Cihazınızı kapatıp açarak yeniden başlatın. Cihazınızda Ayarlar'ı açın > Bağlantılar'a dokunun > Uçak modu ayarını etkinleştirip devre dışı bırakın. Cihazınızda Ayarlar'ı açın > Bağlantılar > Mobil ağlar'a dokunun > Mobil veri'yi etkinleştirin.
WhatsApp'ı kullanırken, uygulama sürekli olarak internete bağlı olup olmadığını kontrol eder.. Bağlı değilsen seni çevrimdışı olarak gösterir. Fakat cihazın internete bağlıysa Whatsapp'ta çevrimdışı olsan bile, çevrimiçi gözükmeye devam edersin. Bunun nedeni, hala bağlı olup olmadığını sürekli kontrol etmesidir.
Bir kişinin çevrimiçi olması, bu kişinin cihazında WhatsApp'ın ön planda açık ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu durum her zaman kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez. Son görülme, kişinin WhatsApp'ı en son ne zaman kullandığını gösterir.
Kişilerinizin WhatsApp'ta en son ne zaman aktif olduğunuzu ya da o an çevrimiçi olup olmadığınızı bilmesini engelleyebilirsiniz. Uygulama ayarlarından “Gizlilik” bölümünü açın ve ardından “Son Görülme ve Çevrimiçi” seçeneğini “Hiç Kimse” olacak şekilde değiştirin.
İlgili 33 soru bulundu
Hayalet mod olarak da bilinen WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği, şu anda beta test kullanıcıları arasından bazı kişilere açıldı. WhatsApp beta 2.22.20.9 sürümünde çevrimiçi durumla ilgili gizlilik seçeneklerinin çıktığı belirtildi.
Birinin sizi engellemiş olabileceğini gösteren birkaç işaret vardır: Sohbet penceresinde ilgili kişinin son görülme zamanını veya çevrimiçi olup olmadığını göremezsiniz. Daha fazla bilgi için bu sayfayı inceleyebilirsiniz. İlgili kişinin profil fotoğrafında yapılan güncellemeleri göremezsiniz.
Eğer o an aktifseniz çevrimiçi görünürseniz, aktif değilseniz WhatsApp'a giriş yaptığınız son saat kullanıcılar tarafından görüntülenebilir. WhatsApp'ta çevrimiçi özelliğini kapatarak son görülme saatini de kapatırsınız.
Whatsappta sesli konuşmada yada görüntülü konuşma sırasında sürekli çevrim içi mi gözüküyoruz? hayır işte. bi süre sonra konuşmaya devam etsen dahi çevrim içi gözükmüyor. belli bi saati gösteriyor en son görüldü diye.
“Kişilerim”i seçerseniz sadece telefonunuzun kişiler listesinde bulunan kullanıcılar sizi gruplara ekleyebilir. “Şunlar Hariç Kişilerim”i seçerseniz kişiler listenizdeki hangi kullanıcıların sizi gruplara ekleyebileceğini daha detaylı bir şekilde denetleyebilirsiniz.
Android: Sabitlemek istediğiniz sohbete dokunup basılı tutun, ardından Sabitle'ye dokunun.
Aktif Üye. 1 kere olursa tesadüf olabilir ama 2 kere olursa değildir. Takipte kalın, emin olana kadar sormayın yoksa son görülmesini kapatır.
Bunu yapmak için sağ üstteki üç noktayı açın, "bağlı cihazlar"ı seçin ve QR kodunu çerçeveleyin. Böylece gönderilen ve alınan tüm mesajları gerçek zamanlı olarak izleyebileceksiniz.
(Android'de sağ üstte üç nokta, iPhone'da sağ altta) Hesap - Gizlilik - Son Görülme yolunu izleyin. Burada “Şunlar hariç kişilerim”e dokunun. Son görülme durumunuzu görmesini istemediğiniz kişileri işaretleyin ve Bitti'ye dokunun.
Açık bırakırsan ekran kapanana kadar aktif görünüyor. Ekran Işığı 10 dakka ayarliysa olabilir ama sanmam. Eğer ekran kapatma süresi 10 dk ise mümkün aksi durumda ekran kilitlendiğinde whatsapp son görülme süresi olarak görünür.
Uçtan uca şifreleme
Mesajlar ve aramalar aranızda kalır. Bunları başka kimse okuyamaz ve dinleyemez, WhatsApp bile.
Platformdan yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'in sesli mesajlar özelliğinin yanına ek olarak görüntülü mesaj özelliğini getirdiği belirtildi. Görüntülü mesajlar sayesinde, 60 saniye içinde söylemeniz ve göstermeniz gerekenleri kaydedip sohbetlere yanıt verilebilecek.
Whatsapp Plus, Whatsapp'ın resmi sürümünde yer almayan özellikleri kullanıcılara sunan üçüncü taraf bir uygulamadır. Whatsapp Plus'ı Whataspp'tan ayıran en temel fark, sınırlandırmaları kaldırmasıdır. Farklı türdeki emoji çeşitliliği, gönderilen dosya boyutları, sohbetlerinize şifre koyma buna örnek verilebilir.
WhatsApp'ta çok önemli bir güvenlik açığı keşfedildi. Yazılım mühendisi Rob Heaton tarafından bulunan açık, iki kişinin iletişim halinde olduğu sırada yalnızca dört satır Javascript kodunun yer aldığı bir Chrome uzantısının kullanılmasıyla WhatsApp'taki konuşmaların çalınmasını sağlıyor.
Evet, engelleyen kişinin profil resmi görünür, ancak profil sayfasına erişim kısıtlanır.
Engellenen kişi karşı taraftaki kişinin fotoğrafını artık göremiyor. Yalnızca profil fotoğrafı değil diğer bilgiler de gizli hale geliyor. Kişi eğer karşı tarafın, profil fotoğrafını, hakkında açıklamasını, durumunu ve son görülmesini göremiyor ise engellendiğini anlıyor.
Bunun için ayrı bir telefon hattına da ihtiyacınız yok! Peki bu nasıl oluyor? Yapmanız gereken WhatsApp aboneliğini iptal etmek. Yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel kalkmış oluyor.
WhatsApp uygulamasında çevrimiçi durumunu kapatmanız diğer kullanıcıların da çevrimiçi durumunu göremeyeceğiniz anlamına gelir. Sadece son görülme durumunuzu da kapatabilirsiniz. Bu durumda ise diğer kullanıcıların son görülme durumlarını göremezsiniz.
Sonuç olarak Devlet, WhatsApp mesajlarına ulaşamaz. Fakat yapılacak bir yasal düzenlemeyle WhatsApp mesajını gönderen Cihazın Bilgisi, Lokasyon bilgisi, Hesaba ait telefon bilgisi vs. ulaşabilir. Ya da Çin de olduğu gibi WhatsApp içerikleri kontrol edilemediğinden uygulamanın kullanılması tümden yasaklanabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri