Banyonuzu küf lekelerinden arındırmak için Cif'i yüzeye sıkın ve 15 – 20 dakika bekleyin. Su ile durulayıp kendiliğinden kurumaya bırakın. Temiz bir banyonun keyfini çıkarın.
Cif krem, sprey ve jellerinin kolayca uygulanması sayesinde kireç, yağ, küf gibi zorlu lekelerle mücadelenizde en büyük yardımcınızdır.
Banyo temizliği için en iyi deterjan; Aslında tüm banyo temizliği sirke ile yapılabilir. Musluklar, ayna, dolap içleri ve duşakabini sadece sirke ile temizleyebilirsiniz. Klozeti ise sirke ve karbonat karışımıyla temizleyebilirsiniz.
Cif Power & Shine Konsantre, Cleanboost Teknolojisi sayesinde kireç tortularını ve sabun lekelerini %100 söker. Yeni Cleanboost Teknolojisi'ne sahip banyo temizleyici sprey, banyo yüzeylerinde biriken sabun ve kireç lekelerini kolayca %100 çözer.
İlgili 36 soru bulundu
Fayans ve diğer banyo yüzeylerinizde kalıntı bırakmaz ve mükemmel parlaklık sağlar. Fayanslardan küvete, duşakabinden lavaboya kadar banyonuzdaki tüm yüzeylerde kusursuz temizlik ve göz alıcı parlaklık elde etmenize yardımcı olur.
Cif Paslanmaz Çelik Yüzey Temizleyicisi Sprey - Yağ, kireç, parmak izi ve su lekeleri gibi zor kirleri kolayca temizler, parlaklık veren özel formülü sayesinde, paslanmaz çelik yüzeyleri çizmeden temizler.
Bir miktar su kaynatarak içine sirke katarız. Daha sonra sirkeli suyu kirecin izi olan alana dökeriz. Bu şekilde birkaç dakika beklettiğimizde kirecin tamamı çözülür. Daha sonra bu alanı temiz sıcak su ile duruladığımızda temizlik bitmiş olur.
Bunun için öncelikle bir kaba 3 ölçek karbonat, 1 ölçek çamaşır suyu koyulur. Fayanslar su ile bir miktar ıslatılır ve ardından bu karışım kirli fayans üzerine bez yardımı ile uygulanır. Yaklaşık 20 – 30 dakika bekletildikten sonra biz bez ile fayanslar silinir ya da su ile durulanır.
Bunun için eşit miktarda sirke ve suyu bir kapta karıştırın. Daha sonra plastik bir torbanın içerisine doldurun ve duş başlığını bu torbanın içerisine koyun ve etrafını sarın. 15-20 dakika bekledikten sonra başlığı çıkarıp durulayın. Duş başlığının ilk günkü gibi yeni bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.
Cif Krem Ultra Hijyen, çok amaçlı formülü sayesinde kapı kolundan tuvalete, evinizin her alanında kullanabileceğiniz bir krem temizleyicidir. Cif krem temizleyicilerden Cif Krem Ultra Hijyen, hem banyoda hem de mutfaktaki kirli yüzeyleri temizlemek için kullanılabilir.
Açıklama. Cif Jel Tüm Yüzeyler Okyanus Esintisi, evinizin tüm yüzeylerinde kullanılabilir. Yerler, mutfak-banyo yüzeyleri sadece birkaç damla Cif Jel Okyanus Esintisi ile aradığınız hijyene kavuşur.
Bu durumlarda Cif Tuvalet Temizleyici ürünler kullanılabilir. Güçlü formülü sayesinde tuvalet taşı gibi çok kirli yüzeyler bile cif markalı temizlik ürünleriyle derinlemesine temizlenebilir.
Küçük bir kap içerisine bir fincan karbonat koyun ve üzerine bu karbonatı hamursu kıvama getirecek kadar sirke ekleyin. Elde ettiğiniz karışım tamamen homojen bir hal aldıktan sonra temizlemek istediğiniz bölgeye bir sünger yardımıyla sürün ve 15 dakika kadar bekletin. Ardından güzelce yıkayıp kurulayın.
Kireç ve pas banyonuzun en büyük düşmanıdır. Kireç ve pas lekesini temizlemek için öncelikle fırça ve zımpara gibi zedeleyici maddeler kaçının. Cif Tırnak koruyuculu sünger hem tırnaklarınızı hem de banyonuzu koruyacaktır. Cif Krem Ultra Hijyen'i, Cif Tırnak koruyuculu sünger'e dökerek kireç ve pasın üzerinden geçin.
SİRKE VE KARBONAT MUCİZESİ
Duş teknesine, küvete ve duşa kabine bu karışımdan bolca sıkın. Ardından bölgeyi iyice fırçalayın ve en az 1 saat boyunca bekletin. Beklettikten sonra tekrar fırçalayın ve sıcak su ile lekelerin olduğu bölgeyi durulayın. Bir süre sonra sarı lekelerin artık tamamen çıktığını göreceksiniz.
Her evde bulunan; sirke, karbonat, soda, Arap sabunu gibi doğal ürünler banyolarda arzu edilen temizliği sağlar. Bir kova suya koyacağınız bir fincan sirke ile fayansları bir bez yardımıyla silebilir, fayansların hem daha temiz olmasını hem de parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.
Banyo fayansları evde bulunan doğal ürünler ile beraber rahatlıkla temizlenebilir. Bunlar içerisinde özellikle sirke, karbonat, soda ve Arap sabunu gibi doğal ürünler öne çıkıyor. Özellikle bir kova su içerisinde bir fincan kadar sirke dökmek suretiyle kolayca temizlik yapmak mümkün.
Su ile reaksiyona girmek suretiyle macun haline gelen karbonat sünger yardımı ile fayanslara sürülebilir. Bir süre sürdükten sonra köpürmek suretiyle bekletilmesi gerekir. Ardından ise yine ıslak bir bez ya da sünger vasıtasıyla fayansları tamamen temizlemek mümkün. Diğer bir işlem ise sirke yöntemidir.
Beyaz sirke ve karbonat karışımı etkili bir temizleyici olabilir. Karışımı cama sürün ve 20 dakika bekletin. Ardından su ile ovarak durulayın. Sirke ile temizlediğiniz duşakabininiz parlak ve tertemiz görünecektir.
Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? Duşakabin kireç ve su lekesini çıkarmak için, öncelikle kabindeki sıvıyı tamamen boşaltmalısınız. Daha sonra, 1 tatlı kaşığı toz deterjan ve 1 bardak su karıştırmalısınız. Bu karışımda bir bez ya da sünger batırarak, lekeli alanlar temizlenebilir.
Karbonat, limon, bulaşık makinesi parlatıcısı, un, beyaz sirke, diş macunu, balon ve sirke kullanılarak musluk yüzeyindeki kireç sökülebiliyor. Musluk temizliğinde kullanılabilen güvenilir ürünlerden ilki karbonat olarak öne çıkıyor. Karbonat ile musluk kireci temizliğinde, fırça ve karbonata ihtiyacınız oluyor.
Farklı doğal temizlik deneyimleri için Cif Doğanın Gücü Ailesinin diğer üyeleriyle de tanışın. Virüs ve bakterilerin %99,9'unu öldürür.
Çamaşır Suyu, Aseton ve Cif gibi Kimyasallar
Cif de üstün beyazlatma yeteneğine sahip olan malzemeler arasında yer alıyor. Bu malzemeyi kılıfın üzerine bir miktar sıkıp, diş fırçası ile ovmanız yeterli oluyor. Bir süre sonra sararan yerlerin renginin açıldığını görmek kaçınılmaz oluyor.
Zayıf bir asidi çamaşır suyuna karıştırdığınızda toksik gazlar ortaya çıkıyor. Bu da ciddi kimyasal göz yanması ve akciğer hasarına neden oluyor. Cam temizleyici, tuvalet temizleyici, bulaşık deterjanı gibi kimyasal temizlik ürünleri asla çamaşır suyuyla karıştırılmamalı.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri