Veteriner hekimi muayene ücretleri Kedi Genel Muayene: 320 TL. Köpek Genel Muayene: 320 TL. Kedi Kontrol Muayenesi: 140 TL. Köpek Kontrol Muayenesi: 140 TL.
İNTRAVENÖZ ENJ. İNTRAMUSKULER ENJ. Kanatlı kümes hayvanı muayene 100,00 TL, Balık muayene havuz başına 500,00 TL , Arı muayene kovan başına 200,00 TL, Yabani memeli hayvan muayene 300,00TL, Egzotik - Yabani kanatlı hayvanı muayene 300,00 TL'dir.
2023 yılı için Kedi Muayene ücreti: 340 TL'dir.
Veteriner hekime getirilen evcil hayvanlar için muayene ücreti alınmaktadır. Ardından yapılması gereken her işlem için belirlenen veteriner fiyatları alınmaktadır. Veteriner ücret tarifesi Veteriner hekimler Odası tarafından her yıl belirlenir.
Kedi kontrol muayenesi fiyatları; 45 ila 65 TL, kedi acil durum muayenesi fiyatları ise; 105 ila 155 TL, kedi genel muayene; 85 ila 125 TL'dir. Sürüngen muayenesi fiyatları; 55 ila 105 TL, kemirgen muayene fiyatları; 35 ila 105 TL, kafes kuşları muayene fiyatları; 35 ila 65 TL arasındadır.
İlgili 36 soru bulundu
Mikroçip fiyatları, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Türkiye Veteriner Odası ile imzaladığı protokol desteği sayesinde makul fiyatlar üzerinden gerçekleştirilir. 2023 yılındaki kedi mikroçip aşılama fiyatları ise Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı il ve ilçe müdürlüklerinde 75 TL iken özel veteriner kliniklerinde bu fiyat ...
Categories: Belediye veterineri ücretsiz mi konusunda bir araştırma yapıyorsanız İlk olarak şunu söylemek gerekir ki belediye bünyesinde görev yapan veterinerler ücretsizdir.
Kedi aşı fiyatları klinikten kliniğe farklılık gösterir. Ama genel olarak Karma aşı için ortalama 400TL, kuduz için 250TL, mantar için 500 TL, lösemi için ise 450 TL verilebilir. Bu fiyatlar yıllık olarak değişebilir.
Köpek İç Parazit İlaç Uygulaması (Oral): 150TL (kiloya göre artış gösterebilmektedir.) Köpek İç Parazit İlaç Uygulaması (Enjektabl): 250 TL (kiloya göre artış gösterebilmektedir.)
Veteriner hekimi muayene ücretleri
Kedi Genel Muayene: 320 TL. Köpek Genel Muayene: 320 TL. Kedi Kontrol Muayenesi: 140 TL. Köpek Kontrol Muayenesi: 140 TL.
Hem evcil hem de sokak hayvanları için sunulan aşı, tedavi, bakım ve barınak hizmetlerinin tamamı ücretsizdir.
Kedilerin var olan veya olabilecek rahatsızlıklarının önlenmesi için yapılan rutin kontrollere kedi muayenesi adı veriliyor. Muayene esnasında göz, kulak, deri rahatsızlığı, sindirim hastalıkları, parazit gibi birçok duruma bakılıyor.
Bu belge için yapılan aşılara ek olarak bir ücret talep edilmez.
Hayvan sahiplerinin merak ettiği konulardan biri ise muayene ve tedavi ücretlerinin ne kadar olduğu sorusudur. Bu ücretler ile, ilçeye ce bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterir. Her yeni senin başında Veteriner Hekimler Odası tarafından asgari fiyatlar belirlenmektedir.
TÜVTÜRK muayene ücreti araç çeşidine bağlı olarak değişmektedir. 2023 yılı için motosiklet, motorlu bisiklet, römorklu veya römorksuz traktör ücreti 575,84 TL, otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork ise 1.130,44 TL olarak belirlenmiştir.
Kedi iç dış parazit aşısı uygulamak için farklı süreler belirlenmiştir. 1 yaşını doldurmuş kediler için her 3 ayda bir defa iç ve dış parazit aşısının yapılması gerekir.
Kedilerin mutlaka olması gereken üç ana aşı bulunmaktadır. Bunlar karma aşı, kuduz aşısı ve lösemi aşısıdır. Bu aşı uygulamalarından önce kedilere iç ve dış parazit uygulaması yaptırmak gerekmektedir.
Ücretsiz aşı yaptırma sorunuza gelecek olursak evet kedi aşılarınızı güvenli ve uygun bir biçimde belediyelerin veteriner hekimlerine devlet kliniklerinde yaptırabilirsiniz. Büyük şehirlerde daha çok devlet kliniği bulunsa da her şehirde bir adet devlet kliniği bulunmaktadır.
Yavru kediniz büyüyüp yetişkin bir kedi olduğunda her yıl 1 kez tekrarlamanız gereken aşılar bulunur. Yetişkin kedi aşı takvimi içinde Karma, Kuduz ve Lösemi Aşısı yer alır. Kediniz 1 yaşını geçtikten sonra bu aşıların her yıl 1 kez tekrarlanması gerekir.
İç Parazit Uygulaması (1.5 aylıktan itibaren her 3 ayda bir tekrarlanır.) Dış Parazit Uygulaması (1.5 aylıktan itibaren her 3 ayda bir tekrarlanır.) Kedi Karma Aşısı (2-6 ay aralığında 2 kez, sonraki her yıl birer kez tekrarlanır.)
Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de “Kuduz Hastalığı'nın Kontrolü Projesi” kapsamında 2006 yılından bugüne kadar sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma, aşılama ve paraziter ilaç uygulaması başta olmak üzere değişik türde toplam 86 bin 865 veterinerlik hizmetini ücretsiz olarak gerçekleştirdi.
Evet. Randevu alınarak, Geçici Hayvan Bakımevlerimize getirdiğiniz sokak hayvanları için kısırlaştırma hizmeti verilmektedir. İlçe Belediyenizde Geçici Hayvan Bakımevi var ise aynı hizmeti ücretsiz olarak oradan da alabilirsiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğünce kullanılmaya başlanan Vetnet programı kapsamında mikro çip takılan sokak hayvanları takip edilebiliyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri