Montajdan hemen sonra temizlenmemesi ve yaklaşık 24 saat beklenmesi konusunda müşterilerimizi uyarıyoruz. Yapılan montajın ve camların tam manasıyla yerine yerleşmesi adına bu süre gereklidir. Kullanılan silikon malzemelerin tam olarak tutması için bu zaman aralığınıza dikkat etmek gerekmektedir.
Camlar üretimi tamamlanıp cam balkon üretici firmaya teslim edildiğinde firma diğer malzemelerle malzemeler sistemi oluşturup 2 gün kadar kuruması beklenmektedir.
BKS Cambalkon Sistemleri Ana Bayileri Cambalkon montajı bittikten sonra genel bir temizlik yapar ve Cambalkonun kullanım tarifini uygulamalı yaparlar. Temizlik için müşteriden kullanılan silikonların tamamen kuruması için genelde iki gün beklenilmesi rica edilir.
Türkiye'nin İlk ve Tek Sertifikalı Cambalkonu. İzmir cam balkon Albert Genau Karya kalitesi ile 176 km/h esen rüzgara bile dayanabilen cam balkonlar artık İzmir ve çevresinde Karya farkı ile satışta.
Gelelim en çok merak edilen kısıma. Cam balkon montajı ne kadar sürer ? Cam balkon montajı ortalama olarak yaklaşık 5 saat sürmektedir ancak bu süre montaj yapılacak yere göre değişmektedir.
İlgili 20 soru bulundu
Montajdan hemen sonra temizlenmemesi ve yaklaşık 24 saat beklenmesi konusunda müşterilerimizi uyarıyoruz. Yapılan montajın ve camların tam manasıyla yerine yerleşmesi adına bu süre gereklidir. Kullanılan silikon malzemelerin tam olarak tutması için bu zaman aralığınıza dikkat etmek gerekmektedir.
Sert rüzgârlar ve kar yağışı ile balkonlar kış aylarında tamamen devre dışı kalmaktadır. Bu nedenle, balkonların kapatılması, kış aylarında balkon sefasının devam etmesini sağlamaktadır. Cam balkon hizmetlerinde, kullanılan camlar, ısı cam özelliğine sahiptir. Bu nedenle, dışarının soğuğunu içeri almaz.
Hava koşulları: Fırtınalı havalarda rüzgar şiddeti ve yağış miktarı önemli bir rol oynar. Eğer rüzgar çok şiddetliyse veya hızlı bir şekilde değişiyorsa, cam balkonun açılması riskli olabilir. Ayrıca, şiddetli yağış durumunda cam balkonun açık olması, iç mekanlara su sızmasına yol açabilir.
Cam balkonların takılması gereken bir mevsim bulunmamaktadır. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, montaj yapıldıktan sonra ilk 24 saat camlardaki lastiklerin tam olarak oturması için müdahale edilmemesi ve temizlenmemesi gerektiğidir.
Silikon yaygın bir şekilde kullanılan ürünler arasındadır. Bu nedenle ne kadar sürede kuruduğu da merak edilir. Normal bir silikon sürüldükten sonra 4 saat içinde kurumuş olur. Fakat tam olarak kuruması ve görevini yerine getirmesi için 10-12 saat beklenmesi önerilir.
Duşakabinin yapıştırılması için öncelikle silikon kullanılıyor. Bu süreçte silikonun belirli bir süre beklemesi ve kuruduktan sonra kullanılması gerekiyor. Bu süreçte duşakabin takıldıktan sonra en az 24 saat boyunca su değmemesi ve hiçbir şekilde silikon kuruyana kadar kullanılmaması gerekiyor.
Silikon Mastik Nerelerde Kullanılır? Genel olarak PVC, alüminyum ve ahşap doğramalarda, küvet, lavabo, fayans ve seramiklerde, araçların ses, su ve toz yalıtımında kullanılabilir. Kapı, pencere, cam birleşme yerleri gibi genel amaçlı kullanımlar için Akfix 100E Genel Amaçlı Silikon tercih edilmektedir.
Cam Balkon Rüzgar Geçirir Mi? Kış aylarının olumsuz hava şartları yağmur, kar, dolu gibi doğal afetler meydana gelmektedir. Bu havalarda rüzgarlar şiddetli bir şekilde esmektedir. Ancak bu durum cam balkon sistemini hiçbir şekilde etkilememektedir.
Kaliteli bir cam balkonun bazı gereklilikleri bulunmaktadır. Örneklendirmek gerekirse de cam balkon yapımında, camın cinsinin en az sekiz mm ya da on mm kadar kalın temperli, düz rodajlı olması önerilmektedir. Ayrıca kullanılan camın, kesinlikle şişe cam patentli olması gerekmektedir.
Söz konusu olan her zaman alıştığımız seviyede bir fırtına ve rüzgar ise cam balkon camlarına ekstra bir tedbir almak gerekmez.
En iyi cam balkon modeli bize göre ısıcamlı cam balkondur. Yeni ve daha çok özelliği vardır. Ayrıca ısı camlı oluşu artı bir avantajdır. En kullanışlı cam balkon ise düz - U - L şeklindeki balkonlara uygulanan cam balkonlardır.
Alüminyum profiller, paslanmaz çelik veya dayanıklı PVC malzemeler, uzun ömürlü bir cam balkon için tercih edilen seçenekler arasındadır. Kaliteli malzeme, cam balkonunuzun uzun yıllar boyunca dayanıklılığını ve güvenliğini sağlar.
Standart katlanır cam balkon (şeffaf) m2 fiyatı 2400 TL, Standart cam (Füme) m2 fiyatı 2450 TL, Isıcamlı Cam Balkon m2 fiyatı 3600 TL, Isıcam (Renkli) m2 fiyatı 3900 TL, Sürgülü cam m2 fiyatı 2650 TL, Sürgülü cam (Renkli) m2 fiyatı 2700 TL olarak sıralanmaktadır.
Cam balkon su geçirir mi? Hayır demeyi çok isterdik. Çok yoğun, şiddetli ve yatay açı ile gelen yağmurlarda cam balkon sistemlerinin su almaması çok mümkün değildir. 2 camın üst üste binmesinin yanı sıra, cam kanatlar ray üstünde tekerlekler yardımı ile hareket eder.
CAMODA cam balkon sistemleri son derece sağlam bir kilit ve güvenlik sistemine sahiptir. Bu açıdan dışarıdan kilidi ya da camı kırarak içeri girmek imkansızdır. Dolayısıyla hırsızlık ve buna benzer durumlar açısından endişe etmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değildir.
Yağmur, kar v.b. iklim şartları, balkonların cambalkona dönüştürülmesi sayesinde, kullanıcıları etkilemez. Aynı zamanda cambalkon sistemleri toz, gürültü, yaprak, polen, haşere, balkonlarda yuvalanabilen hayvanlar ve atıkları gibi her türlü istenmeyen dış ortam şartlarından korunma sağlar.
Cam Balkon Profil ve cam kalitesi: Cam balkonun profilleri ve camları, yüksek kalitede ve iyi yalıtım özelliklerine sahip malzemelerden üretilmelidir. Isı geçirgenliği düşük olan termal kesme profiller ve düşük emisyonlu (Low-E) camlar, soğuk geçişini azaltmaya yardımcı olabilir.
Bunun sebebi mevsim değişimlerinde mekanlarımızda yaptığımız ısıtma-soğutma değişiminden kaynaklanmaktadır. Kış aylarında aşırı ısıtılan iç mekan (oda, ofis, balkon) havası ile temas eden soğuk cam yüzeyi yoğuşmaya neden olur. Yoğuşma neticesinde de terleme veya buharlaşma olarak nitelendirdiğimiz durum oluşur.
Cam Filminin Avantajları
cam filmi, camın iç kısmına kaplanan bir retrofit üründür. Gölgeli ve güneşli alanlar arasındaki sıcaklık balansını oluşturur, sert ve rahatsız edici ışığı engeller.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri