Telefon uzakta olsa bile bilgisayarda açık kalmaya ve kullanılabilmeye devam eder. Açık kalması için belli bir süre zorunluluğu ya da limiti yoktur. Uygulamanın başka bir cihazda açık olup olmadığını uygulama üzerinden anlamak mümkündür. Bunun için uygulamanın menüsündeki Ayarlar sekmesine girilir.
Evet ilk girdiğinizde bildirim gidiyor.
Not: WhatsApp'ı bağlı cihazlarınızda kullanmak için telefonunuzun çevrimiçi kalması gerekmez. Ancak telefonunuzu 14 günden uzun bir süre boyunca kullanmazsanız bağlı cihazlarınızdaki oturumlardan çıkış yapılır.
Öncelikle telefonunuzdan WhatsApp uygulamanızı açın. Ana sohbet sayfasının en üstünde sağda çıkan üç nokta amblemine tıklayın. Açılan sekmede 'WhatsApp Web' veya 'Bağlı Cihazlar' yazan bölüme tıklayın. Açılan sayfada bağlı olan cihazlar aşağıda listelenir.
Dünyanın en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın beklenen yeni özelliği kullanıcılara açıldı. Buna göre; WhatsApp Web üzerinden mesajlarına ulaşmak isteyen kullanıcılar, 'çoklu cihaz' özelliği sayesinde telefonları yanlarında olmasa da WhatsApp'ı kullanabilecek.
İlgili 15 soru bulundu
Telefon uzaktayken WhatsApp Web'e girilir mi? Hayır, telefonunuzun WhatsApp hesabını çevrimiçi ve yakın olması gerekmektedir. Telefonunuz olmadan WhatsApp Web kullanamazsınız.
WhatsApp'ın uçtan uca şifrelenmiş olduğunu ve mesajların sadece cihazınızda depolandığını; bu sebeple başka bir cihazdan hesabınıza erişen kişilerin geçmiş sohbetlerinizi okuyamayacağını lütfen unutmayın.
Bilgisayardaki QR kodunu telefon ile okutarak WhatsApp Web aktif hale getirilebilir. WhatsApp Web'den doğru bir şekilde çıkış yapmazsanız bilgisayarınızda açık kalmaya devam eder.
Herkes: Profil fotoğrafınız, hakkımda bilginiz veya durum güncellemeleriniz tüm kullanıcılar tarafından görebilir. Kişilerim: Son görülme, çevrimiçi ve hakkımda bilgileriniz, profil fotoğrafınız veya durum güncellemeleriniz yalnızca telefon rehberinize kayıtlı kişiler tarafından görülebilir.
Whatsapp uygulamanıza girin ve "AYARLAR" bölümü açın. Karşınıza çıkan sayfada "BAĞLI CİHAZLAR" kısmı görünmekte. O kısma girdiğiniz zaman hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz.
Aynı WhatsApp hesabınızı maksimum 4 cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Bunu 2 telefon 1 tablet ve 1 PC olarak bölebilir, ya da dileğinize göre ayarlayabilirsiniz. Yaptığımız testlerde ikinci cihaz olarak Android cihazları kullandık. iPhone ve iPad için şu anda bu özellik bulunmuyor.
Aktif bir whatsapp hesabınız varsa bu hesabı telefonda olduğu gibi masaüstünde de kullanabilme özelliği whatsapp web uygulamasıdır. Masaüstünden mesajlaşma, profil fotoğrafı ya da whatsapp durumu değişikliği yapılabilir.
WhatsApp Web veya Masaüstünden WhatsApp'tan çıkış yapabilirsiniz. Adım 1: WhatsApp Web'i veya masaüstünüzü açın. Adım 2: Menü'ye veya sohbet listenizin yukarısına tıklayın, bir açılır menü görünecektir. Adım 3: Verilen seçeneklerden Çıkış yap'a dokunun.
Whatsapp Web üzerinden yalnızca mesajlaşma, fotoğraf, video ve dosya gönderimi yapılır. Ancak masaüstü uygulaması, telefon uygulamasının tüm özelliklerini kullanıcılarına sunar. Whatsapp masaüstü uygulamasını kullanarak sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
WhatsApp Web, akıllı telefonlar için geliştirilmiş, çevrimiçi bir mesajlaşma ve haberleşme uygulamasıdır. WP Web internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcılarına, belge, fotoğraf, ses dosyası paylaşımı; ücretsiz sesli ve görüntülü arama imkânları sunar.
Bağlamak istediğiniz cihazda WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. Birincil telefonunuzla taranacak bir QR kodu göreceksiniz. Birincil Android telefonunuzda WhatsApp'ı açın. > Bağlı cihazlar > Cihaz bağla'ya dokunun.
Whatsapp dökümleri alınabilir mi ? Whatsapp geçmişe dönük mesajlaşma dökümleri her ne kadar uçtan uca şifreleme ile korunduğu ifade edilmiş de olsa yasal bir belge ile talep edildiğinde elde edilebilmektedir. Ancak kişinin bir başkasının mesaj kayıtlarına ulaşması için mahkeme kararına ihtiyaç duyduğu unutulmamalıdır.
Whatsapp, yurt dışında yerleşik bulunan ve Türkiye'de temsilciliği de olmayan bir şirkettir. Bu sebeple whatsapp konuşma kayıtlarının savcılık marifetiyle çıkarılması mümkün değildir. Dolayısıyla boşanma davasında savcı kararı ile whatsapp yazışmaları çıkar mı sorusuna olumlu cevap vermek mümkün değildir.
> Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > Yedekle'ye dokunun. Bireysel veya grup sohbetlerinizden sohbet geçmişinizin bir kopyasını dışa aktarmak için sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın. > Diğer > Sohbeti dışa aktar'a dokunun.
WhatsApp Web, WhatsApp Masaüstü, ikincil telefonlar, bilgisayarlar, Android tabletler veya Portal gibi ikincil cihazlarınızdan da doğrudan çıkış yapabilirsiniz. WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. WhatsApp'ta sohbetler listenizin üst kısmından ( veya ) Menü simgesine > Ayarlar > Çıkış yap'a tıklayın.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır.
Android 8 ve üzeri telefonunuz varsa ondan Ayarlar - Bildirimler bölümüne girip WhatsApp uygulamasını bulun ve sadece "diğer bildirimler" seçeneğini kapatın. Böylece WhatsApp Web şu an aktif uyarısı kapatma işlemi tamamlanmıştır. #whatsappweb #whatsapp #şuanaktif UZMANIM.NET İLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM?
WhatsApp üzerinden bir başkasının telefonunu takip edebilmeniz için bir WhatsApp mesaj takip programı indirmeniz gerekir. Bu program, takip etmek istediğiniz kişinin telefonuna erişiminizi sağlar. Kontrol paneli üzerinden hem mesajlaşmaları hem de aramaları kolayca izleyebilirsiniz.
Bunun için kimin mesajlarına bakmak istiyorsanız onun telefonunu alıp Ayarlar kısmından WhatsApp Web'e girerek QR kodunu kendi bilgisayarınızda okutmanız lâzımdır. Bu sayede onun tüm WhatsApp hareketleri izlenebilir.
WhatsApp Web'e Çok Önemli Bir 'Bildirim' Özelliği Geldi!
WhatsApp Web'e girip tüm mesajlarınızı gizlice okuyan insanlara karşı önlem almak isteyen Facebook, bunun için WhatsApp Web'e girdiğinizde telefonunuza bildirim gitmesini sağlayacak yeni özelliğini yayınladı.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri