Başarı Notu F2 olan dersler devamsızlıktan kaldığınızı ifade eder.
Bir öğrenci bir yarıyılda/yılda, (C3) ve üstünde harf notu aldığı derslerden başarılı, (F1), (F2), (F3) ve (F4) harf notu aldığı derslerden ise başarısız sayılır.
Tek başına başarı notu olmamasına rağmen devamsız olan öğrencilere de ara sınav notu olarak F1 notu verilir. 2) F2 notu: Devam eden, ancak genel veya bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır.
(18) Derse devam koşulunu yerine getirmeyen öğrencilere F2 notu verilir.
Ders başarı notu, ara sınav notunun %30'u ile final sınav notunun %80'i alınarak hesaplanır. Ders başarı notu, en az 60 olan öğrenci başarılı sayılır. Ders başarı notu 60'ın altında olan öğrenciler (F1, F2 ve F3 harf notu almışlar), bütünleme sınavına katılabilir.
İlgili 35 soru bulundu
ç) F1: Mazeretsiz, devamsız; yarıyıl/yıl sonu ve bütünleme sınavlarına girme hakkı yok. d) F2: Devam etti, yarıyıl/yılsonu veya bütünleme sınavına girmedi. e) F3: Devam etti, yarıyıl/yılsonu sınavına girdi, ancak sınav puanı veya ders başarı puanı öngörülen düzeyin altında olduğu için başarısız.
Başarı Notu F2 olan dersler devamsızlıktan kaldığınızı ifade eder. Devamsızlıktan dolayı başarısız olan bir öğrenci devamsızlıktan kaldığı dersin bütünlemesine giremez.
Başarı Notu F2 olan dersler devamsızlıktan kaldığınızı ifade eder. Devamsızlıktan dolayı başarısız olan bir öğrenci devamsızlıktan kaldığı dersin bütünlemesine giremez.
Bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere F2 notu verilir, bu durumda başarı notu hesaplamasında yarıyıl sonu sınavlarında alınan puanlar dikkate alınır."
Doğrulanmış Cevap. F1: Yardım ekranını açar. F2: Dosya veyahut klasörlerin isimlerini değiştirmek istenirse kullanılır. F3: Arama penceresini açar.
a) F1 notu: Bir ders kurulunda mazeretsiz devamsız veya KUK'da devamsız öğrenciye verilir. Ders kurulu ve KUK sınavlarına girme hakkı yoktur ve puanı sıfırdır. Mazeret sınavı yapılmaz, KUK'u ise tekrarlar. b) F2 notu: Bir ders kurulunda mazeretli devamsız öğrenciye verilir.
FF ile kaldığım uygulamalı derse devam etme zorunluluğum var mı? Tekrar uygulama yapılmasını gerektiren derslere devam zorunluluğu vardır.
c) Bir dersten D+ ve D notlarından birini alan öğrenci, o dersi şartlı başarmış kabul edilir. Öğrencinin o dersten başarılı sayılması için; mezuniyet anında AGNO'sunun en az 2,00 olması gerekir.
Öğrencilerin sınavdan elde ettikleri puanların ortalamasına göre harf notu belirleniyor. FF harf notu başarısız iken CD, DC, DD harf notu ise koşullu ders geçme anlamı taşıyor. Koşullu olan derslerden geçebilmek için öğrencilerin şartları sağlaması gerekmektedir.
59.5 ve üstü geçer. Finalde 60 alma zorunluluğu yoktur.
d) Bir yarıyılda yarıyıl not ortalaması en az 2.00 olan öğrenciler başarılı sayılırlar. Bu durumda eğer varsa şartlı başarılı not aldıkları derslerden de başarılı sayılırlar.
b) F2: Genel veya bütünleme sınavına girmedi, başarısız. c) F3: Genel veya bütünleme sınavına girdi, başarısız.
Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Mezuniyette koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekir, öğrenciler ilgili derslerin sınavına tekrar girerek notlarını yükseltebilir.
Formula 2, kısaltması F2 olan, Formula Two (Türkçe: Formula İki); tek kişilik ve açık tekerlekli formula araçları ile yapılan otomobil yarışlarından biridir. Formula 1 yarışlarından farklı olarak, daha küçük ve daha az güce sahip arabalar için düzenlenmektedir.
En çok bilinen yöntem, klavyemizin en üstünde yer alan F1, F2 vb. tuşlarını uygulamalarda da kullanabilmek için “fn” tuşuna basılı tutarak kullanmak.
F2 yetki belgesi, uluslararası ve yurt içi yolcu taşımacılığı alanında acentecilik yapacak olan gerçek (şahıs) kişilere veya tüzel (şirket) kişilere verilen belge türüdür.
*En fazla kaç dersten Bütünlemeye girebilirim? Bütünleme için ders sınırlaması yoktur. 1 dersten de kalsanız 7 dersten de kalsanız, kaldığınız tüm derslerden bütünleme sınavına girebilirsiniz.
Öğrencilerin bütünleme sınavına girmeleri için bir sınırlama yoktur. Bir öğrenci ister 1 ister 5 dersten bütünlemeye girebilir.
Genelde büt finalden daha kolay oluyor ama hocaların vicdanına bağlı, zor da gelebilir. Bu arada 55 almak çok zor değil finalde, yaparsın. Kurul cikmislarina ve geçen seneki final çıkmışlara bak.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri