En İyi Cevap. Bir Wi-Fi'ye bağlandığınız zaman Wi-Fi sahibi sizin girdiğiniz siteleri ya da yaptığınız işlemleri göremez. Girmiş olduğumuz tüm sayfalar modem ya da Wi-Fi geçmişinde değil, tarayıcı geçmişinde tutulur.
Hangi sitelere girdiğini DNS adresi değiştirmediysen ve modem DNS kayıtlarını kaydediyorsa görebilir. Hangi IP adreslerine ve portlara bağlandığını modem kaydediyorsa görebilir. HTTPS kullanan sitelerdeki içeriği göremezler.
Dolayısıyla sizin bağlandığınız bir Wi-Fi'den sonra bağlandığınız yerleri kimse göremez. Wifi geçmişi bakma diye bir şey yoktur.
Tüm web sitesi ziyaretlerinde kayıt tutan modemler, verilerin hepsini depolar. Yalnızca arama motoru geçmişinde oluşmayan kayıtlar, bilgisayar dışında bağlı olduğunuz modemde bir geçmişiniz oluşabilir.
İlgili 27 soru bulundu
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Modemin tek kayıt aldığı şey eğer ki mac güvenliği aktif ise ip adreslerini kaydeder. Eğer ki IP adresi de sabit değilse de bu IP adresleri de her modemi açmanız ve kapatmanız dahilinde sıfırlanır. Ancak kullandığınız tarayıcıda geçmişi, yani girdiğiniz siteleri ve şifreleri silebilirsiniz.
Modem Geçmişi Var mı? Modem geçmişi vardır ama buna kişisel olarak bakılması mümkün değildir. Tek yolu internet servis sağlayıcısı (ISS)'ye giderek döküm çıkarılabilir. Bu şekilde modem & internet geçmişine erişilebilir.
Merhabalar^^
Modem geçmişinde girdiğimiz siteler,izlediğimiz videolar veya google de arattığımız şeyler görülmktedir. Aynı zamanda bunlar google geçmişe de kaydedilmektedir. Peki ya gizli sekmede iken olur mu? Evet gizli sekmede iken de modem geçmişine kaydedilir.
Görüldüğü gibi anılan yönetmelikle getirilen sınırlama nedeniyle erişim sağlayıcılar IP kayıtlarını da kapsayan trafik bilgilerini 1 yıl muhafaza etmekte, suç tarihinden itibaren 1 yıldan fazla süre geçmişse bu bilgileri verme yükümlülüğü bulunmamaktadır.
Arayüze giriş yaptıktan sonra, arayüz menüsünde “Kablosuz” (Wireless) başlığı altında bulunan “Bağlı İstemciler” veya “Kablosuz Durum” seçeneğine tıklandığında, modeminize bağlı cihazların MAC adreslerini (cihazların ağa bağlanma kimliği kodlarını) görebilirsiniz.
Çünkü Mobil veri geçmişi diye bir şey yok. İki ağ üzerinden de girdiğiniz siteler Chrome vs. Gibi tarayıcıların geçmişine kaydoluyor.. Yani fark eden bir şey yok. Tarayıcı geçmişinizi silerek temizleyebilirsiniz.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Hayır. Sadece girdiğin alan adlarını ve açtığın linkleri görebilirler içerikleri değil.
Esnek cevap: Evet çoğu zaman bırakır.
Ancak arşiv araştırmasında kişinin internet geçmişine bakılmaz. Bireyin internet geçmişinden ziyade sosyal medya hesaplarına bakılıyor.
Öğrencilerin internet geçmişine bakılabilir!
Yeni kuralların içerisinde okulların, öğrencilerin internet geçmişine ve sosyal medya aktivitelerine bakabilmesi de yer alıyor. Bu yasa tasarısının ilginç tarafı ise, okulların öğrencilerin cihazlarına ulaşma hakkı yok.
Mümkün değil. Hat sahiplerinin hattı kullanma zorunluluğu olmadığı için bu istek özel hayata kaçıyor ve böyle bir şeyin mümkün olması mantıksız. Konuşma ve SMS geçmişini müşteri temsilcisini arayarak sildirebilme durumunuz vardır diye biliyorum.
Eğer modeminizi resetlerseniz, işlem bittiğinde bütün ayarlar tekrar yapılandırıldığından bağlantınızı problemsiz bir duruma getirebilir ve yüksek oranda hata ve sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.
WiFi araması, kullanıcıların kablosuz internet bağlantısı üzerinden arama yapmasına ve arama almasına olanak tanıyan bir ses hizmetidir. WiFi arama servisi, telefonun çekmediği yerlerde (konumlarda) konuşmanıza izin verir. Çoğu Android ve iOS (iPhone) telefonda Wi-Fi arama özelliği vardır.
Chrome tarayıcısından Google geçmiş silme işlemi yapmak için tarayıcıyı açmalısınız. Sağ üstte yer alan üst üste üç nokta işaretini tıklamalısınız. Ardından açılan menüde geçmiş sekmesini açmalı ve soldaki “Tarama verilerini temizle” bölümüne basmalısınız. Açılan menüde geçmişin ne kadarını silmek istediğiniz sorulur.
Web ve Uygulama Etkinliği açıksa aramalarınız ve diğer Google hizmetlerindeki etkinliğiniz Google Hesabınıza kaydedilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri