Yukarı-aşağı ve sağ-sol tuşlarına basarak listeden çıkarmak istediğiniz kanalı seçin. “SEÇENEKLER” düğmesine basın. Yukarı ve aşağı tuşlarına basarak [Favori seçimini kaldır] seçeneğini seçin. “OK” düğmesine basın, kanal favori listesinden çıkarılır.
Kanal listesindeyken, favori listesine eklenecek kanalın üzerine, kumandanızın yukarı aşağı yön tuşlarına basarak gelin ve “FAV” tuşuna basarak seçin. Favoriye eklenecek kanalın sağ yanında "Sarı renkli bir kalp" belirecek. Kanal menüsünden çıkmak için "Exit" tuşuna basın. Kumandanızın "Menü" tuşuna basın.
1 Televizyon kumandası üzerinde bulunan Menü (Home) tuşuna basın ardından Canlı Tv üzerinde gelin. 2 Kanal Listesi'ne giriş yapın. 3 Kanal listesi açılacaktır, televizyon kumandasından Sağ yön tuşuna basın ardından Tümü sekmesini seçin. 4 Kanalları Düzenle'yi seçin.
Favorite ya da Fav: Kumandanızın "FAVORİ" tuşuna basarak istediğiniz kanalları favori listesine ekleyebilirsiniz.
Ayarlar menüsünden "Kanal" seçeneğini seçin. Aynı ekrandan "Kanallar" seçeneğini seçin. Açılan ekrandan "Kanal yeri değiştirme veya Kanal taşıma" seçeneğini seçin. Açılan ekranda taşımak istedğiniz kanalın üzerine gelip "OK" tuşuna basın.
İlgili 40 soru bulundu
HOME düğmesine basın, ardından [Ayarlar] — [TV izleme] — [Kanallar] — [Kanal Ayarı] — [Analog ayar] — [Program Sıralama] öğesini seçin. Yeni bir konuma kaydırmak istediğiniz programı seçin. Seçilen programı kaydırmak istediğiniz yeni konumu seçin.
Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.
Favori takip özelliği sayesinde, sevdiğiniz oyuncu, yönetmen ve içerik türlerinden bir favori listesi oluşturabilir, tercihinize uygun içerikler TV+ servisine eklendiği anda haberdar olabilirsiniz.
BACK düğmesi
Önceki ekrana geri dönülmesini sağlar.
WASD tuşları çoğunlukla ok tuşları yerine kullanılır.
- Öncelikle kumanda üzerinden menü kısmına giriş yapılmalıdır. - Ardından bu kısımda kanal sekmesine geçiş yapılmalıdır. - Kanal sekmesinde yer alan otomatik ayarlama tuşuna basılmalıdır. - Son olarak OK kısmına basmak suretiyle otomatik arama gerçekleştirilebilir.
Bir kanalın kilidini açmak için Kanalları Düzenle ekranına gidin ve kilitli bir kanal seçin, ardından Kilit Açma düğmesine basın ve PİN'inizi girin.
Kanal listesi üzerinde “◄”/“►” tuşları ile listenin önceki ve sonraki sayfalarına hızlı geçiş yapılabilir. Bu seçim aşamasında ilk seçilen kanallar oluşturulan favori listesinde en başta, en son seçilenler de listenin en sonunda yer alacaktır.
Bazı Vestel televizyon uzaktan kumanda üzerinde favori tuşu bulunur. Yıldız şeklinde olan bu tuşla en sık seyrettiğiniz kanalları favorilere ekleyerek daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
TKGS, hiçbir kullanıcının müdahalesine gerek kalmaksızın, tam otomatik olan TV veya radyo kanalı güncelleme mekanizmasıdır. TKGS ile sadece bir iki saniye içerisinde güncel olan kanal listesine ulaşabilmektedir. TKGS'nin sağlamış olduğu esnek kullanım, kullanıcıların ana kanal listelerini özelleştirme olanağı tanır.
Eylemi geri almak için Ctrl+Z tuşlarına basın. Farenizi kullanmayı tercih ediyorsanız, Hızlı Erişim Araç Çubuğu'nda Geri Al'a tıklayın. Birden çok adımı geri almak istiyorsanız, Geri Al'a (veya CTRL+Z) art arda basabilirsiniz.
İptal etmek için MAVİ tuşa basınız. Sıradaki OSD, otomatik arama esnasında görüntülenecektir: APS sonlandıktan sonra ekranda program tablosu belirecektir.
favorite (fav) (us) i. favourite (fav) (uk) i.
Favlamak kelimesi Twitter kullanıcıları için sıklıkla gündeme gelen kelimelerden biridir. Bu platformda paylaşılan tweetlerin alt kısmında bir yıldız simgesi yer alır. bu simgeye tıkladığınızda üst kısımda yer alan paylaşımı kişi kendi favorileri arasına ekleyebilir. Yapılan bu işleme de fav ya da favlamak denir.
Favlamak kelimesi Twitter platformunda kullanılan bir tabirdir. Tweetlerin altında yıldız simgesi bulunmaktadır. Bu yıldız simgesi aracılığıyla üstte yer alan tweet favorilere, yani kullanan kişinin "favorilerine" eklenmektedir. Buna Fav da denilmektedir.
Uydu Alıcı Cihazların Ayarlanması
Diğer uydu alıcıları içinse, 12380 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılmalıdır.
Türkiye ülkesinde televizyon kanallarının yayınları Türksat 4A uydusu üzerinden yapılmaktadır. Uydunun frekans ayarlarının otomatik olarak yapılması için Türksat 4A arama frekans bilgilerine ihtiyaç vardır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri