Açık bırakırsan ekran kapanana kadar aktif görünüyor. Ekran Işığı 10 dakka ayarliysa olabilir ama sanmam. Eğer ekran kapatma süresi 10 dk ise mümkün aksi durumda ekran kilitlendiğinde whatsapp son görülme süresi olarak görünür.
Bağlı değilsen seni çevrimdışı olarak gösterir. Fakat cihazın internete bağlıysa Whatsapp'ta çevrimdışı olsan bile, çevrimiçi gözükmeye devam edersin. Bunun nedeni, hala bağlı olup olmadığını sürekli kontrol etmesidir.
Güvenliği sağlamak, veri saklama kapasitesini sınırlandırmak ve kullanıcılarımızın gizliliğini korumak amacıyla, 120 gün boyunca hiçbir etkinlik göstermeyen WhatsApp hesapları genellikle silinir.
WhatsApp'ta dondurma özelliği olmadığı için WhatsApp kaç ay kullanılmazsa kapanır sorusu akıllara geliyor doğal olarak. Kullanılmayan WhatsApp hesabı silinir mi soruna gelecek olursak. Kişi kendi hesabını silmediği sürece WhatsApp hesabı hiçbir şekilde silinmez. Uygulamayı telefondan kaldırsa da hesabı silinmez.
WhatsApp'ta herkesin çevrimiçi görünme sebebi belli oldu
Birçok kişi arasında tartışmalara sebep olan bu hatanın nedeninin, WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı güncelleme olduğu ortaya çıktı. Bilindiği gibi WhatsApp, çevrimiçi görünmenin tamamen gizlenebileceği bir güncelleme üzerinde çalışıyor.
İlgili 44 soru bulundu
Şimdi mesajları okumak için internet gerekiyor ya uygulamayı açtığın an çevrimiçi yazar ve kapatırsan o dakika en son giriş zamanın olur. Ancak çevrimiçi durumunu kapatırsan en son ne zaman girdiğini göremezler ancak senin ismine basıp mesaj gönder dediği zaman sen o an çevrimiçi isen seni yakalayabilir.
Sohbet ettiğiniz kişi ayarlarında son görülme ayarını "hiç kimse" olarak güncellediyse sadece uygulamaya girdiğinde çevrimiçi görünür. Diğer ayarlarda ise size özel bir ayar yapmadıysa son görülme bilgisini WhatApp'taki kişinin isminin altında görebilirsiniz.
WhatsApp'ı bağlı cihazlarınızda kullanmak için telefonunuzun çevrimiçi kalması gerekmez. Ancak telefonunuzu 14 günden uzun bir süre boyunca kullanmazsanız bağlı cihazlarınızdaki oturumlardan çıkış yapılır. WhatsApp hesabınıza kaydolmak ve yeni cihazlar bağlamak için birincil telefonunuzu kullanmanız gerekir.
Durum özelliğinde en fazla 30 saniye uzunluğunda videolar paylaşabilirsiniz. Şu anda Durum özelliğinde 30 saniyeden daha uzun video paylaşmanız mümkün değildir.
Telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların sizdeki kopyalarını silebilirsiniz. Mesajları kendinizden silmeniz, alıcılarınızın sohbetlerini hiçbir şekilde etkilemez. Alıcılar kendinizden sildiğiniz mesajları kendi sohbet ekranlarında görmeye devam eder.
Kişilerinizin WhatsApp'ta en son ne zaman aktif olduğunuzu ya da o an çevrimiçi olup olmadığınızı bilmesini engelleyebilirsiniz. Uygulama ayarlarından “Gizlilik” bölümünü açın ve ardından “Son Görülme ve Çevrimiçi” seçeneğini “Hiç Kimse” olacak şekilde değiştirin.
Hesabınız WhatsApp'tan silinir. Mesaj geçmişiniz silinir. Tüm WhatsApp gruplarınızdan silinirsiniz. Google Drive yedeklemeniz silinir.
Android: Sabitlemek istediğiniz sohbete dokunup basılı tutun, ardından Sabitle'ye dokunun.
Aktif Üye. 1 kere olursa tesadüf olabilir ama 2 kere olursa değildir. Takipte kalın, emin olana kadar sormayın yoksa son görülmesini kapatır.
Platformdan yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'in sesli mesajlar özelliğinin yanına ek olarak görüntülü mesaj özelliğini getirdiği belirtildi. Görüntülü mesajlar sayesinde, 60 saniye içinde söylemeniz ve göstermeniz gerekenleri kaydedip sohbetlere yanıt verilebilecek.
WhatsApp görüntülü konuşmada dakikada ortalama 5-6 MB internet harcar. Yani 10 dakikalık bir konuşmada ortalama 50-60, bir saatlik bir konuşmada ise ortalama 330 MB internet harcarsınız.
Mesajınız silinmeden önce veya silme işleminin başarısız olması durumunda alıcılar mesajınızı görebilir. Herkesten silme işleminin başarısız olması durumunda size bildirim gönderilmez. Herkesten Sil özelliğini yalnızca mesajı gönderdikten sonraki 1 saat içinde kullanabilirsiniz.
WhatsApp hesabınız, yalnızca tek bir kayıtlı telefon numarasıyla doğrulanabilir. Çift SIM kartlı bir telefon kullansanız bile WhatsApp hesabınızı doğrularken numaralardan birini seçmeniz gerekir. Doğrulanmış bir WhatsApp hesabını iki farklı telefon numarasıyla kullanmanız mümkün değildir.
Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.
Aynı WhatsApp hesabınızı maksimum 4 cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Bunu 2 telefon 1 tablet ve 1 PC olarak bölebilir, ya da dileğinize göre ayarlayabilirsiniz. Yaptığımız testlerde ikinci cihaz olarak Android cihazları kullandık. iPhone ve iPad için şu anda bu özellik bulunmuyor.
WhatsApp'tan profiline bakanları doğrudan görmek mümkün değildir. Uygulamanın resmî sürümünü kullananların profil görüntüleme gibi davranışları kayıt altına alınmaz. Dolayısıyla orijinal sürümü kullanan kişilerin bir profili görüntüleyip görüntülemediği de bilinemez.
6. Eğer whatsappa girmediyse, o sırada kimseyle konuşmuyorsa ama arka planda çalışmaya devam ediyorsa whatsapp çevrimiçi gözükebiliyor.
WhatAlert isimli uygulama, WhatsApp arkadaşlarınızdan birinin çevrimiçi olma zamanlarını kayıt altına alıyor.
Mesaj geldiğinde telefonunuzu direkt olarak uçak moduna çekin. Böylece hem operatörünüzün sağladığı veri bağlantısı pasif olacak hem de bağlantı özellikleri devre dışı olacak. Sonrasında WhatsApp'ta girerek mesajları okuyun. Bu sayede hem mesajlarınız 'mavi tik' olmayacak hem de çevrim içi gözükmeyeceksiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri