We Are Social'ın yeni raporuna göre dünya genelinde 2021 yılının üçüncü çeyreğinde en çok indirilen uygulamalar listesinde 10 mobil uygulamadan altısı VPN uygulamasıydı. Raporda paylaşılan tabloya göre en çok VPN kullanan ülke, yüzde 43,2'lik oranla Hindistan.
Prestijli ve bağımsız bir BT güvenlik kuruluşu olan AV-TEST tarafından yapılan testlere göre NordVPN, hız konusunda diğer tüm popüler VPN'leri geride bırakıyor. Aslında NordVPN, bir diğer VPN sağlayıcısından neredeyse iki kat daha hızlı olan önemli bir farkla piyasadaki en hızlı hizmet.
NordVPN dünya çapında faaliyet göstermektedir. Birleşik Krallık, Hollanda, Almanya, ABD, Litvanya, İsviçre ve Panama'da ofislerimiz var.
DigitalOcean, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehri merkezli İnternet servis sağlayıcı firma.
DigitalOcean özellikle geliştiriciler için sunduğu uygun fiyatlı cloud computer (droplet) ile öne çıkıyor. Aylık 5$ ücret karşılığında size özel alanlara ve donanıma sahip bir adet server sahibi oluyorsunuz.
İlgili 20 soru bulundu
DigitalOcean, kullanıcılara web uygulamaları oluşturmak ve barındırmak için sanal sunucular, depolama ve ağ kaynakları sağlayan bir bulut bilgi işlem platformudur.
Almanya'da VPN'ler yasaldır. NordVPN'i Almanya'da çekinmeden kullanabilirsiniz.
NordVPN'i Dene-Risk Yok
NordVPN'nin neden Türkiye'de güvenilen bir VPN hizmeti olduğunu kendiniz görün. Tüm planlar 30 günlük para iadesi garantisiyle sunulur. Böylece bu hizmeti hiçbir risk olmadan deneyebilirsiniz.
NordVPN piyasadaki en iyi VPN'lerden biridir. Güvenlik, hız ve üzerinde çalışabileceğiniz birçok ekstra özelliği bir araya getirir. Ama sadece bizim sözümüze güvenmeyin. Herhangi bir NordVPN değerlendirmesine göz atın ve sektörün önde gelen VPN'i olarak kabul edilmesinin nedenini öğrenin.
Türkiye'de en çok kullanılan VPN uygulamalarından biri ExpressVPN. Gizlilik ve güvenirlik uygulamada öne çıkıyor.
ExpressVPN ve HideMyAss'de Türkiye sunucuları var.
Turbo VPN, 2018'de Singapur'da kurulduğundan beri kapsama alanını genişletti ve dünya çapında 150'den fazla ülkede size hizmet vermeye başladı: Asia.
VPN uygulaması da güvenlik açıklarına karşı güvende olmalıdır. VPN'nin ilk ve en önemli görevi, IP adresinizi internet servis sağlayıcınızdan ve diğer üçüncü taraflardan gizlemektir. Bu, siz ve VPN sağlayıcısı dışında kimsenin görme riski olmadan çevrimiçi bilgi göndermenizi ve almanızı sağlar.
VPN bağlantısı, sizinle internet arasında güvenli bir bağlantı oluşturur. VPN sayesinde bütün veri trafiğiniz şifreli bir sanal tünele yönlendirilir. Bu tünel, interneti kullandığınızda IP adresinizi gizler ve konumunu herkes için görünmez kılar. VPN bağlantısı, dışarıdan gelecek saldırılara karşı da güvenlidir.
Evet, neredeyse her yerde yasaldır. Bazı ülkeler VPN'leri kısıtlar ve hatta engellerken, VPN'ler dünyanın çoğu yerinde tamamen yasaldır.
Güvenilir olmayan bir VPN uygulaması nedeniyle virüslere maruz kalabilir, kişisel bilgileriniz çalınabilir, hatta cihazınız yasal olmayan işlemler için kullanılabilir. Bir VPN sunucusuna bağlandığınız andan itibaren artık o sunucunun sizin adınıza internet bağlantınızı yönetmesine izin vermiş olursunuz.
Suudi Arabistan'da VPN kullanmak yasal mıdır? Diğer bir şaşırtıcı gerçek, evet.
VPN'ler internet etkinliğinizi gizli tutar, ancak trafiği inceleyen biri, ne zaman VPN kullandığınızı söyleyebilir. Bu endişe verici gelebilir, ancak güvenilir bir VPN kullandığınız sürece verilerinizi görmeleri mümkün değildir. Birinin size VPN kullandığınızı nasıl söyleyebileceğinin sırrı ise IP adreslerinde yatıyor.
Yansır tabi ki, fazla yer.
DigitalOcean IaaS platformu, güvenilirliği nedeniyle dünya çapında birçok büyük kurumsal müşteri için popüler bir seçimdir. Kullanıcıların uygulamalar için veri merkezleri ve coğrafi bölge gibi parametreleri seçmesine olanak tanır.
Droplet Kavramı Nedir? Sanallaştırılmış donanımın üzerinde çalışan, Linux tabanlı esnek bir sanal makinedir. Yarattığımız her Droplet kullanabileceğiniz yeni bir sunucudur aslında. Bu hizmetin asıl amacı verilerini buluta geçirmek isteyen müşterileri çekmektir.
Bugün Türkiye'deki tüm yabancı şirketler, yurtdışındaki merkezlerine bağlanmak için VPN kullanır. Yanısıra Türkiye içinde de çok şubeli firmalar ya da yurtdışında ofisleri olan firmalar tarafından da kullanılır. Bunları bayili şirketler, bütün bankalar, noterler gibi sıralayabiliriz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri