Hızlı Ayarlar'ı açma İlk birkaç ayarınızı görmek için parmağınızı ekranınızın üst kısmından aşağı doğru kaydırın. Tüm Hızlı Ayarlarınızı görmek için parmağınızı tekrar aşağı kaydırın.
Android ayarlarını bulma ve belirleme
Yönetici hesabınızı (@gmail.com ile bitmeyen hesap) kullanarak oturum açın. Android'e gidin. Bir ayar kategorisini ve ayarı tıklayın. Aşağıdaki bölümde Ayarlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Başlat simgesine tıklayın, Ayarlar yazın ve uygulamayı listeden seçin. Başlat simgesine sağ tıklayın ve menüden Ayarlar öğesini seçin. Windows ve I tuşlarına aynı anda basın.
Ayarlar düğmesini açmak için
Ekranın sağ köşesinden çekin ve ardından Ayarlar'a dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine işaret edin, fare işaretçisini yukarıya hareket ettirin ve ardından Ayarlar'a tıklayın.) Aradığınız ayarı bulamıyorsanız ayar Denetim Masası'nda olabilir.
Sistem ayarları, kullanıcıların çalışma ortamlarını etkileyen her türlü çevresel değişkenin ayarlanmasıdır. Bu nedenle sunucular dahil olmak üzere tek bir uygulama yazılımının kendi iç ayarlarını sistem ayarı olarak görmek doğru olmaz. Pardus'da dört tür sistem ayarını grafik arayüzden yapmak mümkündür.
İlgili 45 soru bulundu
Android işletim sisteminde geliştirici seçenekleri varsayılan olarak gizli bir şekilde yer alıyor. Bu ayarları açmak için ayarlar bölümünden sistem seçeneğine gelmeniz ve telefon hakkında bölümünde yer alan sürüm numarasına “Artık geliştiricisiniz” bildirimini görene kadar basmanız gerekiyor.
Windows 10'da varsayılan internet tarayıcınızı değiştirmek için öncelikle yeni modern Ayarlar menüsünü açmanız gerekiyor. (Klavyeden Windows + I kısayolu ile veya Hızlı İşlem Merkezi'nden (Tüm Ayarlar) bu menüye ulaşabiliyorsunuz.)
1.Önce Chrome web taracısını açınız. Tarayıcının sağ üst köğesindeki ikona şekildeki gibi tıklayınız. Karşınıza çıkan yeni pencerede Settings / Ayarlar 'a tıklayınız. 2.Açılan ekranın en altında Show advanced settings / Gelişmiş ayarları göster 'i tıklayınız.
Hızlı Ayarlar'la, ayarlarınızı telefonunuzun herhangi bir ekranından görebilir ve değiştirebilirsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz ayarlara ulaşmak için bunları Hızlı Ayarlar'a ekleyebilir veya taşıyabilirsiniz.
1 Uygulamalar ekranına erişmek için ekranı yukarı veya aşağıya doğru kaydırın. 2 Ayarlar öğesine dokunun.
Ayarlar uygulamasında , parolanız, bildirim sesleri gibi değiştirmek istediğiniz iPhone ayarlarını arayabilirsiniz. Ana ekranda (veya Uygulama Arşivi'nde) Ayarlar'a dokunun.
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın. Değişiklikleri uygulamak ve Uygulama Yöneticisi koruma bileşenini etkinleştirmek için Uygulama Yöneticisi geçiş düğmesini çevirin.
Ayarlar'a girin, Genel yönetim'e dokunun, Sıfırla seçeneğini seçin, (Opsiyonel) Telefon Hakkında'ya girip aşağıdan Sıfırla'ya basın.
Bu özellik, Android cihazların bilgisayarlarda arabirim oluşturmasına imkan sağlıyor. Bu sayede uygulama yükleme, veri toplama ve hatta cihazı rootlama gibi işlemler gerçekleştirilebiliyor. Ancak unutmayın, bu seçeneği güvenlik nedeniyle ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda etkinleştirmeli, daha sonra kapatmalısınız.
Chrome'u açın. Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine tıklayın. Ayarlar menüsüne girin.
Bilgisayarınızda Chrome'u açın. Sağ üstte diğer simgesi. Ayarlar'ı tıklayın.
Arama ayarlarınızı değiştirme
Ayarlarınızı kaydederken Google Hesabınızda oturumunuz açıksa ayarlarınız oturum açtığınız her tarayıcıda aynı kalır. Android telefonunuzda veya tabletinizde google.com adresine gidin. Ayarlar'a dokunun. Arama ayarlarınızı seçin.
Tüm uygulamalarınızın, ayarlarınızın ve dosyalarınızın yer aldığı Başlangıç menüsünü açmak için aşağıdakilerden birini yapın: Görev çubuğunun sol ucunda Başlangıç simgesini seçin. Klavyenizde Windows logo tuşuna basın.
Başlat menüsü, bilgisayarınızın programlarına, Windows uygulamalarına, klasörlere ve ayarlara erişmenizi sağlayan ana geçittir.
CTRL + ALT + Del tuş kombinasyonuna basınız.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri