Örnek olarak gösterilen bu sigorta genel olarak kullanıcılarının evlerinde veya küçük çaplı dükkânlarında faaliyet göstermektedir. Ağır makineler vs. gibi cihazlar şebekeden yüksek akım çekeceği için daha yüksek akım değerine sahip otamat sigortalar kullanılmalıdır.
C tipi sigortalar endüktif yüklerin bulunduğu işletmelerde, transformatörler, flouresan lambalar, klima, buzdolabı, XRAY cihazları, UPS kesintisiz güç sistemleri gibi cihazların korunmasında kullanılır.
Sigorta Üzerindeki Harflerin Anlamı
Otomatlar üzerinde B25 ve C20 gibi harf ve rakamlar görürseniz bu sigortanın 25 amperlik B serisi, 20 amperlik C serisi olduğu anlamına gelir.
25 Amper sigorta, elektrik devrelerinde aşırı akımı engelleyerek cihazları ve devreleri korumak için kullanılır.
Siemens c 16 amper otomat sigorta, genellikle evlerimizde kullandığımız akım kontrol cihazıdır.Evlerimizdeki cihazlar şebekeden genellikle toplam 14-15 amper civarı akım çeker.Siemensin üretmiş olduğu c tipi bu sigorta evinizin tesisatını korumanıza yardımcı olacaktır.
İlgili 27 soru bulundu
Siemens c 25 amper otomat sigorta, hayatımızdan bir an için bile çıkaramayacağımız elektrik akımını dengelemek için kullanılır.
32 amper sigorta nerelerde kullanılır? 32 amper sigortalar, genellikle büyük ev aletleri, endüstriyel cihazlar ve güç devreleri gibi orta ve büyük ölçekli yüklerin korunmasında kullanılır.
LEGRAND 403335 XS3 1 KUTUPLU C63 4,5KA OTOMATİK SİGORTA
Otomatik sigortalar, elektrik tesisatın bulunduğu her yerde kullanılır. Bu ürünün amacı bir devreyi yüksek akım ve kısa devre akımdan korumak amacıyla tasarlanmış bir devre elemanıdır.
Siemens C10-16-25 Amper Otomat Sigorta 6Ka 16 Amper.
Siemens B20 Monofaze 1×20 Amper Otomat Sigorta.
C tipi otomatik sigortalar hem konutlardaki bazı cihazların korunmasında hem de endüstriyel alanlarda, D tipi sigortalar ise sadece endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır.
Elektrik Sigortaların Çalışabilme Durumları
Bunun gibi sorunlarla karşılaşmamak için ortalama seviyede olan siemens c 20 amper otomatik sigorta ile rahatlıkla herhangi bir aşırı yük bindirme söz konusu olmadan elektriğinizi kullanabilirsiniz.
Siemens C10 Amper Bir Fazlı Anahtarlı Otomat Sigorta
Siemens c 10 amper otomat sigorta, elektrik devremizden normal geçmesi gereken akım değerinin üzerinde bir akım geçerse sistemi korumaya alan cihazdır.
Sigorta kutusu, elektrik devresindeki aşırı akımı önlemek ve elektrikli cihazları korumak için kullanılan önemli bir elektrik aksesuarıdır. Genellikle evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde kullanılır.
Kombiler için 2-6 Amper arası sigorta bağlanması yeterlidir.
Ev tipi split klimaların kablo çapı 3×2,5 mm2 fakat sigorta amper değerleri farklıdır. 9.000 ve 12.000 BTU cihaz için 16 amper gecikmesiz sigorta , 18.000 BTU için 20 Amper gecikmesiz sigorta , 24.000 BTU için 25 Amper gecikmesiz sigorta gerekmektedir.
10 Amper W Otomat Sigorta.
Siemens c 10 amper otomat sigorta, elektrik devremizden normal geçmesi gereken akım değerinin üzerinde bir akım geçerse sistemi korumaya alan cihazdır. Bu olumsuz durumlar sürekli tekrar edebilir ve elektrik devresinin kendiliğinden açması gereken bir elemana ihtiyaç duyulma durumu olmaktadır.
C3 Otomatik 3 Amper Sigorta.
40 Amper sigorta hangi cihazlarda kullanılır? 40 Amper sigorta, orta büyüklükteki ev aletleri, ısıtıcılar ve motorlar gibi orta güçteki elektrikli cihazlarda kullanılır. Daha yüksek güce sahip cihazlar için farklı amper değerlerine sahip sigortalar tercih edilir.
Siemens B6 6 Amper Otomat Sigorta.
Siemens C 40 Amper Monofaze Otomat Sigorta
Elektrik sisteminin çekebileceği normal akım değerinin üstünde bir akım çekermesi işletme açısından oldukça tehlikeli bir durum arz etmektedir. Bu gibi durumlarda elektrik devresini kendiliğinden açan siemens c 40 amper otomat sigorta kullanılır.
Siemens B32 32 Amper Otomat Sigorta.
Siemens B40 40 Amper Otomat Sigorta.
L tipi otomatik sigorta, priz, aydınlatma ve kumanda akım devrelerinde kullanılır. Aşırı akım durumunda hemen atar. Öngörülen akımın 3.5 katından 5 katına kadar olan değerlerde çalışır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri