Başlat düğmesini, ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet öğesini seçip sağ tarafta Paylaşım seçenekleri'ni belirleyin. Özel altında Ağ bulmayı aç ve Dosya ve yazıcı paylaşımını aç'ı seçin.
Denetim Masası (Windows Arama kısmına yazarsanız açabilirsiniz, yada Win + R tuşu ile çalıştırı açıp "control" yazarakta açabilirsiniz) > Ağ durumunu ve görevleri görüntüle > Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin kısmından Geçerli profil'den Ağ Bulma'yı açarak Uygula demeniz yeterli.
Denetim Masası'nda Paylaşımı açma
Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştir'i seçin. Gelişmiş paylaşım ayarları iletişim kutusunda Özel bölümünü genişletin. Ardından Ağ bulma'nın altında Ağ bulmayı aç'ı seçin.
Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Ağ bağlantılarını yönet öğesini seçin.
İlgili 26 soru bulundu
Windows 10'da Başlat> Ayarlar> Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Adaptör ayarlarını değiştir'i tıklayın. Açılan ağ bağlantıları listesinde, ISS'nize (kablosuz veya yerel alan ağı) bağlanmak için kullandığınız bağlantıyı seçin.
Başlat > Ayarları > Ağ & internet'i seçin.
11'de ağ bağlantısı sorunlarını gidermek Windows deneyin. Web sitelerine farklı bir Wi-Fi için web sitesi ağına sahip olup o ağı kullanabileceğiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kullanamıyorsanız modem yönlendiricinizi ve cihazınızı yeniden başlatıp Wi-Fi'ye yeniden bağlanın. Wi-Fi ve kapatmayı deneyin.
Ağdaki bilgisayarlarda Windows 10,7 ne varsa, Çalıştır'a services.msc yazıp çalıştırın. Hizmetlerden, "İşlev Bulma Kaynak Yayımı"nı açın. Başlangıç türü nü Otomatik olarak ayarlayıp Başlat butonuna basın. Tamam Butonuna basarak onaylayın.
İki ya da daha fazla bilgisayarın birbirlerine bağlanmasına ağ bağlantısı(bilgisayar ağı) denir. Bilgisayar ağ bağlantısı sayesinde bilgi alışverişinde bulunabilirler.
Ağ Merkezi, Windows ağ iletişim bileşenlerine yönelik ana portalımızdır. Ağ erişimimizi görüntülemek, yapılandırmak ve sorunlarını gidermek için hizmetler sağlar.
Başlat Menüsüne gidin ve Denetim Masası'nı seçin. Ağ ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir seçeneğini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir öğesine tıklayın.
Başlat'a sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Ağ ve İnternet'i seçin. Wi-Fi/Durum'u seçin ve Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir'e tıklayın. Kablosuz Ağ Bağlantısı'na sağ tıklayın ve Etkinleştir öğesini seçin.
Kablosuz özelliklerini etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Fn+F5 tuşlarına basın veya kablosuz radyo anahtarını kullanın. Bu anahtarı kullanarak bilgisayarın kablosuz özelliklerini hızlı bir şekilde açıp kapatabilirsiniz.
Cihaz yöneticisine erişmek için Başlat menüsüne tıklayın ve ardından Arama çubuğuna "Cihaz Yöneticisi" yazın. Açılan pencerede "Ağ Bağdaştırıcıları" seçeneğine tıklayarak Ethernet sürücüsünü bulabilirsiniz. Eğer sürücü yüklü değilse, sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelleştir" seçeneğini seçin.
ANDROİD TELEFONLARDA AĞ SORUNU İÇİN ÖNERİLER
- Yapılması gereken il şey telefonu 10 dakika bataryası çıkarılmış bir şekilde 10 dakika kapalı tutmaktır. Açtıktan sonra tekrar denenmelidir. - Açılma işleminden sonra hata düzelmemiş ise sim kart başka bir telefona takılıp tekrar açılmalıdır.
Tarayıcınızı kullanırken "Ağ bağlantısı yok - Sayfa bağlantı yeniden kurulduktan sonra yüklenmeye devam edecek." hatası alabilirsiniz. Bu sorun tipik olarak etkin veri veya Wi-Fi bağlantınız olmadığında meydana gelir. Wi-Fi ve veri bağlantısı ayarlarınızı kontrol edin.
Ağ yöneticisi, bir organizasyonun bilgisayar ağını yöneten kişidir. Ağın güvenliğini sağlar, sorunları çözer, yedekleme işlemlerini yapar ve ağın performansını izler.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri