e-Devlet Kapısı ile ilgili sorun ve görüşlerinizi iletmek için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Ayrıca e-Devlet Kapısı ile ilgili işlemler için 160 numaralı Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.
e-Devlet'te Engel Yok
Eğer e-Devlet Çağrı Merkezi 160'a telefon ile ulaşmakta zorluk yaşıyorsanız, işaret dili bilen e-Devlet Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüntülü olarak görüşebilir ve e-Devlet Kapısı'nı kullanırken karşılaştığınız tüm sorunlar ile ilgili hızlı destek alabilirsiniz.
e- Devlet kapısına turkiye.gov.tr adresinden giriş yapılabilir. e- Devlet kapısına giriş yapılabilmesi için TC kimlik numarası ve şifreye ihtiyaç vardır.
185 Nerenin Numarası? 185 Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ait bir çağrı merkezidir. Su arızaları ve su kesintileri ile ilgili durumlarda bilgi almak için oluşturulmuş bir hizmettir.
ALO 123 İletişim - T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
İlgili 32 soru bulundu
SORGULAMA NASIL YAPILIR? Bireysel emeklilik bakiyenizi sorgulamak için e devlet sistemine giriş yaptıktan sonra arama motoruna “takasbank” yazmalısınız. En üstte açılan sekmeye tıkladığınızda sistemde birikmiş paranız olup olmadığını görebilirsiniz.
Bu hizmet hafta içi 08:00-18:00 saatleri arası hizmet vermektedir.
e-Devlet Kapısı'na şifre ve T.C. kimliknumaranız ile giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu seçin. Bu kategorideki alt başlıklar arasında "Mobil Hat Sorgulama"yı tıklayın.
143 numaralı telefon hattı (uzatılmış el, Dargebotene Hand) her türlü sorunuyla ilgili birisiyle konuşmak isteyenler içindir (Almanca, Fransızca ve İtalyanca dillerinde). Burası kriz durumlarında ayrıca diğer tüm endişe ve sorunlarla ilgili de aranabilir.
Trafik polisi - 113. Polis - 133; Ambulans - 151. Trafik polisi - 777.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 183 Şiddetle Mücadele Hattı aracılığı ile aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınlarına yönelik hizmetlere ilişkin çağrılar değerlendirilerek rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.
BİMER uygulaması kapsamında Kaymakamlık, Valilik ve Bakanlıkların tümünde “Halkla İlişkiler Müracaat Büroları” kurulmuştur. Ancak “Alo 150” hattını cevaplamak üzere sadece valiliklerimizde çağrı merkezleri bulunmaktadır. Kaymakamlık ve Bakanlıklar' a “Alo 150” hattı üzerinden ulaşılamaz.
Bilindiği gibi ülkemizde Acil çağrı numaraları olarak; 110 Yangın İhbar, 112 Hızır Acil, 122 Alo AFAD (Afet ve Acil Durum), 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat, 177 Orman Yangını İhbar ve 158 Sahil Güvenlik İhbar hattı hizmet vermektedir.
e-Devlet Kapısı ile ilgili sorun ve görüşlerinizi iletmek için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Ayrıca e-Devlet Kapısı ile ilgili işlemler için 160 numaralı Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.
Şifrenizi Kimseyle Paylaşmayınız
Şifrenizi verdiğiniz kişiler pek çok kişisel bilginize ulaşabilir ve adınıza işlem yapabilir. e-Devlet Kapısı çalışanları da dahil olmak üzere hiç kimse sizden kişisel bilgi istemez, şifrenizi sormaz, şifrenizi göremez ve adınıza şifre değişikliği yapamaz.
e-Devlet Kapısı'nın kurulması ve yönetilmesi görevi T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A.Ş. tarafından yapılmaktadır.
Şahıs ödemeleri sorgulama yapmak için gerekli adımlar ise şöyle; e-devlet'e TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın. Arama alanına ister SGK yazın burada yer alan hizmetler içerisinden “şahıs ödemeleri sorgulama” sekmesine tıklayın, isterseniz de arama alanına direkt “şahıs” yazarak ilgili hizmeti seçin.
Bulunan Banka Sorgulama” isimli e-Devlet Kapısı hizmetiyle kolayca öğrenebilirsiniz. e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama” yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.
Sisteme giriş yapmak için wwww.turkiye.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. TC kimlik numaranız ve e-devlet şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Ana sayfada çıkan ''E-hizmetler'' menüsü üzerinden e-devlet üzerinden yapabileceğiniz tüm işlemleri sorgulayabilirsiniz.
Yayın içeriklerine dair şikayetlerinizi veya beğenilerinizi ALO 178 ve 444 1 178 RTÜK Çağrı Hattı aracılığıyla iletebilirsiniz. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız ise RTÜK Çağrı Hattı'na +90 312 297 49 00 numarasını arayarak ulaşabileceklerdir.
BEDAŞ | ALO 186 BEDAŞ ÇAĞRI MERKEZİ
166 Hattı Ne İşe Yarar? 166 hattı internetle ilgili olan sorunlar hakkında bilgi edinmeye ve şikayette bulunmaya yaramaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri