O fotoğrafların en tepesinde "send" yazılı klasöre girdiğinde ise oradakiler, senin kendi arkadaşlarına gönderdiklerindir. Whatsapp'ta birine yollamadığın bir fotoğraf, send klasörüne girmez. En az bir kişiye göndermiş olman gerekiyor ki o klasöre girsin.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
telefon bilgisayara bağlandığında tam olarak; whatsapp > whatsapp media > whatsapp images > sent konumunda çıkan klasör.
Wa.db: Tüm WhatsApp kullanıcılarının kontaklarının telefon numaraları, ekran adları, WhatsApp'a kaydolurken bahsi geçen diğer bilgiler dahil bilgi depolar.
Silerseniz hiçbir şey olmaz ama yedekleme açık olduğu sürece her gün yedek dosyası oluşur.
İlgili 27 soru bulundu
Msgstore Silersek Ne Olur? Msgstore dosyasını silerseniz yerel yedeği silersiniz. Bu, Google Drive ya da iCloud gibi bulut depolama hizmetlerini kullanarak mesajları yedeklemiyorsanız mesajların yedeğini kaybedeceğiniz anlamına gelir.
Silinen fotoğrafları kurtarmak için ilk olarak Depolama > WhatsApp > Media > WhatsApp Images adımlarını izleyin. Eğer gönderdiğiniz bir fotoğrafı arıyorsanız, WhatsApp Images dosyası içerisinde yer alan Sent klasörüne göz atın. Ayrıca aynı adımları uygulayarak video, GIF ve ses dosyalarını da kurtarma imkanınız var.
Sohbetleriniz /sdcard/WhatsApp/Databases/ klasörüne kaydedilir. Bu klasörleri WhatsApp'ın dışında açamazsınız. Bu dosyaları silebilmek için bir dosya yöneticisi kullanmanız gerekir.
WhatsApp üzerinden size gönderilen fotoğraf ve videolar telefonunuzun Galeri'sine ve Video klasörüne otomatik olarak kaydedilir ve bu klasörlerden bu içeriklere erişebilirsiniz.
Private Share; kullanıcıların dosyalarını özel olarak paylaşmasına olanak sağlayacak ve geçici mesajlaşma özelliğiyle benzer özelliklere sahip.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
WhatsApp Gelen Fotoğraflar Neden Galeride Gözükmüyor? Kullanıcı, fotoğrafı veya videoyu gönderdikten kısa bir süre sonra silmiş olabilir. Cihazınızda yeterli depolama alan olmayabilir. WhatsApp Messenger uygulamasına bu işlem için izin vermemiş olabilirsiniz.
WhatsApp klasörünü kontrol edin
Uygulama, gönderdiğiniz ve aldığınız tüm fotoğrafları varsayılan olarak WhatsApp klasöründe saklıyor. Bu nedenle, fotoğrafı sohbetten silseniz dahi WhatsApp klasöründen silinmeyecektir. Bu klasöre ulaşmak için bir dosya yöneticisi kullanmanız gerekiyor.
Android'de WhatsApp Otomatik İndirmeleri Kapatma
Akıllı telefonunuzda WhatsApp'ı açın. Ayarları açın. “Sohbetler” sekmesinde “Medyanın görünürlüğü” öğesini bulacaksınız. “Yeni indirilen medyayı telefonunuzun galerisinde göster” seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp'ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.
2- Google Play Store'dan WhatsApp'ı tekrar cihazınıza yükleyin. 3- WhatsApp'i açıp telefon numaranızı girin. 4- WhatsApp yedeğini geri yüklemeyi isteyip istemediğinizi soracaktır. Sohbet yedeğini geri yükleyerek silinen mesajları görebilirsiniz.
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.
Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır. Sildiğinizi düşündüğünüz bir fotoğraf veya videoyu Google Fotoğraflar'da görürseniz bu öğe, çıkarılabilir bir bellek kartında yer alıyor olabilir.
İlk olarak, DiskDigger uygulamasını Google Play Store'dan indirin ve yükleyin. Uygulamayı açın ve "Tarama" düğmesine dokunun. DiskDigger, silinen fotoğrafları tarayacak ve size geri yüklenebilir fotoğrafları listeleyecektir.
Bir öğeyi silmeyi seçtiğinizde, bu öğe WhatsApp medya dosyalarınızdan silinir. Silinen öğeler cihazınızda kayıtlı kalmaya devam edebilir. Saklama alanınızda bir öğenin birden fazla kopyası bulunuyorsa yer açmak için öğenin tüm kopyalarını silmeniz gerekir.
Msgstore, bilgisayar ya da telefonlarda sohbet yedeklemesi için bulunan dosyalardır. Sohbetlerin yedeklenmesi ve saklanması için gerekli olan dosyalardan biri de Msgstore dosyasıdır. Bu sayede kayıtlara hızla ulaşmak ve yedeklenen konuşmaları da saklamak mümkündür.
WhatsApp verilerini, telefonunuzun belleğine yedekleyebilirsiniz. Bu yedekler sohbetlerinizi yeni bir telefona aktarmak için veya WhatsApp silinip tekrar yüklendiğinde geri yükleme yapmak için kullanılabilir. Fakat telefonunuzu kaybederseniz yedeğinizi de kaybedersiniz.
Okuyup galerisine kaydetmiş ise galerisinden silinmez sadece WhatsApp sohbetten silinir. Ama okumadan önce silersen o zaman her yerden silinir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri