Sağlıklı ve mutlu bir hayata adım atarken Watsons hep yanınızda! Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası'na Watsons imkanlarıyla sahip olun.
At kılı fırçalama nasıl yapılmalı?: Vücudunun gençleşmesi ve kan dolaşımının hızlanması için günde 5-6 dakika boyunca at kılı fırçalama tekniği yapman yeterli olacak. At kılı fırçalama yöntemi için ayaklarından gövdeye doğru ilerle.
Fırçalama işlemini rutin olarak yaptığınızda, fırçanın yıkandığından emin olunmalıdır. Küflenmeyi önlemek için ise açık hava ya da güneşli bir yerde kurutma işlemi yapabilirsiniz. At kılı fırçasını haftada bir gün su ve sabunla da temizleyebilirsiniz.
At kılı fırçasının kaliteli olması kullanımı için önemlidir. At kılı haricinde bir fırçanın cildinize temasından kaçınmanız gerekir. Bacak, kol ve karın bölgesinde cilt tonunu açmak için at kılı fırçasını her gün kullanabilirsiniz.
Sonuç olarak, at kılı fırça, vücut bakımı ve masaj için harika bir araçtır. Fırça kullanımı, cilt temizliği ve kan dolaşımını artırırken, selülit azaltmaya, masaj ve rahatlama sağlamaya, sağlıklı saç ve saç derisi elde etmeye, ödemleri azaltmaya ve duş sonrası bakıma yardımcı olur.
İlgili 21 soru bulundu
At kılı fırça ile uygulama yaptıktan sonra banyo yapılması tavsiye edildiği için banyodan sonra değil önce kullanılmalıdır. Selülitsiz, gergin ve pürüzsüz olması için at kılı fırçasının düzenli olarak kullanılması önemlidir. Banyo öncesi uygulama yapıldığında kuru cilde masaj ve peeling etkisi yaratır.
Yağ ve kirden arındırmış temiz gözenekler cildine çok daha pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandıracaktır. At kılı fırça ile fırçalama işlemi sonrasında duş almanı tavsiye ederiz; eğer vaktin var ise, en etkili sonuçlar için bu uygulamayı her duş aldığında günde 2 kez ve 4 hafta boyunca aralıksız uygulamalısın.
Hayvan Dostu Ürün: Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırça, atların uzayan yeleleri tıraşlanarak elde edilen tüylerden üretilmektedir. Aynen her insanın saçı uzadığında kesilmesi gibi atlarında yeleleri tıraş edilmektedir. Bu nedenle hayvan dostu bir üründür.
Çok yumuşak ve fiyat yüksekse ayrıca hayvansal koku varsa PORSUK olabilir. Porsuğa göre biraz sert kılları varsa, fiyatı ona göre düşükse ve kıllar içinde siyah farklı kıllar da varsa DOMUZ olabilir. Herhangi bir kokusu yoksa, çok yumuşaksa, ipeksi, naylonumsu ise o da SENTETİK olabilir.
Kuru cilt üzerine getirilen fırça, çok sert olmayan hareketlerle uygulanmalıdır. Fırçalama yönü, her bölgede kalbe doğru olacak şekilde yapılmalıdır. Hafif hareketlerle uygulana at kılı fırçası, ölü derileri uzaklaştırır. Fırçalama işleminden sonra selülit kremi veya nemlendirici yağ kullanılabilir.
Ayak bileğinizden başlayarak, kalbinize doğru giden uzun, dairesel hareketlerle at kılı fırçanızı cildinizin üzerinde gezdirin. Ayak ve bacakları fırçaladıktan sonra kollarınıza geçebilirsiniz. Kollarınızı da aşağıdan başlayarak koltuk altlarına doğru fırçalamalısınız.
Kuru fırçalama yaparken dikkat edilmesi gerekenler
-Uçucu yağ kullanın. -Kuru fırçalamayı alışkanlık haline getirin. -İşlemi minimum 2 dakika uygulayın.
Kuru fırçalama ne zaman yapılmalı diye sorarsanız duştan önce beş dakika kadar haftada birkaç defa uygulamanız yeterli! Kuru fırçalamayı saat yönünde ve dairesel hareketlerle yapmalısınız.
Yüz için uygulama yaparken bu sefer yukarıdan kalbinize doğru bir yönde hareket etmeniz gerektiğini unutmayın. Çene kısımları için ise; nazik hareketlerle fırçalayarak elmacık kemiklerinize doğru hareket edin. Yüzünüzü kuruladıktan sonra cildinizde kalan pulları temizlemek için ılık su kullanın.
Kuru fırçalama için pek çok sentetik ve plastik ürünler de satılıyor. Ancak bu malzemeler ciltte alerji geliştirebilir, kılcal damar görünümünü arttırabilir ve sert plastikten üretilmiş at kılı fırçaları aynı zamanda cildin tahriş olmasına neden olabilir.
Fırçanın temizliği için doğal yağlardan çam terebentin ve su ile oluşturduğun karışımı kullanabilirsin. Fırçanın çam terebentin karışımı ile silerken hafif bir bez kullanmanı tavsiye ederiz. Fırçanı her sene yenilemen tavsiye.
En iyi at kılı fırçası tavsiyelerine gelecek olursak; Ruliees, Vose, Ocean, Botanica, My Brush, Lyes, Queen, Mirabelle, Marle, Eda Taşpınar daha canlı ve parlak bir görünüm katan, ölü derilerden kurtaran, cildinizde yumuşak bir doku bırakan kaliteli at kılı fırçası markaları olarak biliniyor.
İçeriğinde sentetik kıl olan fırçalar ateşe maruz kaldığında damlama şeklinde kendini bırakır ve plastik kokar. Gerçek at kılı ise ateşle temas edildiği zaman dağılarak ve parlayarak yanar.
At kılı fırçayı temiz içerikli sabunlu ılık suyla temizleyebilir, kendi kendine kurumaya bırakabilirsiniz. Kuruduktan sonra ahşap kısmı cilasızsa zeytinyağı gibi bir yap ile yağlamanız iyi olacaktır. Doğal kıllardan ve ahşaptan oluştuğu için nemli ortamda uzun süreli kalması çürümesine ve küflenmesine neden olabilir.
At kılı fırçası ile işlem yaptıktan sonra deride hafiften yanma ve kaşıntı hissetmek doğaldır.
Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası'na Watsons imkanlarıyla sahip olun.
4) Karbonat : Evet arkadaşlar koku çıkarmada en etkili ve en güvenli yöntemlerin başında sodyum bikarbonat geliyor.Diğer yöntemlerle çıkaramadığım kokuların üstesinden gelmeyi başardı.Ilık suya bolca karbonat(mutfak tipi) ilave ediyoruz ve fırçayı içerisinde birkaç saat bekletiyoruz.
Bu fırçaları kuru cilde uygulamanız gerekiyor. Özellikle banyodan önce kullanılan bu fırçaların sabah ve akşam olarak günde iki kez kullanılması öneriliyor. At kılı fırçasını kullanırken ayaklarınızdan başlamalı ve kalbinize doğru hareket etmelisiniz.
Cilde peeling yapmanın ekstra yararı, gözenekleri yağ ve kir kalıntılarından arındırmasıdır. Eğer özel veya daha hassas bir fırçanız yoksa, yüz fırçalamanız tavsiye edilmese de, kuru fırçalama vücudun geri kalan bilgelerindeki gözenekleri iyileştirmeye yardımcı olur.
At kılı fırçasını iç bacak, kol, omuz ve karın gibi farklı bölgelerde kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta fırçalama hareketini kalbinize doğru yapmak. İlk etapta fırçayı bastırmamakta ve hafifçe masaj yapmakta fayda var. İlerleyen dönemlerde basıncı ve masaj süresini arttırabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri