Leffaf kelimesi hem çok konuşan hem de konuştuklarıyla insanları sıkan kişi anlamına gelir. Günümüzde aşırı konuşan kişiler için yaygın olarak kullanılan kelimelerin başında geveze geliyor. Çene çalmak deyiminden türetilen çalçene, geveze ve leffaf sözcükleriyle eş anlamlıdır.
Geveze kelimesinin yedi harfli yedi cevabı bulunmaktadır. Geveze kelimesinin yedi harfli cevapları bıcırık, başavut, lafazan, yalıcan, yanışak, bıdırık ve şabadan kelimeleridir.
Bezekçi kelimesi bulmacalarda yedi harfli sorulduğunda, nakışçı cevabı yazılır. Nakışçı cevabı genellikle bezekçi kelimesine karşılıktır. Kişiler bu kelimeyi bulmacalarda gördüğünde nakışçı kelimesini yazabilir.
Düşünce bulmaca cevapları arasında en kısa kelimeler ide ve us olarak belirtiliyor.
Süzgeç 6 Harfli Yanıtları
Dilimize Latinceden geçmiş olan filtre kelimesi Antik Yunan döneminden beri kullanılıyor. Su ve hava filtresi başta olmak üzere birçok çeşidi endüstriyel alanlarda kullanılır.
İlgili 30 soru bulundu
[1] "Ne söylediğini bilmeden düşüncesiz, tutarsız konuşmak" anlamında kullanılan bir söz.
bir eşyanın altına kıpırdamadan dik durması için yerleştirilen ağaç kama, kıskı
KATIŞIKSIZ. sıf. İçine başka şey karıştırılmamış olan, saf, katıksız, arı.
Bulmacada delişmen kelimesinin cevapları; hercai, hareketli, hoppa, çılgın, zıpır, zirzop, zırzop ve zırtapoz olarak ifade edilebilir.
Sonsuza kadar sorusuna verilebilecek en uzun yanıt 9 harften oluşan İlanihaye kelimesidir. Arapçada kelimelerin başına getirilen ''ila'' eki, ''kadar'' demektir. Nihaye sözcüğü ise son anlamına gelir.
Dilimize Arapçadan geçmiş olan anif, tavırları ve davranışları sert olan kişi anlamına gelir. Haşin kelimesi de anif gibi Arapça kökenlidir. Zarif sözcüğüyle zıt anlamlı olan haşin, hem hareketleri hem de sözleri kaba olan kişiler için kullanılır.
Zembil kelime manası olarak hasırdan örülmüş kulplu torba olarak bilinmektedir.
Derbent; Anadolu ve Rumeli'nin dağlık bölgelerinde bulunan geçit ve yolları korumak ve bu yollardan geçen yolcuların güvenliğini sağlamakla görevli olan teşkilattır. Bu teşkilât içerisinde görevli olanlara ise derbendci denilmekteydi.
Büyük zoka sorusuna bulmacalarda verilmesi gereken cevap 6 harfli olmaktadır. Büyük zoka sorusunun bulmacada cevabı ''sinara'' olmaktadır.
Sokak köpeği veya başıboş köpek, şehir ve köy gibi meskûn mahallerde yaşayan sahipsiz köpeklerdir. Sokaklarda büyüyen yavru köpekler; sahiplerinden ayrılmış, sahipleri tarafından terk edilmiş köpek olabilirler.
Hayalet ekran sorunu, akıllı telefon ekranlarının arka planında farklı uygulamalardan görüntü ya da parçaların silik şekilde görünmesi olarak tanımlanabilir.
Günümüzde aşırı konuşan kişiler için yaygın olarak kullanılan kelimelerin başında geveze geliyor. Çene çalmak deyiminden türetilen çalçene, geveze ve leffaf sözcükleriyle eş anlamlıdır. Argo bir tabir olan çaçaron, genellikle üstüne vazife olmayan şeyler hakkında konuşan kişiler için kullanılır.
Periferik damar hastalığı, yavaş ve ilerleyici bir dolaşım bozukluğu olarak biliniyor.
Zeka kelimesinin verilebilecek en kısa yanıt iki harflidir: US. Us sözcüğü genellikle ''akıllı uslu'' ikilemesinde kullanılır. Zeka Bulmaca Cevabı Nedir?
Saf maddeler, “element”ler ve “bileşik”lerdir, Saf olmayan maddeler ise “karışım”lardır.
Saf kelimesi, içine herhangi bir şey karıştırılmamış, özünü korumuş anlamına gelir. Bu kelime mecazen, anlayışı kıt, budala ve gabi manasında kullanılır. Öz Türkçe sözcükler arasında yer alan arı, saf ve katışıksız kelimeleriyle eş anlamlıdır.
Arı, Türkçe saf, duru, katışıksız anlamına gelir.
Patent kelimesinin 5 harfli şekilde iki cevabı bulunmaktadır. Bulmacada çıkan patent kelimesinin 5 harfli şekilde ilk cevap tekel şeklindedir. Diğer 5 harfli şekilde cevabı ise berat şeklindedir.
Belgi bulmaca cevabı nedir? Bulmacada soruların belgi sorusunun cevabı Şiar'dır.
Günümüzde pek kullanılmayan çıdam kelimesi, bulmacalarda en çok sorulan kelimelerin başında geliyor. Çıdam kelimesi, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen isyan etmemek, yaşanan tüm zorluklara dayanmak anlamına gelir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri