Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm Postalar etiketini açarak bulabilirsiniz. Bilgisayarınızda Gmail'e gidin. Sol tarafta bulunan Diğer seçeneğini tıklayın. Tüm Postalar'ı tıklayın.
Arşivlediğiniz iletileri bulma veya taşıma
Tüm postalar etiketi tüm iletilere eklenir. Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm postalar etiketini açarak bulabilirsiniz.
Arşivlere, Devlet Arşivleri internet sitesi veya e-Devlet üzerinde erişim mümkün.
Arşivlenen e-postalar, Çöp Sepeti'ne taşınan e-postalardan farklı olarak silinene kadar Arşiv klasörünüzde kalır. Arşiv klasörünü Posta Kutuları listesi içinde görüntüleyebilirsiniz.
İlgili 39 soru bulundu
iPhone veya iPad'inizde Fotoğraflar uygulamasını açın, Arşiv sekmesine gidin ve Tüm Fotoğraflar'a dokunun. Ardından ekranın en alt kısmına gidin. Mac'inizde Fotoğraflar uygulamasını açın. Kenar çubuğunda Arşiv'i seçin ve araç çubuğundaki sekmeler listesinde Tüm Fotoğraflar'ı tıklayın.
Gönderilerin arşivlenmesi için kullanıcıların kendileri arşiv yapması gerekiyor ve böylelikle arşivlenen fotoğraf profilden kaldırılıyor. Tabii ki fotoğraf silinmiyor. Arşiv bölümünden o fotoğrafa tekrar ulaşıp paylaşabiliyorsunuz. Arşivlenen fotoğraflar ise sağ üst köşede bulunan çevrelenmiş saat ikonunda yer alıyor.
1. Sohbetler sekmesinde, > Ayarlar'a dokunun. 2. Sohbetler > Sohbet geçmişi > Tüm sohbetleri arşivle > Tamam'a dokunun.
Adım 1: Instagram uygulamasını açın. Adım 2: Sağ en alt köşede yer alan profil seçeneğine tıklayın. Adım 3: Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun. Açılan pencereden üçüncü sırada yer alan Arşiv seçeneğine gidin.
Arşivlerde Kimler Araştırma Yapabilir? Cumhuriyet ve Osmanlı arşivleri 18 yaşını doldurmuş bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açıktır. Fakat Genelkurmay, Dışişleri, Milli Savunma Bakanlığı gibi arşivler, sadece konunun uzmanlarına özel izinle açılan arşivlerdir. Adı geçen uzmanlar da çoğunlukla tarihçilerdir.
“Sohbeti arşivle” özelliği, sohbetlerinizi daha iyi düzenleyebilmeniz için sohbetler listenizdeki bireysel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir. Sohbetler listesinin en alt kısmına giderek arşivlenmiş sohbetlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
1. WhatsApp'ta Ayarlar > Sohbetler > Tüm Sohbetleri Arşivle'ye gidin. 2. Tümünü Arşivle > Tümünü Arşivle'ye dokunun.
İletileriniz Arşiv klasörüne taşınır. Bir iletiyi yanlışlıkla arşivlerseniz Arşiv klasörüne gidin ve iletiyi Gelen Kutunuza geri taşıyın.
İleti dizisi ayarlarınızı seçme
Kullanıcılar bir e-postayı yanıtladığında, Gmail bu yanıtları en yeni e-posta en altta olacak şekilde gruplandırır. Bir ileti dizisinin konu satırı değiştirilirse veya dizi içindeki ileti sayısı 100'ü aşarsa yeni bir ileti dizisi oluşturulur.
Arşiv ya da belgelik, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin tutulduğu ve saklandığı yerdir.
Alternatif olarak, sohbetler listenizin üst kısmında bulunan Menü'ye ( veya ), ardından da Arşivlenmiş simgesine tıklayın. İmlecinizi arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbetin veya grup sohbetinin üzerine getirin ve Menü > Sohbeti arşivden çıkar'a tıklayın.
arşiv terimi, önceleri daire, belediye sarayı anlamına gelmekteydi. şekilde saklandığı yer anlamında kullanılmaktadır. saklanan dokümanlar, söz konusu dokümanlara bakan kurum ve bunları barındıran yerlerdir.
Diyelim ki arşivlediğiniz gönderiyi tekrardan paylaşmak istiyorsunuz. Bunun için: - İlk önce profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan arşiv bölümüne dokunun! - Ardından üst bölümde yer alan "Arşiv" e dokunarak "Gönderiler" seçeneğine gidin.
Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin. Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstteki profil resmini tıklayın. Fotoğrafları yedeklediğiniz hesapta oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
Ana ekrana gidin, sonra Uygulama Arşivi'ne ulaşmak için sola kaydırarak tüm ana ekran sayfalarınızı geçin. Ekranın en üstündeki arama alanına dokunun, sonra aradığınız uygulamanın adını girin. Alfabetik listeye göz atmak için yukarı ve aşağı da kaydırabilirsiniz. Bir uygulamayı açmak istiyorsanız ona dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri