Bir dokümanı taradığınızda, doküman cihazınızın Tarananlar klasörüne kaydedilir. PDF dosyalarını kolayca bulabilmek için Dokümanlar ve diğer kategorisi artık Dokümanlar olarak adlandırılıyor. Yedek ve veritabanı gibi diğer dosyalara İndirilenler veya Dahili depolama bölümünden ulaşabilirsiniz.
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > En son > Hızlı erişim > Tarayıcı bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
Cihazınızda yer açmak, dosyalarınıza göz atmak ve paylaşmak için Google Files uygulamasını kullanın. Google Files, Android 5.0 ve sonraki sürümlerde çalışır. Uygulamayı edinmediyseniz Play Store'dan indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızda indirilenleri bulmak için: Görev çubuğundan Dosya Gezgini öğesini seçin veya Windows logo tuşu + E tuşlarına basın. Hızlı erişim altında İndirilenler'i seçin. Not: Gerekirse Görünüm sekmesine gidin, Gezinti bölmesi'ni seçin ve Gezinti bölmesinin işaretli olduğundan emin olun.
İlgili 19 soru bulundu
Dosya Gezgini'nde arama: Görev çubuğundan Dosya Gezgini açın veya Başlat menüsünü seçip basılı tutun (veya sağ tıklayın), Dosya Gezgini seçin ve ardından bir arama konumu seçin: Bilgisayarınızdan ve buluttan ilgili dosyaları hızla bulmak için Giriş'ten arama yapın.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Google'ın en yeni Android uygulaması Files Go, saklama alanını yönetmeye ve dosyaları telefonunuzdan kolayca paylaşmanıza yardımcı oluyor. Depolama alanını bir telefon veya tablet üzerinde yönetmek, yaygın olarak ele almak zorunda olduğumuz rahatsız edici konulardan biridir.
Google Drive'ı kullanmaya başlama
Drive'ınızda ücretsiz olarak 15 GB depolama alanı elde edersiniz.
Bir dosya açılmıyorsa bunun birkaç nedeni olabilir: Dosyanın sahibi size dosyayı açma izni vermemiştir. Farklı bir Google Hesabı ile oturum açmışsınızdır. Başka bir kullanıcı dosyaya erişim izninizi kaldırmıştır.
Kullanıcının hesabı silindiyse ve Drive dosyalarını kurtarmak istiyorsanız hesap silindikten sonraki 20 gün içinde kullanıcının dosyalarını geri yükleyebilirsiniz.
Tarayıcınızın indirilen dosyaları kaydettiği konumu öğrenmek için tarayıcınızın ayarlarına bakın. Örneğin yeni Microsoft Edge'de Ayarlar ve daha fazlası > Ayarlar > İndirilenler seçeneğini belirleyin. İndirilen dosyalarınızın dosya yolu (örneğin, C:\ Kullanıcılar\[adınız]\İndirilenler), Konum altında listelenir.
Windows İşletim Sistemi. Önceki bölümlerde anlatıldığı üzere, bilgisayar sisteminin temel yapı taşları klasör ve dosyalardır. Klasörler sadece diğer klasör ve dosyaları içinde barındırma görevi görürken, dosyalar bilgisayarda akla gelen her şeyi yapan elemanlardır.
FİLEPARA mobil uygulaması ile temassız ve hijyenik alışveriş sizi bekliyor. FİLEPARA mobil uygulaması ile mağazalarımızda yanınızda cüzdan taşımadan hızlı ve güvenli ödeme yapabilirsiniz. FİLEPARA ile çalışanlarınıza, ailenize ya da arkadaşlarınıza kolayca ve güvenli bir şekilde FİLEPARA gönderebilirsiniz.
Ana Ekranınızın ortasından aşağı kaydırın, ardından Dosyalar uygulamasını arayın. Göz At sekmesine dokunun. iCloud Drive'a dokunun. İndirilen dosyalarınızı görmek için İndirilenler klasörüne dokunun.
Buluttan kalıcı olarak kaldırmak istediğiniz dosya veya klasörleri seçin ve ardından Kalıcı olarak sil seçeneğini belirleyin. Not: Birden fazla dosya veya klasörü seçip silmek için Shift + Sağ Ok (→) tuşlarına basın. Görüntü sağ tıklatıldığında gösterilen Kalıcı olarak sil seçeneği.
Android telefon veya tablet, iPhone ya da iPad
Hesap öğesine dokunun. Ayarlar bölümünde İçerik indirilen cihazları yönet öğesine dokunun. Söz konusu cihazdaki tüm indirilen içerikleri silmek için Cihazı kaldır öğesine dokunun.
Android'de, medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media klasörünüze kaydedilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri