Driver Booster ses, görüntü, USB ve PC'nizdeki eskiyen, performansı olumsuz etkileyen veya sistem hatalarına neden olan sürücüleri güncellemek için tasarlanmış bir programdır.
Driver Booster, PC'nizdeki eski sürücülerinizi pek çok kullanışlı özellikle güncellemenizi sağlar. Driver Booster PRO Nedir sorusu birçok bilgisayar kullanıcısı tarafından sorgulanmaktadır. Driver Booster, PC'nizdeki eski sürücülerinizi pek çok kullanışlı özellikle güncellemenizi sağlar.
Hayır kullanılmaz. Driver Booster tarzı programlar sisteminize yanlış sürücü kurabilir.
Windows arama kutusuna① [Güç, uyku modu ve pil ayarları] yazın ve ardından [Aç]② öğesine tıklayın. Güç modu alanından istediğiniz modu seçmek için aşağı açılır menüye tıklayın③. Pil tüketimini azaltmak istiyorsanız En iyi pil ömrü seçeneğini seçebilirsiniz.
Sadece programı silmek için güvenli modda Revo Uninstaller ile kaldırabilirsin.
İlgili 31 soru bulundu
Kilopat. Ali Alp Yıldırım dedi: Driver Booster virüslü mü? Hayır.
İnternete erişemediğinizde Driver Booster internetsiz sürücü güncellemesi yapabilir.
Şehir hattından gelen gücün %80'ini sisteme yansıtabilen güç kaynakları bu sertifikayı almaktadırlar. En az %85 verimlilik sağlayanlar Bronz/Bronze, %89 olanlar Gümüş/Silver, %92 olanlar Altın/Gold, %94 olanlar Platinyum/Platinum ve en az %96 verimlilik sunanlar ise Titanyum/Titanium sertifikaya sahip oluyorlar.
En iyi performans modu daha fazla güç tüketirken, En iyi güç verimliliği modunda ise performanstan feragat edip güç tüketimini azaltabilirsiniz.
Görev çubuğundaki arama kutusuna performans yazın, ardından sonuç listesinden Windows'un görünümünü ve performansını ayarla'yı seçin. Görsel Efektler sekmesinde Uygula'> en iyi performans için Ayarla'yı seçin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve bilgisayarınızın hızlanıp hızlanmadığına bakın.
Booster nasıl kullanılır? Yüz kreminizden bir miktar elinize alın ve içine 1-2 damla booster damlatın. Parmaklarınızla iyice karışmasını sağladıktan sonra yüzünüze nazikçe uygulayın.
Driver, bir donanımın tam olarak nasıl çalışması gerektiğini işletim sistemine gösteren yazılım görevini görür. Böylece tam ve doğru bir iletişim gerçekleştiği için donanımlar sorunsuz olarak çalışır.
Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz.
Yüksek performansı seçtiğinizde daha hızlı olmak için daha fazla güç harcıyor ve daha fazla ısınıyor haliyle. FPS bayağı artar.
Game Booster, kullanıcıların oyun oynarken cihaz performansını artırarak oyunlarından keyif almalarına yardımcı olan ve özellikleri sayesinde herkes için iyileştirilmiş bir oyun deneyimi sunan bir uygulamadır.
Pil tasarrufu özelliğini kullanmak pil ömrünü uzatmanın en kolay yoludur. Sistem > Güç & pili > Başlangıç > Ayarları'nı seçin. Pil belirli bir düzeyin altına düştüğünde pil tasarrufunun açık olmasını istiyorsanız Pil tasarrufu'na tıklayın ve ardından istediğiniz pil düzeyini seçin.
Windows 10' unuz 1803 ya da üst sürümse, Ayarlar > Sistem > Güç > Ek Güç Ayarları' nı açın. Burada özel bir güç planı seçimi altındaki ek planları gizlemeyi kaldır ibaresine tıklayarak genişletin. Burada Nihai Performans Modu' nu görmeniz gerekiyor.
Peki bu modu kapatmak isterseniz ne yapacaksınız? Çok basit: Gelişmiş güç seçeneklerine gidin. Nihai Performans Modu'nun yanındaki ayar değiştirme ibaresine tıklayın. Sonraki pencerede en alttaki seçeneğe tıklayarak, modu silin.
Güç kaynaklarının verimliliğini belirleyen bir standart olan 80 Plus Sertifikası, elektronik endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. 80 Plus Sertifikası, güç kaynağının %20, %50 ve %100 yük altında en az %80 verimlilik sağladığını gösterir. Bu sertifikayı alan güç kaynakları, 80+ ibaresiyle işaretlenirler.
650 watt power supply 80 plus bronze yüzde 85 oranında verimlilik sağlar. Gerekli olan testlerden geçen ve onay alan 650 watt gold psu yüzde 92 verimlilik sunar. Performansın düşmesine neden olan testlerden geçen ve onay alan 80 gold 650 W sağladığı verimlilikle oldukça beğeni toplar.
Piyasada 600W olup 300W çıkış veremeyen PSU'larda var. 80+ dediğiniz zaman yani aldığı enerjinin ortalama %80 verimlilikle dönüştürebiliyor, yani 220 Volt üzerinden 600W'lık bir bir giriş ile 12 Volt kanalında 500W'lık bir çıkış elde edebiliyor.
bilgisayarınızdaki sürücüleri tek tek tarayarak eksik ya da güncel olmayanları tespit etmenizi ve güncellemenizi sağlayan faydalı bir programdır.
Driver güncelleme ve yükleme işlemi bilgisayarınızın performansını arttırır. Bilgisayarda var olan donanımlar daha düzgün ve verimli çalışır. Donanımlarınızda problem varsa sürücü güncelleme kontrol edilmelidir. Bilgisayarınızı ilk aldığınız yerden genelde sürücüleri yüklenmiş şekilde alırsınız.
Sürücü (Çoğu durumda Driver diye geçer), bilgisayarınızın donanım aygıtlarıyla iletişim kurmasını sağlayan yazılımdır. Sürücüler olmadan, bilgisayarınıza bağlı aygıtlar (örneğin, fare veya harici sabit sürücü) düzgün çalışmaz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri