Başlat, Güç öğesini seçin ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklarken Shift tuşunu basılı tutun. Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğesini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın. Komut isteminde Shutdown /r /o komutunu çalıştırın.
Masaüstü veya kilit ekranından başlangıç onarımı başlatma
Şu düğmeyi basılı tutun: Shift tuşuna ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklayın.
Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri ekranı, Windows 'un gelişmiş sorun giderme modlarında başlamasını sağlar. Bilgisayarınızı açıp Windows başlamadan önce F8 tuşuna basarak menüye erişebilirsiniz.
Başlangıç Ayarları'nı görmüyorsanız Gelişmiş seçenekler'e dokunun veya tıklayın ve sonrasında Başlangıç Ayarları'na dokunun veya tıklayın. Yeniden başlat'a dokunun veya tıklayın ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını bekleyin. Başlangıç Ayarları ekranından bir seçeneği belirtin.
İlgili 22 soru bulundu
Bilgisayar kapalı durumdayken klavyede F9 tuşunu basılı tutun ve aynı anda Güç tuşuna basın. Not: Bazı modeller, WinRE'ye F12 tuşu ile girebilir. F9 tuşu işe yaramazsa işlemleri tekrarlayın ve WinRE ortamına girmek için F9 yerine F12'ye basın.
Windows Masaüstünden:
Başlat, Güç öğesini seçin ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklarken Shift tuşunu basılı tutun. Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğesini seçin.
Denetim Masası arama kutusuna kurtarma yazın. Kurtarma > Sistem Geri Yükleme'yi Aç öğesini seçin. Sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle kutusunda İleri'yi seçin. Sonuç listesinde kullanmak istediğiniz geri yükleme noktasını ve ardından Etkilenen programları tara'yı seçin.
Dosya konumu açıkken Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, shell:startup yazın, ardından Tamam'ı seçin. Bu, Başlangıç klasörünü açar.
1- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın. 2- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun. 3- F11 tuşuna basın.
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz.
Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat öğesini seçin. PC yeniden başlatıldıktan sonra, bir seçenekler listesi gösterilecektir. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4'ü seçin (ekrandaki talimatları izleyerek).
Ortalama 1 saat ile 3 saat arası değişir HDD'lerde.
Bilgisayar ve beraberinde mouse donduğunda ctrl+shift+v bastığı zaman direk sistem geri yükleme açılacak.
F2 ve F8 zaten aynı işlevi görüyor. 2- Ardından pc açılırken F8(F2 yada F5) tuşuna basarak güvenli mod seçeneğinin olduğu ekrana ulaşın. 3- En üst seçenekte olan "Bilgisayarınızı Onarın" seçeneğini seçin. 4- Windows bilgisayarı onarmaya çalışacak ama başaramayacak.Sonra sizi "Kurtarma Konsoluna" yönlendirecek.
Bilgisayarın açma kapama düğmesine bir kez basındıktan sonra F4 tuşu ile "Recovery" alanın giriş sağlayın.
Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi göreceksiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmak için 4'ü veya F4'ü seçin.
BIOS'tan güvenli mod açılmaz işletim sisteminden açılır. Masa üstündeyken parmağınızı Shift tuşuna basılı tutun tutarken bilgisayarı yeniden başlat butotuna basın orada gelişmiş seçenekler güvenli modu görüceksiniz.
Bu cihazlarda telefon açıkken güç tuşuna basılı tutmanız gerekir. Ardından karşınıza çıkan 'Güvenli Mod İle Aç' seçeneğine dokunmalısınız.
Eylemi geri almak için Ctrl+Z tuşlarına basın. Farenizi kullanmayı tercih ediyorsanız, Hızlı Erişim Araç Çubuğu'nda Geri Al'a tıklayın. Birden çok adımı geri almak istiyorsanız, Geri Al'a (veya CTRL+Z) art arda basabilirsiniz. Not: Hızlı Erişim Araç Çubuğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bkz.
Donmuş bilgisayar nasıl düzeltilir? Windows'ta ESC tuşuna iki kez basın. Bu işlem, imleci kilitleyen ve bilgisayarın donmuş gibi görünmesine neden olan hataları kapatacaktır. Donmuş uygulamayı kapatma: Windows bilgisayarda Ctrl + Alt + Delete tuşlarına aynı anda basıldığında görev yöneticisi penceresi açılacaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri