Faiz oranı brüttür. Garanti BBVA Mobil ve İnternet'e özel faiz oranları 28 günden 365 güne kadar kırık vadeler dahil bütün vadelerde geçerlidir.
Hoş Geldin Faizi süresi 90 gündür. Bu süre içinde en güncel Hoş Geldin Faizi hesabınıza yansıtılır.
Hoş geldin faizi süresi bittikten sonra hesabınızdaki bakiyeye göre avantajlı faiz oranlarından yararlanırsınız. Faiz oranlarını buradan görebilirsiniz. Faiz oranı toplam bakiye büyüklüğüne göre hesaplanır.
Faizin hesaba geçmesi doğrultusunda talimat verdiyseniz, vadeli mevduatın vadesi dolduktan sonra, istediğiniz zaman işleyen faizi çekebilirsiniz. Bu para çekme işlemi, ana paranıza içinde bulunulan dönemde faiz işlemesini engellemez. Vade sonunda para çekmeniz durumunda faiz kaybınız olmayacaktır.
Hoş Geldin Faizi, bankaların yeni gelen müşterileri için sunduğu özel bir kampanyadır. Bankalar bir ya da birkaç ay boyunca yeni gelen müşterilerini bu yüksek faiz oranından faydalandırabiliyor. Bankanın taahhüt ettiği süre bittiğinde, kendi müşterileri için uyguladığı standart mevduat faiz oranları devreye giriyor.
İlgili 33 soru bulundu
Tanışma faizinin süresi 60 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar. 60 gün sonunda tanışma faizi sona erer ve Banka tarafından günlük olarak yayınlanacak temdit faizi ile değiştirilir.
Böylelikle kişiler, mevduat hesaplarında yer alan anaparayı günlük faize yatırdıkları zaman kaç TL getiri elde edebileceklerini hesaplama yöntemini keşfedebilir. Bu bağlamda ilk olarak 32 günlük faiz hesaplaması: Bir kişinin 10.000 TL tutarındaki anaparasını %19 yıllık faiz oranıyla günlük faize yatırdığı düşünülür.
Kredi kartı akdi faiz günlük mü işler aylık mı? Kredi kartı dönem borçları için dikkate alınan akdi faiz oranı uygulaması, günlük işler.
Vadeli mevduat hesapları, düşük riskli bir yatırım aracı olarak kabul edilir ve birçok yatırımcı tarafından tercih edilir.
Hemen Başvur butonu ile e-Turuncu Hesap başvuru sürecini tamamlayıp, 90 gün boyunca TL e-Turuncu Hesap'ta %45 güncel Hoş Geldin Faizinden yararlanabilirsiniz. · Hoş Geldin faizi süreniz e -Turuncu Hesap açtığınız günden itibaren başlar.
Elma Mevduat Hesabı: Aylık ödeme işlemlerinizi gerçekleştirirken, bakiyenizi limitler kapsamında gecelik olarak elma mevduat faiziyle (yıllık brüt %5) değerlendiren hesap türüdür. Hesabınıza para geldiğinde Elma Mevduat Hesabı paranızı gecelik mevduat faizi ile değerlendirilir.
*29 Mart 2024 tarihinde yaptığımız son değerlendirmeye göre Garanti BBVA mevduat hesapları içinde en avantajlı hesap, %47 faiz oranı teklifi ile 100.000 - 299.999 TL ana para için 366-370 Gün vadeli E-Vadeli Hesap oldu.
Mevduat Faiz Oranları
03.04.2024 tarihinde 32 gün vadede en yüksek mevduat faiz oranını %57,00 ile Fibabanka vermektedir. Bu faiz oranıyla 32 gün vadede 100.000 TL için net faiz kazancı 4.747 TL'dir.
e-Vadeli Hesap, vadeden önce kısmi çekim yapma imkanı sunan esnek bir hesaptır. Ayrıca kısmi çekim yaptığınızda dahi hesabınızda kalan bakiye aynı faiz oranı ve vadeyle değer kazanmaya devam eder. Sadece vadesinden önce çekim yapmış olduğunuz miktar için faiz getirisi elde edemezsiniz.
Bu formüle göre şöyle bir örnek verilebilir. Yıllık %14,00 faiz oranı ile 30 gün vadeli mevduat hesabına 20 TL para yatırıldığında; 20.000 TL*14,00 X 30 / 36500 = 230,13 TL tutarında 30 günlük brüt faiz getirisi sonucuna ulaşılır. Aylık faiz hesaplanırken de 30 gün baz alınarak hesap yapılır.
Özellikler: Sabit getirili olduğundan, vade sonuna kadar piyasadaki faiz hareketlerinden etkilenmez. 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 12 ay vadeli hesapların yanında, 400 güne kadar istediğiniz gün sayısı ile "Vadeli Mevduat" hesabı açtırabilme imkanı sunar.
Standart Vadeli Mevduat Hesabı'na vade boyunca yeni para eklenemez, ancak yeni bir hesap açılabilir. Standart Vadeli Mevduat Hesabı'ndaki tutar, vadenin son gününde çekilmediği takdirde, o gün Enpara.com'da geçerli olan faiz oranıyla, talimat yoksa aynı vadeyle, talimat varsa belirlenen yeni vadeyle yenilenir.
Bu formüllerin ilki günlük faiz getirisini hesaplamayı sağlayan (Anapara/100)x (Faiz Oranı/365)x Gün Sayısı formülüdür. Diğer formül aylık faiz getirisini hesaplamayı sağlayan (Anapara/100)x (Faiz Oranı/12)x Ay Sayısı formülüdür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri