktır.
Neden Dalgıç Pompa Neden Su Çekmiyor, Niçin Su Basmıyor ? Dalgıç pompa su çekmiyor ise; susuz kalıp hava yapabilir, emiş filtresi tıkalı olabilir, pompaya enerji gelmiyor veya pompa borusu delik tıkalı olabilir tüm bu kontrollerin yapılması için deneyimli dalgıç pompa servisinden destek almalısınız.
FARKLI GÜÇ VE TONAJ İÇİN SİZE ÖZEL SEÇİM YAPABİLİRİZ İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
105 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Susuzluk ve kuraklığa karşı en büyük destekçiniz olacak. Toprağa hayat, ürüne bereket verecektir. Max. su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur. Helezonik yapısı ve güçlü küçük motor gücüyle daha yükseğe ve daha bol su verme özelliğine sahiptir.
- 25 Hp Dalgıç pompa ile uyumlu çalışır. - 200 Metre derinliğe kadar su çeker. - Maximum panel ve sürücü inverter verimliliği ile çalışır. - Yer Altı suyunu tam tanzik ile çıkarır. - 25 yıl elektrik üretme garantilidir. - Bakım, Yenileme ve değiştirme maliyeti yoktur.
7,5 Hp Dalgıç Pompa Kaç Ton Su Basar? 110 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Cacheng 12 Volt Dc Drenaj Dalgıç Pompa Sintine Pompası
Temiz su aktarımına ihtiyaç duyulan her alanda kullanılabilir bir üründür. Maksimum 10 metre yüksekliğe kadar su basabilir.
Kablo eklemesi yaparak, 28 metre derinliğe kadar indirilebilirler, 28 metrede saatte maksimum 6 ton su verebilir. Tarla sulamada bahçe sulama işlerinde evlerde su temini yada hidrofor olarak da kullanılabilirler.
50 HP (37 kW) Dalgıç Pompa Sistemi (200 Panelli)
4 SR 4/60 4 inç Derin Kuyu Dalgıç Pompa Motorlu 7.5 HP 405 mss 6 m³/h.
Poldap Pan 402/38 - 3 Hp 220 Volt Motorlu Derin Kuyu Dalgıç Fiyatı
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri