Mutfakta fayans üzerine kaplama yapmak için tezgah arası yapışkanlı folyo veya düz / desenli olan modeller kullanılabilir. Bu uygulamayı yaptığınızda yağ ve kiri kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Yapışkanlı tezgah folyosu da tezgahı daha kullanışlı bir hale getirir.
Pürüzsüz olduğu sürece, ahşap, metal ve cam gibi birçok yüzey yapışkanlı folyo ile kaplanabilmektedir. Plastik malzemeden üretilmekte olan ve farklı desen v e modelleri ile birçok kişinin beğenisini kazanan yapışkanlı folyoların sudan etkilenmeme ayrıcalığı her alanda kullanım imkanı sunmaktadır.
Ekonomik Kesim Folyosu (122 cm) 1 Top (122cm x 50 mt)
Pia Store 10 Metre Yapışkanlı Silinebilir Folyo Fiyatı
Alüminyum materyalden üretildiği için ısıya karşı dayanıklılığı fazlasıyla yüksektir. Her ne kadar yanmaz materyal olmasa da ısıya karşı olan toleransı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.
Yapışkanlı folyo yanar mı? Ürünler pvc' dir yanmaz malzeme değildir, tabiki herhangi bir ateş gördüğünde veya yakıldığında yanar, yanmaz bir ürün değildir, pvc üründür her ürün gibi yakarsanız yanabilir.
İlgili 22 soru bulundu
Kendinden yapışkanlı folyo her türlü yüzeye yapışabilmektedir. Mermer, ahşap, fayans, cam, mobilya, dolap, kapı, pencere, parke, beyaz eşya ve metal ürünler sıkça kaplanan yüzeylerin başında gelir. Kalın ve kaliteli ürünler ile duvar kaplama ve benzeri alanlarda dahi kullanılabilmektedir.
Tezgah üstünü kaplamak için özel üretilen yapışkan folyolar farklı renk, desen ve doku alternatifleriyle her zevke hitap eden seçenekler sunar. Genel olarak PVC malzemelerden üretilen kaplamalar suya ve neme oldukça dayanıklı olan yapısı sayesinde az bir maliyetle mutfağınızı bambaşka bir görünüme kavuşturmayı sağlar.
Araç kaplama folyosu kaliteli olması halinde olumsuz hava şartlarına dayanır. Boya gibi yıpranmaz ve uzun yıllar kullanılabilir. Aracın rengini değiştirmek için de boya yapılması zorunluluğunu ortadan kaldırır. İstediğiniz renkte folyo ile saatler içinde kaplatabilirsiniz.
Alüminyum folyo genellikle yiyeceklerin saklanması, kimyasal ve kozmetik ürünlerin ambalajlarında kullanılmaktadır. Ayrıca alüminyum folyo et pişirme amacıyla da kullanılır. Alüminyum folyo tavuk, balık ve çeşitli sebzelerin fırında pişirilmesinde sıklıkla tercih edilir.
Epoksi, doğru şekilde ve doğru ek etken malzemelerle kullanılması halinde ağaç, seramik, fayans, cam fark etmeksizin hemen her türlü zemin üzerine rahatça uygulanabilir. Ekstrem durumların gelişmesi halinde çalıştığınız ekip, zeminin sökülmesinin uygun olduğunu mutlaka tarafınıza iletecektir.
Şeffaf kaplama aracınız parlaklığını kaybettirmez ve tam şeffaf yapısı sayesinde belli olmaz. Şeffaf kaplama folyosu kullanım ömrü 10 yıldır. Bu zaman zarfında hiçbir şekilde yapısı bozulmadan tam koruma sağlar ve istediğiniz zaman söküp atabilirsiniz.
Mutfak dolaplarınızın nasıl kaplanacağını merak ediyor muydunuz? Kaplama uygulamasını mutfak dolabı kaplama folyosu, dolap kaplama malzemeleri ya da mutfak dolapları kaplama kağıtları ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Zamanla yıkadıkca çıkar yada boyaya zarar vermiyecek şekilde ısı uygulayabilirsen yapışkan yumuşayacağından daha kolay çıkabilir. Sıcak hava tabancası kullanarak çıkarttıklarında çok bi kalıntı kalmıyor bildiğim kadarıyla.
Isıtma yöntemine benzer şekilde yapışkanın yumuşaması için sıcak su ile yıkamak işe yarayan yöntemlerden biridir. Gölge bir yerde hafif hafif sıcak su ile ıslatarak yapışkanı yumuşattıktan sonra silinerek yapışkanı ortadan kaldırmak mümkün olabilmektedir.
PVC yapışkanlı folyo ya da kısaca yapışkan folyo düz ve pürüzsüz yapıda olabilen sudan ve nemden etkilenmeyen yapışkan bir kaplama malzemesidir. Genelde 80 ile 90 micron kalınlığında olan arka yüzeyi yapışkanlı bir üründür. Isıya maruz kaldığında esner ve uygulanacağı alanın şeklini alır.
Dolap,çekmece,raf,cam,hediye kutusu masa,sandalye,duşakabin,duvar,tezgah üstü vb. tüm alanlarda kullanabilirsiniz. İstediğiniz ebatta kesip kolay bir şekilde yüzeye yapıştırdıktan sonra bir bez ile üzerinden geçerek içinde hava kalmasını engelleyebilirsiniz.
Folyo Çeşitleri Nelerdir? Folyo baskı kendi içerisinde üç farklı türe ayrılmaktadır. Bunlar normal folyo, cast folyo ve şeffaf folyo olarak ayrılmaktadır.
Alternatif olarak yağlı kâğıt kullanabilirsiniz. Aynı işlevi hem gerçekleştiriyor hem de herhangi bir olumsuzluğa vesile olmuyor.
Evinizde eskiyen tüm eşyalarınızı yenilemenize yardımcı olabilecek pratik ve ekonomik bir çözümdür. Yapışkanlı folyolar, PVC malzemeden üretilen ve ısıyla şekil alabilen ince plastik tabakalardır. Arkalarında bulunan yapışkan sayesinde istediğiniz yüzeye kolayca uygulayabilirsiniz.
PPF Şeffaf Kaplama Filmi araç boyasını korumak için geliştirilmiş şeffaf ve poliüretan içerikli bir maddedir. PPF (Paint Protection Film) Türkçe'de Boya Koruma Filmi olarak geçmektedir. PPF Şeffaf Kaplama Filminin güçlü yapışkanı sayesinde araç yüzeyine tutunur ve 150 mikronluk bir kalınlık oluşturur.
Sudan ve nemden etkilenmez.
Araç Folyo Kaplama Uygulaması Boyaya Zarar Verir mi ? FOLYOCARS firmasının tarafından kullanılan araç kaplama malzemesi ISO TSE CE gibi standart testlerden başarıyla geçmiş olup boyaya herhangi bir zarar vermediği kanıtlanmıştır. Teknik anlamda oksijenle ilişkisi kesilen hiçbir madde çürüme ve oksitlenme yapmaz.
Mutfak tezgahı kaplama işlemini gerçekleştirmek için aslında birçok farklı sistemden yararlanmak mümkündür. Tezgah açısından yenileyici bir görüntü sağlayacak bu kaplama işlemleri, günümüzde pratik olarak temin edilebilecek birçok farklı suya dayanıklı folyo malzemeler veya silikon malzemeler ile yapılabilmektedir.
Mutfak dekorasyonu yapılırken zemini kaplamak için, fayans alternatifi olarak en çok kullanılan malzeme suya dayanıklı laminat parkeler oluyor. Laminat parkeler, fayanslara göre çok daha modern ve daha sıcak bir görünüm sunuyor.
Çimstone tezgah mutfak tezgahları içinde önerebileceğimiz en dayanıklı ve kullanışlı tezgah türüdür. çizilmelere ve ısıya karşı son derece dayanılklıdır. leke tutmaz ve temizliği çok kolaydır. hijyeniktir içerisinde mikrop ve bakteri barındırmaz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri