Bu araç ile dosyalarınızı görüntüleyebilmenin yanı sıra çalışan uygulama veya dosyaların sistem içindeki payını ve performans konusunda yarattığı etkileri inceleyebilme imkanına sahipsiniz. Çok basit bir yol olarak CTRL+Alt+Delete tuş kombinasyonuyla Görev Yöneticisi'ne erişebilirsiniz.
1 Ana sayfa ekranından, Uygulamalar ekranına erişmek için yukarı veya aşağı hızlıca kaydırın. 2 Samsung klasörüne dokunun. 3 Dosyalarım öğesine dokunun. 4 Adımları başarıyla tamamladınız.
Uygulamalar menüsü açılınca parmağınızı ekranda sola doğru sürükleyin ve üstteki Tümü' sekmesine geçiş yapın. Tümü sekmesinin altında telefonunuzda yüklü olan bütün uygulamalar listelenecektir. Bu uygulamalar arasından İndirme Yöneticisi'ni bulun ve üzerine dokunun.
ES Dosya Yöneticisi
Uygulama, uzaktan medya oynatmanıza, fotoğraf görüntülemenize, dosya aramanıza, metin dosyalarını okumanıza ve çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyor. Mobil cihazınızda gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri ES Dosya Yöneticisi sayesinde çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Adım 1: Ana ekranda Uygulama Menüsü'ne dokunun. Adım 2: Dosya Yöneticisi'ne dokunun. 3. Adım: Sol üstteki Ana Sayfa'ya dokunun, içeriği yönetmek için Dahili depolama veya SD kart'ı seçin. Adım 4: Geçerli dizinde yeni bir klasör oluşturmak için sağ üstteki Yeni simgesine dokunun.
İlgili 31 soru bulundu
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Dosyalarınızı sıkıştırarak saklayan File Manager Android işletim sistemli akıllı cep telefonlarında kullanılıyor. Uygulama dosyalarınızı sıkıştırıp saklayarak hem cihaz hafızasının dolmasını önlüyor hem de sizin için dosya kontrolünü kolaylaştırıyor.
Dosyalar > Kategoriler > İndirilenler ve favoriler bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun. Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Yerel > Dahili depolama birimi bölümüne gidin. İndirilenler klasörünü bulun ve ardından tarayıcı düğmesine dokunun.
ES Dosya Yöneticisi, reklam sahtekarlığı nedeniyle Play Store'dan kaldırıldı
Dosya Yönetim Sistemi Nedir? Bellek yönetimi ve aygıt yönetimi ile birlikte çalışan Dosya yönetimi, işletim sisteminin dosyaları yönetmesi (organize etmesi) ve bunun için ne kullandığını gösteren ifadedir. Windows 95 ve NT nin kullandığı dosya sistemidir.
Genellikle uygulama çekmecesinde yer alan bu uygulama, çoğunlukla Dosya Yöneticisi, Dosyalarım ya da Dosyalar olarak adlandırılır. Asıl adı, cihaza göre değişiklik gösterir. Uygulama çekmecesinde İndirilenler ya da İndirme Yöneticisi adlı bir uygulama varsa indirdiğin dosyalara daha çabuk erişebilirsin.
Ayarlar penceresi açılır. Ayarlar penceresinin sol kısmında Koruma bölümünü seçin. Uygulama Yöneticisi ayarları penceresini açmak için Uygulama Yöneticisi bağlantısına tıklayın.
Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir. Dosya yöneticisi kurulduktan sonra SD kartın içindeki dosyalara ulaşın ve Download klasörünü bulun.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
ES File Explorer Google'ın kullanım politikalarına uymadığı için Google Play Store'dan kaldırıldı.
Android platformunun en popüler dosya yöneticisi uygulaması.
Geniş özelliklere sahip bir dosya yöneticisi olan ES File Explorer File Manager, her Android cihazda bulunması gereken bir uygulama. Bu harika uygulama ile Android cihazınızdaki dosyalara erişebilir, düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Tıpkı hayatta her şeyin en kalitesinde görüldüğü gibi, Dosya Gezgini de gün geçtikçe daha iyi hale geldi. Windows 10 kontrol etmek için görev çubuğunda veya Başlat menüsünde simgesini seçin veya klavyenizde Windows logo tuşu + E tuşlarına basın.
Depolama alanınızı kontrol etme
Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine dokunun. Depolama alanını yönet'e dokunun. Üst kısımda, depolama alanınızı tamamen doldurmanın ne kadar süreceğine dair bir tahmin görürsünüz.
Dosya Gezgini'nde arama: Görev çubuğundan Dosya Gezgini açın veya Başlat menüsünü seçip basılı tutun (veya sağ tıklayın), Dosya Gezgini seçin ve ardından bir arama konumu seçin: Bilgisayarınızdan ve buluttan ilgili dosyaları hızla bulmak için Giriş'ten arama yapın.
Dosyalar, Android için etkili ve kullanışlı bir dosya yönetim aracıdır. Kullanıcılar Görseller, Ses dosyaları, Videolar, Belgeler, Arşivler, Uygulamalar ile ilgili dosyalara ve telefonun dahili depolama alanında, bellek kartında ve harici flaş sürücüde yer alan diğer verilere kolayca erişerek bunları yönetebilir.
Başlat düğmesini, ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet öğesini seçip sağ tarafta Paylaşım seçenekleri'ni belirleyin. Özel altında Ağ bulmayı aç ve Dosya ve yazıcı paylaşımını aç'ı seçin. Tüm Ağlar altında Parola korumalı paylaşımı kapat'ı seçin.
Dosya sistemi yerel veya uzak olması fark etmeksizin kök altında bulunur. Android dosya hiyerarşisi, mevcut Linux hiyerarşisinin özelleştirilmiş bir sürümüdür. Cihaz üreticisine ve altındaki Linux versiyonuna göre bu hiyerarşinin yapısı birkaç önemsiz değişiklik gösterebilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri